Yvonne BREMS
Zelem

Echtgenote van Georges Biesmans

Geboren te Zelem op 17 januari 1933
Overleden te Diest op 9 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal het afscheid gevolgd door de bregraving van de urne op de begraafplaats te Zelem, plaatsvinden in intieme kring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis bij haar familie als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op woensdag 15 april 2020. Op een later tijdstip zullen we samen met u afscheid nemen van Yvonne. Dit tijdstip wordt u ten gepaste tijde meegedeeld.
Rouwbrief
Leon THIELENS
Schaffen

Weduwnaar van Martha Haesevoets

Geboren te Diest op 11 mei 1925
Overleden te Zelem op 8 april 2020
Begrafenis informatie: Gezien de huidige omstandigheden zal het afscheid en de asverstrooiing op de begraafplaats te Schaffen plaatsvinden in intieme kring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis bij zijn familie als gebaar van medeleven. De familie zou zich verbonden en gesterkt voelen als jullie in gedachten bij ons zijn door een kaarsje te branden. De uitvaart heeft plaats op dinsdag 14 april 2020.
Rouwbrief
Mil VLAYEN
Kortenaken

Weduwnaar van Julia Vlayen

Geboren te Kortenaken op 16 maart 1927
Overleden te Kortenaken op 7 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal het afscheid, gevolgd door de crematie en de asverstrooiing op de begraafplaats te Kortenaken, plaatshebben in intieme kring op dinsdag 14 april 2020. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje bij de familie als gebaar van medeleven.
Elisa CONVENTS
Lummen

Weduwe van Alfons Vanderhoydonck

Geboren te Lummen op 13 januari 1933
Overleden te Zelem op 7 april 2020
Begrafenis informatie: Gezien de huidige omstandigheden, zal het afscheid en de begraving van de urne in het urnenveld op de begraafplaats te Lummen, plaatsvinden in intieme kring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis bij haar familie als gebaar van medeleven. De familie zou zich verbonden en gesterkt voelen als jullie in gedachten bij ons zijn door een kaarsje te branden. De uitvaart heeft plaats op zaterdag 11 april 2020.
Rouwbrief
Jean LAVIGNE
Grazen

Echtgenoot van Bertha Huybrechts

Geboren te Rummen op 16 juni 1938
Overleden te Grazen op 6 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal de plechtigheid in de aula van het uitvaartcentrum Hansen, gevolgd door de crematie en de begraving van de urne op de begraafplaats te Grazen, plaatshebben in intieme kring op zaterdag 11 april 2020. Op een later tijdstip zullen we samen met u gelovig afscheid nemen van Jean in de parochiekerk van Grazen. Dit tijdstip wordt u ten gepaste tijde meegedeeld. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje bij zijn familie als gebaar van medeleven.
Rouwbrief
Frans GEERAERTS
Scherpenheuvel
Geboren te Aarschot op 20 augustus 1945
Overleden te Zelem op 5 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal het afscheid gevolgd door de begraving van de urne op de begraafplaats te Scherpenheuvel-Zichem, plaatsvinden in intieme kring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje bij de familie als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op dinsdag 14 april 2020.
Eduard 'Warke' VANDYCK
Kortenaken

Weduwnaar van Simone Spapen

Geboren te Geetbets op 30 mei 1932
Overleden te Sint-Truiden op 5 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal de crematie, gevolgd door de afscheidsplechtigheid in de aula van Hansen Uitvaartzorg en de bijzetting in het columbarium op de begraafplaats te Kortenaken, plaatsvinden in intieme kring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje bij haar familie als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op zaterdag 11 april 2020.
Rouwbrief
Cyriel DAS
Paal

Echtgenoot van Rosa Baerts

Geboren te Paal op 14 juni 1938
Overleden te Diest op 5 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal de afscheidsplechtigheid in aula ‘de Heyde’, gevolgd door de crematie plaatshebben in beperkte kring. U kan de familie steeds online of telefonisch condoleren. Het geven van bloemen als woordeloze troost, een kaartje sturen, een telefoontje of nadien een bezoekje thuis, kunnen helpen om dit extra verdriet toch te verzachten. Cyriel zijn urne zal bewaard worden binnen de geborgenheid van de familie. De uitvaart heeft plaats op 10 april 2020.
Rouwbrief
Guido VLEKKEN
Binderveld

Echtgenoot van Lutgarde Paenhuyzen

Geboren te Sint-Truiden op 7 maart 1957
Overleden te Leuven op 5 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal de afscheidsplechtigheid gevolgd door de plaatsing van de urne in het columbarium op de begraafplaats te Binderveld, plaatsvinden in familiekring. De familie zou zich verbonden en gesterkt voelen als jullie in gedachten bij hen zouden zijn door een kaarsje te branden.U kan de familie steeds online of telefonisch condoleren. Het geven van bloemen als woordeloze troost, een kaartje sturen, een telefoontje of nadien een bezoekje thuis, kunnen helpen om dit extra verdriet toch te verzachten. De uitvaart heeft plaats op donderdag 9 april 2020.
Rouwbrief
Roger WAUTRAETS
Diest
Geboren te Roeselare op 16 mei 1940
Overleden te Zelem op 5 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal de afscheidsplechtigheid in aula ‘de Heyde’, gevolgd door de crematie en asverstrooiing op de begraafplaats van Diest plaatshebben in intieme kring. U kan de familie steeds online of telefonisch condoleren. Het geven van bloemen als woordeloze troost, een kaartje sturen, een telefoontje of nadien een bezoekje thuis, kunnen helpen om dit extra verdriet toch te verzachten. De uitvaart heeft plaats op 10 april 2020.
Rouwbrief
Clara JACQUEMYN
Zelem

Weduwe van Robert Kenens

Geboren te Diest op 22 juli 1925
Overleden te Zelem op 6 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal het afscheid in de parochiekerk Sint-Lambertus te Zelem, gevolgd door de bijzetting in de familiegrafkelder op de begraafplaats te Zelem, plaatsvinden in intieme kring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis bij haar familie als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op vrijdag 10 april 2020.
Rouwbrief
Louise REMELS
Kozen

Weduwe van Jozef Droogmans

Geboren te Nieuwerkerken op 7 december 1929
Overleden te Kortenaken op 6 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal de afscheidsplechtigheid in de aula van het uitvaartcentrum Hansen, gevolgd door de begraving op de begraafplaats te Kozen, plaatsvinden in intieme kring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje bij haar familie als gebaar van medeleven.
Rouwbrief
Paul VANDYCK
Zoutleeuw / Geetbets

Weduwnaar van Maria Munten

Geboren te Geetbets op 27 september 1926
Overleden te Sint-Truiden op 4 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal het afscheid gevolgd door de begraving van de urne op de begraafplaats te Geetbets, plaatsvinden in familiekring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje bij de familie als gebaar van medeleven. De familie zou zich verbonden en gesterkt voelen als jullie in gedachten bij hen zouden zijn door een kaarsje te branden. De uitvaart heeft plaats op woensdag 8 april 2020.
Rouwbrief
Eddy DEHAEN
Sint-Truiden / Grazen

Echtgenoot van Jeannine Winnen

Geboren te Zoutleeuw op 12 augustus 1951
Overleden te Sint-Truiden op 5 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijd zal het afscheid in de aula van het uitvaartcentrum Hansen plaatsvinden in familiekring. Na de crematie krijgt de urne een mooi plaatsje bij ons thuis. Verzacht het verdriet met een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje bij zijn gezin als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op vrijdag 10 april 2020.
Rouwbrief
Constant LOWEL
Nieuwerkerken
Geboren te Gorsem op 21 september 1930
Overleden te Sint-Truiden op 5 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal de afscheidsplechtigheid in de parochiekerk Sint-Pieter te Nieuwerkerken, gevolgd door de bijzetting in de familiegrafkelder op de begraafplaats aldaar, plaatsvinden in familiekring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje, een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis als gebaar van medeleven. De familie zou zich verbonden en gesterkt voelen als jullie in gedachten bij hen zouden zijn door een kaarsje te branden. De uitvaart heeft plaats op woensdag 8 april 2020.
Rouwbrief
Paul CLAES
Kortenaken

Weduwnaar van Elvire Willems

Geboren te Kortenaken op 12 oktober 1930
Overleden te Geetbets op 5 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijd zal het afscheid in de aula van het uitvaartcentrum Hansen en de begraving op de begraafplaats te Kortenaken plaatsvinden in familiekring. Verzacht het verdriet met een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje bij zijn gezin als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op vrijdag 10 april 2020.
Rouwbrief
Alfons VLAYEN
Halen

Partner van Christiane Eggen

Geboren te Halen op 12 mei 1934
Overleden te Zelem op 4 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal het afscheid gevolgd door de asverstrooiing op de begraafplaats te Velpen-Halen, plaatsvinden in intieme kring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje bij zijn familie als gebaar van medeleven. Met dank aan zijn huisarts Dr. Inge Ruytinx en het personeel van residentie Sint-Lambertus' Buren voor de goede zorgen. De uitvaart heeft plaats op vrijdag 10 april 2020.
Romain LEENAERS
Donk

Echtgenoot van Elza Ruelens

Geboren te Loksbergen op 30 december 1923
Overleden te Geetbets op 4 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal het afscheid gevolgd door de begraving van de urne op de begraafplaats te Donk, plaatsvinden in familiekring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje bij de echtgenote en kinderen als gebaar van medeleven. De familie zou zich verbonden en gesterkt voelen als jullie in gedachten bij ons zijn. De uitvaart heeft plaats op donderdag 9 april 2020.
Rouwbrief
Clementine VANDEVENNE
Linkhout

Echtgenote van Richard Mechelmans

Geboren te Linkhout op 19 juli 1930
Overleden te Zelem op 4 april 2020
Begrafenis informatie: Gezien de huidige omstandigheden, zal het afscheid en de asverstrooiing op de begraafplaats te Linkhout plaatsvinden in intieme kring. De familie zou zich verbonden en gesterkt voelen als jullie in gedachten bij ons zijn. De asverstrooiing heeft plaats op donderdag 9 april 2020.
Rouwbrief
René KENNES
Paal
Geboren te Paal op 20 oktober 1934
Overleden te Zelem op 3 april 2020
Begrafenis informatie: Gezien de huidige omstandigheden, zal het afscheid en de asverstrooiing op de begraafplaats te Paal plaatsvinden in intieme kring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis als gebaar van medeleven. De familie zou zich verbonden en gesterkt voelen als jullie in gedachten bij ons zijn door een kaarsje te branden. De uitvaart heeft plaats op donderdag 9 april 2020.
Rouwbrief
Annie HENKENS
Zelem

Weduwe van Theo Palmans

Geboren te Kessenich op 30 maart 1935
Overleden te Lummen op 3 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal de afscheidsplechtigheid in aula ‘de Heyde’, gevolgd door de crematie en plaatsing van de urne in het columbarium op de begraafplaats te Zelem, plaatsvinden in familiekring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje bij de kinderen als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op donderdag 9 april 2020.
Rouwbrief
Maria CLAES
Zelem

Weduwe van Renier Bungeneers

Geboren te Zelem op 22 maart 1930
Overleden te Zelem op 3 april 2020
Begrafenis informatie: Gezien de huidige omstandigheden, zal het afscheid en de plaatsing van de urne in het columbarium op de begraafplaats te Zelem, plaatsvinden in intieme kring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis als gebaar van medeleven. De familie zou zich verbonden en gesterkt voelen als jullie in gedachten bij ons zijn door een kaarsje te branden. De uitvaart heeft plaats op woensdag 8 april 2020.
Rouwbrief
Maria SWINNEN
Vleugt-Schaffen

Weduwe van Alexander Beets

Geboren te Deurne (Diest) op 28 september 1928
Overleden te Vleugt-Schaffen op 2 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijd zal de uitvaartliturgie die zal opgedragen worden in de parochiekerk van de Heilige Familie, Vleugtstraat te Vleugt-Schaffen gevolgd door de begraving op de begraafplaats te Vleugt, plaatsvinden in familiekring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op dinsdag 7 april 2020.
Rouwbrief
Erwin WOLLANTS
Zelem
Geboren te Zelem op 11 juni 1966
Overleden te Leuven op 1 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijd zal het afscheid rond de urne in aula ‘de Heyde’, gevolgd door de begraving van de urne op de begraafplaats te Zelem, plaatsvinden in familiekring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op woensdag 8 april 2020.
Rouwbrief
Fernand VANOPPEN
Geetbets

Echtgenoot van Louisa Vanbrabant

Geboren te Rummen op 26 juni 1932
Overleden te Geetbets op 1 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal het afscheid, gevolgd door de asverstrooiing op de begraafplaats te Geetbets, plaatsvinden in intieme kring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op maandag 6 april 2020.
Rouwbrief
Lucienne PITTEVILS
Waanrode

Echtgenote van Georges Vandijck

Geboren te Waanrode op 5 mei 1941
Overleden te Leuven op 1 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal de afscheidsplechtigheid in de parochiekerk Sint-Bartolomeus te Waanrode, gevolgd door de begraving op de begraafplaats te Waanrode, plaatsvinden in familiekring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op maandag 6 april 2020. Op een later tijdstip zal er een afscheidsviering worden opgedragen aan Lucienne.
Rouwbrief
Maurice STROUWEN
Geetbets
Geboren te Geetbets op 23 januari 1934
Overleden te Sint-Truiden op 1 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal het afscheid, gevolgd door de begraving op de begraafplaats te Geetbets, plaatsvinden in intieme kring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op woensdag 8 april 2020.
Rouwbrief
August VLAEYEN
Halen

Echtgenoot van Jenny Swinnen

Geboren te Assent op 28 september 1937
Overleden te Hasselt op 1 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal de crematie, gevolgd door het afscheid en de begraving van de urne op de begraafplaats te Halen, plaatsvinden in intieme kring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op dinsdag 7 april 2020.
Romain GRAUWELS
Sint-Truiden / Rummen

Echtgenoot van Angèle Driesmans

Geboren te Halen op 18 september 1935
Overleden te Sint-Truiden op 31 maart 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal het afscheid, gevolgd door de begraving op de begraafplaats te Rummen, plaatsvinden in intieme kring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op maandag 6 april 2020.
Rouwbrief
Ludo JARDIN
Stevoort

Echtgenoot van Rachelle Vogels

Geboren te Alken op 17 juni 1950
Overleden te Hasselt op 31 maart 2020
Begrafenis informatie: Gezien de richtlijnen omtrent het covid.19 virus, zal het afscheid gevolgd door de crematie plaatsvinden in intieme familiekring. De asurne zal binnen de geborgenheid van de familie bewaard worden. Op een later tijdstip zal er een afscheidsplechtigheid plaatsvinden, waarvan u op de hoogte wordt gebracht.
Rouwbrief
Maurice THOMAS
Schulen

Weduwnaar van Yvonne Leurs

Geboren te Schulen op 10 februari 1938
Overleden te Diest op 31 maart 2020
Begrafenis informatie: Omwille van de maatregelen omtrent het coronavirus zullen we op een later tijdstip in de kerk te Schulen gelovig afscheid nemen van Maurice. Dit tijdstip wordt ten gepaste tijde meegedeeld. Op zaterdag 4 april 2020 wordt Maurice in intieme kring begraven op de begraafplaats te Schulen. Om Maurice jullie warmte te laten voelen zouden we het fijn vinden als jullie een kaarsje branden om zo even aan hem en de familie te denken. U kan de familie steeds online of telefonisch condoleren. Het geven van bloemen als woordeloze troost, een kaartje sturen, een telefoontje of nadien een bezoekje thuis, kunnen helpen om dit extra verdriet toch te verzachten.
Rouwbrief
Eduard 'Warke' LUWEL
Rummen

Echtgenoot van Jacqueline Cuypers

Geboren te Nieuwerkerken op 27 januari 1934
Overleden te Sint-Truiden op 31 maart 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal het afscheid, gevolgd door de crematie en de begraving van de urne op de begraafplaats te Rummen, plaatsvinden in intieme kring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis als gebaar van medeleven.
Rouwbrief
Alfons VERBEEK
Halen

Echtgenoot van Rachelle De Bruijn

Geboren te Schaffen op 1 juli 1940
Overleden te Hasselt op 31 maart 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal de crematie, gevolgd door de afscheidsplechtigheid in aula ‘de Heyde’, en begraving van de asurne op de begraafplaats te Halen, plaatsvinden in familiekring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op zaterdag 4 april 2020.
Rouwbrief
Germaine HENDRICKX
Budingen

Weduwe van Alfons Strouven

Geboren te Geetbets op 18 september 1929
Overleden te Budingen op 30 maart 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal het afscheid, gevolgd door de bijzetting van de urne op de begraafplaats te Hogen, plaatsvinden in intieme kring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op zaterdag 4 april 2020.
Rouwbrief
Louis COENEN
Zelem

Weduwnaar van Suzanne Waltherus

Geboren te Zelem op 28 mei 1929
Overleden te Zelem op 28 maart 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal het afscheid, gevolgd door de bijzetting in de familiegrafkelder op de begraafplaats te Zelem, plaatsvinden in intieme kring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op donderdag 2 april 2020.
Rouwbrief
Roland BEELEN
Grazen
Geboren te Sint-Truiden op 27 februari 1953
Overleden te Diest op 28 maart 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal het afscheid gevolgd door de begraving van de urne op de begraafplaats te Grazen, plaatsvinden in familiekring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op woensdag 1 april 2020. We zouden ons verbonden en gesterkt voelen als jullie in gedachten bij ons zijn door dan een kaarsje te branden.
Rouwbrief
Jef VANDERHEYDEN
Meldert

Echtgenoot van Yvonne Vilters

Geboren te Meldert op 17 juli 1935
Overleden te Diest op 28 maart 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal de crematie, gevolgd door het afscheid en de begraving van de urne op de begraafplaats te Meldert, plaatsvinden in familiekring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op woensdag 1 april 2020.
André LAEVERS
Waanrode
Geboren te Waanrode op 21 april 1934
Overleden te Bekkevoort op 27 maart 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal de afscheidsplechtigheid in de aula van Hansen Uitvaartzorg, gevolgd door de plaatsing in de familiegrafkelder op de begraafplaats te Waanrode, plaatsvinden in familiekring. De uitvaart heeft plaats op donderdag 2 april 2020. We zouden ons verbonden en gesterkt voelen als jullie in gedachten bij ons zijn door dan een kaarsje te branden.
Rouwbrief
Leo EYKENS
Zelem

Weduwnaar van Francine Reynders

Oprichter Garage Eykens - Zelem

Geboren te Zelem op 15 november 1930
Overleden te Hasselt op 27 maart 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal de afscheidsplechtigheid in de parochiekerk Sint-Lambertus te Zelem, gevolgd door de bijzetting in de familiegrafkelder op de begraafplaats te Zelem, plaatsvinden in familiekring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op woensdag 1 april 2020.
Maria HAESEVOETS
Schulen

Echtgenote van Raymond Thomas

Geboren te Spalbeek op 24 juni 1936
Overleden te Lummen op 27 maart 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal de afscheidsplechtigheid in aula ‘de Heyde’, gevolgd door de crematie en begraving van de asurne op de begraafplaats te Schulen, plaatsvinden in familiekring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op woensdag 1 april 2020.
Rouwbrief
Jean BECKERS
Kortenaken

Echtgenoot van Irma Bueken

Aannemer op rust

Verzetsstrijder 1940-1945

Gewezen bestuurder Houtzagerij Bueken & zonen

Gewezen gedelegeerd bestuurder Beckers n.v.

Geboren te Halle-Booienhoven op 6 februari 1926
Overleden te Testelt op 27 maart 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal de uitvaartliturgie in de parochiekerk Sint-Amor te Kortenaken, gevolgd door de begraving op de begraafplaats te Kortenaken, plaatsvinden in intieme kring. De uitvaart heeft plaats op dinsdag 31 maart 2020. We zouden ons verbonden en gesterkt voelen als jullie in gedachten bij ons zijn door dan een kaarsje te branden.
Rouwbrief
Yvonne VANWEZEMAEL
Meldert

Echtgenote van Alfons Lemmens

Geboren te Zelem op 16 juni 1936
Overleden te Diest op 27 maart 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zullen de afscheidsplechtigheid in de parochiekerk Sint-Willibrordus te Meldert, gevolgd door de crematie en begraving van de urne op de begraafplaats te Meldert, plaatsvinden in familiekring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op donderdag 2 april 2020.
Rouwbrief
Romain RAYMAKERS
Loksbergen

Echtgenoot van Alice Hermans

Geboren te Spalbeek op 31 maart 1935
Overleden te Loksbergen op 27 maart 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal het afscheid, gevolgd door de plaatsing in de familiegrafkelder op de begraafplaats te Halen, plaatsvinden in familiekring op woensdag 1 april 2020. We zouden ons verbonden en gesterkt voelen als jullie in gedachten bij ons zijn door dan een kaarsje te branden. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis als gebaar van medeleven. We zullen Romain later herdenken in de parochiekerk Sint-Andreas te Loksbergen. Bedankt voor uw begrip.
Rouwbrief
Paul TIOLANTS
Loksbergen

Echtgenoot van Angèle Mullens

Geboren te Budingen op 17 juli 1946
Overleden te Hasselt op 25 maart 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal het afscheid, gevolgd door de plaatsing in de familiegrafkelder op de begraafplaats te Halen, plaatsvinden in familiekring op maandag 30 maart 2020. We zouden ons verbonden en gesterkt voelen als jullie in gedachten bij ons zijn door dan een kaarsje te branden. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis als gebaar van medeleven. We zullen Paul later herdenken in de parochiekerk Sint-Andreas te Loksbergen. Bedankt voor uw begrip.
Rouwbrief
Hugo HENDRICKX
Sint-Truiden
Geboren te op 15 oktober 1961
Overleden te Sint-Truiden op 25 maart 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal het afscheid en de begraving van de asurne op de begraafplaats te Kortenaken plaatsvinden in intieme familiekring. U kan de familie steeds online of telefonisch condoleren. Het geven van bloemen als woordeloze troost, een kaartje sturen, een telefoontje of nadien een bezoekje thuis, kunnen helpen om dit extra verdriet toch te verzachten. We zouden ons verbonden en gesterkt voelen als jullie maandag 30 maart 2020 in gedachten bij ons zijn door een kaarsje te branden.
Rouwbrief
Angèle HENDRICKX
Hoeleden

Weduwe van Maurice Vanheer

Geboren te Hoeleden op 9 oktober 1928
Overleden te Geetbets op 25 maart 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal de afscheidsplechtigheid in de aula van het uitvaartcentrum Hansen, gevolgd door de plaatsing van de urne in het columbarium op de begraafplaats te Hoeleden, plaatsvinden in familiekring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op maandag 30 maart 2020. We zouden ons verbonden en gesterkt voelen als jullie in gedachten bij ons zijn door dan een kaarsje te branden.
Rouwbrief
Maria GRIETEN
Meldert

Echtgenote van Rik Vanderheiden

Geboren te Meldert op 18 juni 1933
Overleden te Meldert op 25 maart 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zullen de afscheidsplechtigheid in de parochiekerk Sint-Willibrordus, gevolgd door de crematie en begraving van de asurne op de begraafplaats te Meldert, plaatsvinden in familiekring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op zaterdag 28 maart 2020. We zouden ons verbonden en gesterkt voelen als jullie dan in gedachten bij ons zijn door een kaarsje te branden.
Rouwbrief
Hans VERKOOIJEN
Lummen

Echtgenoot van Wilma van Ijzendoorn

Geboren te Vledder (NL) op 31 januari 1946
Overleden te Lummen op 24 maart 2020
Begrafenis informatie: Gezien de richtlijnen omtrent het covid-19 virus, zal de afscheidsplechtigheid plaatshebben in beperkte kring. U kan de familie steeds online of telefonisch condoleren. Het geven van bloemen als woordeloze troost, een kaartje sturen, een telefoontje of nadien een bezoekje thuis, kunnen helpen om dit extra verdriet toch te verzachten. De uitvaart heeft plaats op dinsdag 31 maart 2020. We zouden ons verbonden en gesterkt voelen als jullie dan in gedachten bij ons zijn door een kaarsje te branden.
Etienne VANDERBRUGGEN
Loksbergen

Echtgenoot van Simonne Hendrickx

Geboren te Loksbergen op 7 april 1939
Overleden te Diest op 24 maart 2020
Begrafenis informatie: Lieve mensen, gezien de bijzondere omstandigheden en omdat papa niet zou gewild hebben dat de ziekte zich verder zou verspreiden, en ook uit respect voor de dagelijkse inzet van duizenden mensen in de zorg die een harde strijd voeren tegen dit gemeen harde virus hebben we besloten om op een later tijdstip in ruime kring in de kerk te Loksbergen gelovig afscheid nemen van papa. Om hem jullie warmte te laten voelen, zouden we het fijn vinden als jullie op zaterdag 28 maart 2020 een kaarsje branden om zo even aan hem en ons te denken. Dan gaan we papa in intieme kring begraven op de begraafplaats te Halen.
Rouwbrief
René VERHAEGEN
Miskom

Weduwnaar van Lucie Tiolants

Geboren te Miskom op 17 augustus 1940
Overleden te Diest op 24 maart 2020
Begrafenis informatie: Lieve mensen, gezien de bijzondere omstandigheden en omdat papa niet zou gewild hebben dat de ziekte zich verder zou verspreiden, en ook uit respect voor de dagelijkse inzet van duizenden mensen in de zorg die een harde strijd voeren tegen dit gemeen harde virus hebben we besloten geen afscheidsceremonie te houden. René zijn urne zal zaterdag 28 maart 2020 worden begraven op de begraafplaats te Miskom.
Rouwbrief
Giulia CLEYNEN
Zoutleeuw
Geboren te Leuven op 22 maart 2020
Overleden te Leuven op 22 maart 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal het afscheid en de begraving van de urne op de begraafplaats te Zoutleeuw plaatsvinden in familiekring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden. Het intieme afscheid heeft plaats op maandag 30 maart 2020.
Rouwbrief
Florent LORRIJN
Loksbergen

Weduwnaar van Lea Borgugnons

Geboren te Loksbergen op 16 september 1935
Overleden te Kortenaken op 24 maart 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zullen de afscheidsplechtigheid en begraving van de asurne op de begraafplaats te Halen plaatsvinden in intieme familiekring. We zouden ons verbonden en gesterkt voelen als jullie vrijdag 27 maart 2020 in gedachten bij ons zijn door een kaarsje te branden.
Rouwbrief
Maria NIJNS
Halen

Weduwe van Emile Gaekens

Geboren te Geetbets op 28 december 1921
Overleden te Nieuwerkerken op 23 maart 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal het afscheid, gevolgd door de bijzetting in de familiegrafkelder op de begraafplaats te Halen, plaatsvinden in intieme familiekring. We zouden ons verbonden en gesterkt voelen als jullie donderdag 26 maart 2020 in gedachten bij ons zijn door een kaarsje te branden.
Valère WILLEMS
Kortenbos

Echtgenoot van Lucienne Bonneux

Geboren te Nieuwerkerken op 18 mei 1945
Overleden te Sint-Truiden op 21 maart 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zullen de afscheidsplechtigheid en begraving van de asurne op de begraafplaats te Nieuwerkerken plaatsvinden in intieme familiekring. We zouden ons verbonden en gesterkt voelen als jullie woensdag 25 maart 2020 in gedachten bij ons zijn door een kaarsje te branden.
Rouwbrief
Celine VAN DEN ZEGEL
Herk-de-Stad

Weduwe van Roger Hooghe

Geboren te Mechelen op 5 maart 1939
Overleden te Donk op 21 maart 2020
Begrafenis informatie: het afscheid heeft plaats in intieme kring op 25 maart 2020
Rouwbrief
Lucie POELS
Meldert

Partner van Martin Vanderheiden

Geboren te Meldert op 9 augustus 1948
Overleden te Hasselt op 20 maart 2020
Begrafenis informatie: Gezien de richtlijnen omtrent het covid-19 virus, zullen het afscheid alsook de begroeting plaatshebben in beperkte kring. U kan de familie steeds online of telefonisch condoleren. Het geven van bloemen als woordeloze troost, een kaartje sturen, een telefoontje of nadien een bezoekje thuis, kunnen helpen om dit extra verdriet toch te verzachten. De uitvaart heeft plaats op dinsdag 24 maart 2020.
Rouwbrief
Maurice TUYLS
Kapellen - Glabbeek

Weduwnaar van Jacqueline Mertens

Geboren te Binkom op 20 maart 1930
Overleden te Tienen op 18 maart 2020
Begrafenis informatie: Gezien de richtlijnen omtrent het covid-19 virus, zullen het afscheid alsook de begroeting plaatshebben in beperkte kring. U kan de familie steeds online of telefonisch condoleren. Het geven van bloemen als woordeloze troost, een kaartje sturen, een telefoontje of nadien een bezoekje thuis, kunnen helpen om dit extra verdriet toch te verzachten.
Rouwbrief
Annick VANDERAVERT
Halen

Echtgenote van Johnny Schots

Geboren te Schaarbeek op 28 augustus 1958
Overleden te Leuven op 18 maart 2020
Begrafenis informatie: Gezien de richtlijnen omtrent het covid-19 virus, zullen het afscheid alsook de begroeting plaatshebben in beperkte kring. U kan de familie steeds online of telefonisch condoleren. Het geven van bloemen als woordeloze troost, een kaartje sturen, een telefoontje of nadien een bezoekje thuis, kunnen helpen om dit extra verdriet toch te verzachten.
Rouwbrief
Romain VANLAER
Halen
Geboren te Herk-de-Stad op 5 juni 1960
Overleden te Hasselt op 17 maart 2020
Begrafenis informatie: Gezien de richtlijnen omtrent het covid-19 virus, zullen het afscheid alsook de begroeting plaatshebben in beperkte kring. U kan de familie steeds online of telefonisch condoleren. Het geven van bloemen als woordeloze troost, een kaartje sturen, een telefoontje of nadien een bezoekje thuis, kunnen helpen om dit extra verdriet toch te verzachten.
Rouwbrief
François VANDERSEYPEN
Geetbets

Weduwnaar van Elvire Reynders

Geboren te Geetbets op 8 maart 1928
Overleden te Zoutleeuw op 16 maart 2020
Begrafenis informatie: Gezien de richtlijnen omtrent het covid-19 virus, zullen het afscheid alsook de begroeting plaatshebben in beperkte kring. U kan de familie steeds online of telefonisch condoleren. Het geven van bloemen als woordeloze troost, een kaartje sturen, een telefoontje of nadien een bezoekje thuis, kunnen helpen om dit extra verdriet toch te verzachten.
Rouwbrief
Dorien APPELTANS
Lummen

mama van Mikaïl †, Devran en Melike

Geboren te Herk-de-Stad op 11 september 1984
Overleden te Hasselt op 14 maart 2020
Begrafenis informatie: Gezien de richtlijnen omtrent het covid-19 virus, zullen het afscheid alsook de begroeting plaatshebben in beperkte kring. U kan de familie steeds online of telefonisch condoleren. Het geven van bloemen als woordeloze troost, een kaartje sturen, een telefoontje of nadien een bezoekje thuis, kunnen helpen om dit extra verdriet toch te verzachten.
Rouwbrief
Jef PRINSEN
Loksbergen
Geboren te Loksbergen op 18 september 1931
Overleden te Diest op 14 maart 2020
Begrafenis informatie: Gezien de richtlijnen omtrent het covid-19 virus, zullen de gebedswake, het afscheid alsook de begroeting plaatshebben in beperkte kring. U kan de familie steeds online of telefonisch condoleren. Het geven van bloemen als woordeloze troost, een kaartje sturen, een telefoontje of nadien een bezoekje thuis, kunnen helpen om dit extra verdriet toch te verzachten.
Rouwbrief
Louis VANROY
Halen

Weduwnaar van Paula Gijbels

Geboren te Beringen op 18 april 1926
Overleden te Herk-de-Stad op 13 maart 2020
Begrafenis informatie: gezien de richtlijnen omtrent het covid-19 virus, zullen het afscheid alsook de begroeting plaatshebben in beperkte kring. U kan de familie steeds online of telefonisch condoleren. Het geven van bloemen als woordeloze troost, een kaartje sturen, een telefoontje of nadien een bezoekje thuis, kunnen helpen om dit extra verdriet toch te verzachten
Rouwbrief
Julienne ELSEN
Paal

Echtgenote van Marcel Rediers

Geboren te Diest op 23 september 1950
Overleden te Paal op 13 maart 2020
Begrafenis informatie: Gezien de richtlijnen omtrent het covid-19 virus, zullen de gebedswake, het afscheid alsook de begroeting plaatshebben in beperkte kring. U kan de familie steeds online of telefonisch condoleren. Het geven van bloemen als woordeloze troost, een kaartje sturen, een telefoontje of nadien een bezoekje thuis, kunnen helpen om dit extra verdriet toch te verzachten.
Rouwbrief
Jef POEL
Zelem

Weduwnaar van Marceline Bosmans

Geboren te Meldert op 8 februari 1931
Overleden te Diest op 10 maart 2020
Begrafenis informatie: zaterdag 14 maart 2020 om 13 uur in aula 'de Heyde', Linkhoutsestraat 3 te Zelem-Halen
Begroeting informatie: vrijdag 13 maart 2020 van 19.30 tot 20 uur bij Hansen Uitvaartzorg, Stationsstraat 89 te Zelem-Halen
Rouwbrief
Rik DE PLEKKER
Lummen

Weduwnaar van Lies Keunen

Geboren te Hekelgem op 14 maart 1944
Overleden te Lummen op 8 maart 2020
Begrafenis informatie: donderdag 12 maart 2020 om 10 uur in aula 'de Heyde', Linkhoutsestraat 3 te Zelem-Halen
Begroeting informatie: woensdag 11 maart van 19.30 tot 20 uur bij Hansen Uitvaartzorg, Stationsstraat 89 te Zelem-Halen
Rouwbrief
Gust ROBIJNS
Molenstede

Echtgenoot van Lydia Hoebrechts

Geboren te Attenhoven op 6 maart 1945
Overleden te Leuven op 7 maart 2020
Begrafenis informatie: de afscheidsplechtigheid in aula 'de Heyde' heeft plaats in intieme kring
Begroeting informatie: vrijdag 13 maart 2020 van 19 tot 19.30 uur aan de urne van Gust bij Hansen Uitvaartzorg, Stationsstraat 89 te Zelem
Rouwbrief
Kathleen ROUCOURT
Kortenaken

dochter van Omer en Francine Roucourt - Croonenborghs

Geboren te Sint-Truiden op 25 april 1979
Overleden te Kortenaken op 8 maart 2020
Begrafenis informatie: De afscheidsplechtigheid in de aula van Hansen Uitvaartzorg heeft plaats in intieme kring.
Begroeting informatie: donderdag 12 maart 2020 van 19 tot 19.30 uur bij Hansen Uitvaartzorg, Dorpsstraat 76 te Geetbets
Rouwbrief
Patrick HOUTMEYERS
Zelem

Echtgenoot van Nancy Leenaers

Geboren te Zelem op 30 april 1967
Overleden te Zelem op 7 maart 2020
Begrafenis informatie: De uitvaart heeft plaats in intieme kring.
Begroeting informatie: donderdag 12 maart 2020 van 19 tot 19.30 uur in het uitvaartcentrum Hansen, Stationsstraat 89 te Zelem-Halen
Rouwbrief
Florent WILLEMS
Zelem

Weduwnaar van Maria Jacobs

Geboren te Zelem op 6 juli 1928
Overleden te Zelem op 4 maart 2020
Begrafenis informatie: donderdag 12 maart 2020 om 10.30 uur in de parochiekerk Sint-Lambertus, Dorpsstraat te Zelem
Begroeting informatie: woensdag 11 maart 2020 van 19 tot 19.30 uur bij Hansen Uitvaartzorg, Stationsstraat 89, 3545 Zelem-Halen
Rouwbrief
Jules BELLEN
Geetbets

Echtgenoot van Liliane D'Exelle

Geboren te Loksbergen op 6 november 1937
Overleden te Hasselt op 29 februari 2020
Begrafenis informatie: zaterdag 7 maart 2020 om 12 uur in de aula van Hansen Uitvaartzorg, Dorpsstraat 76, 3450 Geetbets
Begroeting informatie: vrijdag 6 maart 2020 van 19 tot 19.30 uur bij Hansen Uitvaartzorg, Dorpsstraat 76 te Geetbets
Rouwbrief
Madeleine BOSMANS
Herk-de-Stad

Echtgenote van Lucien GILISSEN

Geboren te Rummen op 26 augustus 1929
Overleden te Herk-de-Stad op 28 februari 2020
Begrafenis informatie: vrijdag 6 maart 2020 om 10.30 uur in de parochiekerk Sint-Martinus, Markt te Herk-de-Stad
Begroeting informatie: donderdag 5 maart 2020 van 19 tot 19.30 uur bij Hansen Uitvaartzorg, Stationsstraat 89 te Zelem-Halen
Rouwbrief
Louis DEWIL
Hoeleden
Geboren te Hoeleden op 9 januari 1926
Overleden te Geetbets op 27 februari 2020
Begrafenis informatie: de afscheidsplechtigheid in de aula van Hansen Uitvaartzorg heeft plaats in intieme kring
Begroeting informatie: dinsdag 3 maart 2020 van 19 tot 19.30 uur bij Hansen Uitvaartzorg, Dorpsstraat 76 te Geetbets
Rouwbrief
Louis VAN DER EECKEN
Lummen

Weduwnaar van Elvira Van de Merlen

Geboren te Deurne op 16 maart 1939
Overleden te Hasselt op 26 februari 2020
Begrafenis informatie: de afscheidsplechtigheid in aula 'de Heyde' heeft plaats in intieme kring
Begroeting informatie: dinsdag 3 maart 2020 van 19 tot 19.30 uur bij Hansen Uitvaartzorg Stationsstraat 89, 3545 Zelem-Halen
Rouwbrief
Manille DAS
Meldert

Echtgenoot van Godelieve Kenens

Geboren te Meldert op 16 juli 1939
Overleden te Meldert op 26 februari 2020
Begrafenis informatie: de afscheidsplechtigheid in aula 'de Heyde' heeft plaats in intieme kring
Begroeting informatie: maandag 2 maart 2020 van 19.30 tot 20 uur bij Hansen Uitvaartzorg, Stationsstraat 89, 3545 Zelem-Halen
Rouwbrief
Julia PUTSEYS
Zelem

Weduwe van Albert Vaes

Geboren te Assent op 26 mei 1923
Overleden te Hasselt op 26 februari 2020
Begrafenis informatie: dinsdag 3 maart 2020 om 10 uur in aula ‘de Heyde’, Linkhoutsestraat 3 te Zelem-Halen
Begroeting informatie: maandag 2 maart 2020 van 19 tot 19.30 uur bij Hansen Uitvaartzorg, Stationsstraat 89, 3545 Zelem-Halen
Rouwbrief
Freddy BAMPS
Nieuwerkerken

Zoon van wijlen Alfons en Victoire Bamps-Swinnen

Geboren te Nieuwerkerken op 5 mei 1949
Overleden te Sint-Truiden op 26 februari 2020
Begrafenis informatie: woensdag 4 maart 2020 om 10.30 uur in de Sint-Pieterkerk, Kerkstraat te Nieuwerkerken
Begroeting informatie: dinsdag 3 maart 2020 van 19 tot 19.30 uur bij Hansen | Vranken Uitvaartzorg, Kerkstraat 124 te Nieuwerkerken
Rouwbrief
Maria MEYERS
Grazen

Weduwe van Joseph Pulinckx

Geboren te Grazen op 4 mei 1925
Overleden te Hasselt op 25 februari 2020
Begrafenis informatie: dinsdag 3 maart 2020 om 10 uur in de aula van het uitvaartcentrum Hansen, Dorpsstraat 76, 3450 Geetbets
Begroeting informatie: maandag 2 maart 2020 van 19 tot 19.30 uur bij Hansen Uitvaartzorg, Dorpsstraat 76 te Geetbets
Rouwbrief
Antonia 'Tony' DEBRUYN
Waanrode

Weduwe van Andre Mollu

Geboren te Waanrode op 3 mei 1929
Overleden te Zoutleeuw op 25 februari 2020
Begrafenis informatie: de afscheidsplechtigheid in de aula van Hansen Uitvaartzorg, voorafgegaan door de crematie, heeft plaats in intieme kring
Begroeting informatie: vrijdag 28 februari 2020 van 18.30 tot 19 uur bij Hansen Uitvaartzorg, Dorpsstraat 76 te Geetbets
Rouwbrief
Eduard PUT
Vleugt-Schaffen / Lummen

Weduwnaar van Irma Raymaekers

papa van Joske Put

Geboren te Schaffen op 7 juli 1923
Overleden te Zelem op 24 februari 2020
Begrafenis informatie: de afscheidsplechtigheid, crematie en asverstrooiing op de begraafplaats te Vleugt-Schaffen heeft plaats in intieme kring
Begroeting informatie: vrijdag 28 februari 2020 van 18.30 tot 19 uur bij Hansen Uitvaartzorg, Stationsstraat 89, 3545 Zelem-Halen
Rouwbrief
Roger FLAMING
Ransberg

Echtgenoot van Lea Pieraerts

Geboren te Ransberg op 23 augustus 1935
Overleden te Ransberg op 24 februari 2020
Begrafenis informatie: de uitvaart heeft plaats in intieme kring
Begroeting informatie: vrijdag 28 februari 2020 van 19 tot 19.30 uur bij Hansen Uitvaartzorg, Dorpsstraat 76 te Geetbets
Rouwbrief
Martin POSTELMANS
Lummen

Weduwnaar van Amelie Gaethofs

Geboren te Lummen op 14 november 1935
Overleden te Hasselt op 22 februari 2020
Begrafenis informatie: zaterdag 29 februari 2020 om 10 uur in aula ‘de Heyde’, Linkhoutsestraat 3 te Zelem-Halen
Begroeting informatie: vrijdag 28 februari 2020 van 19 tot 19.30 uur bij Hansen Uitvaartzorg, Stationsstraat 89, 3545 Zelem-Halen
Rouwbrief
Willy GELAES
Zelem
Geboren te Diest op 7 december 1942
Overleden te Zelem op 22 februari 2020
Begrafenis informatie: de uitvaart heeft plaats in intieme kring
Rouwbrief
Dina VERWIMP
Zelk-Halen

Weduwe van Romain Ghijsens

Geboren te Mol op 19 april 1940
Overleden te Hasselt op 21 februari 2020
Begrafenis informatie: vrijdag 28 februari 2020 om 10 uur in de aula van Hansen Uitvaartzorg, Dorpsstraat 76 te Geetbets
Begroeting informatie: donderdag 27 februari 2020 van 19 tot 19.30 uur bij Hansen Uitvaartzorg, Dorpsstraat 76 te Geetbets
Rouwbrief
Urbain REEKMANS
Kozen

Echtgenoot van Marie-Thérèse Reniers

Geboren te Kozen op 17 september 1935
Overleden te Sint-Truiden op 21 februari 2020
Begrafenis informatie: geheel gevolg gevend aan de wens van Urbain heeft de afscheidsplechtigheid, gevolgd door de crematie en plaatsing van de urne in het columbarium op de begraafplaats te Kozen plaats in besloten kring
Begroeting informatie: donderdag 27 februari 2020 van 19 tot 19.30 uur bij Hansen | Vranken Uitvaartzorg, Kerkstraat 124 te Nieuwerkerken
Rouwbrief
Jos PLUYMERS
Linkhout

Echtgenoot van Miranda Vlayen

schoonzoon van Rik en Rachel † Vlayen-Vanerum

Oprichter van Bouwbedrijf Pluymers Jos

Geboren te Hasselt op 16 maart 1959
Overleden te Groot-Gelmen op 20 februari 2020
Begrafenis informatie: aula 'de Heyde' in besloten kring.
Begroeting informatie: u kan Jos en Rachel samen groeten op woensdag 26 februari 2020 van 19 tot 20 uur in aula 'de Heyde' Linkhoutsestraat 3 te Zelem. Er is parkeergelegenheid achter aula ‘de Heyde’ (Linkhoutsestraat 3) of aan het bedrijventerrein (Meldertsestraat 8)
Rouwbrief
Rachel VANERUM
Linkhout

Echtgenote van Rik Vlayen

moeder en schoonmoeder van Jos † en Miranda Pluymers-Vlayen

Geboren te Genk op 11 januari 1935
Overleden te Linkhout op 20 februari 2020
Begrafenis informatie: aula 'de Heyde' in besloten kring
Begroeting informatie: u kan Rachel en Jos samen groeten op woensdag 26 februari 2020 van 19 tot 20 uur in aula 'de Heyde' Linkhoutsestraat 3 te Zelem. Er is parkeergelegenheid achter aula ‘de Heyde’ (Linkhoutsestraat 3) of aan het bedrijventerrein (Meldertsestraat 8)
Rouwbrief
Elodie SIMILON
Diest/Zelem

Echtgenote van Hubert Porters

Geboren te Molenstede op 8 juli 1924
Overleden te Diest op 20 februari 2020
Begrafenis informatie: vrijdag 28 februari 2020 om 10.30 uur in de parochiekerk Sint-Lambertus, Dorpsstraat te Zelem
Begroeting informatie: donderdag 27 februari 2020 van 18.30 tot 19 uur bij Hansen Uitvaartzorg, Stationsstraat 89 te Zelem
Rouwbrief
Louis VEULEMANS
Kortenaken

Weduwnaar van Mit Spapen

Geboren te Glabbeek op 9 augustus 1925
Overleden te Kortenaken op 20 februari 2020
Begrafenis informatie: Aswoensdag 26 februari 2020 om 10 uur in de parochiekerk Sint-Amor, Dorpsplein te Kortenaken
Begroeting informatie: dinsdag 25 februari 2020 van 19 tot 19.30 uur bij Hansen Uitvaartzorg, Dorpsstraat 76 te Geetbets
Rouwbrief
Guy HENDRIX
Alken / Kozen

Echtgenoot van Maria Reenaers

Geboren te Wijer op 30 april 1945
Overleden te Hasselt op 19 februari 2020
Begrafenis informatie: Aswoensdag 26 februari 2020 om 11 uur in de parochiekerk Sint-Laurentius, Opcosenstraat te Kozen
Begroeting informatie: dinsdag 25 februari 2020 van 19 tot 19.30 uur bij Hansen | Vranken Uitvaartzorg, Kerkstraat 124 te Nieuwerkerken
Rouwbrief
Maria MANTELS
Meldert

Echtgenote van Pieter Elsen

Geboren te Meldert op 28 mei 1929
Overleden te Lummen op 19 februari 2020
Begrafenis informatie: woensdag 26 februari 2020 om 10.30 uur in de parochiekerk Sint-Willibrordus, Zelemsebaan te Meldert
Begroeting informatie: dinsdag 25 februari 2020 van 19 tot 19.30 uur bij Hansen Uitvaartzorg, Stationsstraat 89 te Zelem
Rouwbrief
André SCHAPMANS
Ransberg

Echtgenoot van Irina Alexandrovna Lermontova

Geboren te Diest op 16 november 1953
Overleden te Kortenaken op 19 februari 2020
Begrafenis informatie: De uitvaart heeft plaats in intieme kring.
Begroeting informatie: vrijdag 21 februari 2020 van 17 tot 17.30 uur bij Hansen Uitvaartzorg, Dorpsstraat 76 te Geetbets
Leopold DEFERM
Linkhout

Weduwnaar van Josée Deferm

Geboren te Lummen op 14 oktober 1932
Overleden te Linkhout op 14 februari 2020
Begrafenis informatie: geheel gevolg gevend aan de wens van Leopold heeft het afscheid, gevolgd door de crematie plaatsgevonden in intieme kring
Rouwbrief
Germaine SCHOTS
Hogen-Geetbets

Weduwe van Clement Sempels

Geboren te Kortenaken op 25 april 1928
Overleden te Sint-Truiden op 18 februari 2020
Begrafenis informatie: maandag 24 februari 2020 om 10 uur in de parochiekerk O.L.-Vrouw van Vrede, Hogenstraat te Hogen-Geetbets
Begroeting informatie: vrijdag 21 februari 2020 van 19.30 tot 20 uur bij Hansen Uitvaartzorg, Dorpsstraat 76 te Geetbets
Rouwbrief
Maria COOMANS
Herk-de-Stad

Weduwe van Jean Elen

Geboren te Herk-de-Stad op 23 november 1933
Overleden te Kortenaken op 16 februari 2020
Begrafenis informatie: zaterdag 22 februari 2020 om 10 uur in de aula van het uitvaartcentrum Hansen, Dorpsstraat te Geetbets
Begroeting informatie: vrijdag 21 februari 2020 van 19 tot 19.30 uur bij Hansen Uitvaartzorg, Dorpsstraat 76 te Geetbets
Rouwbrief
Victorine HOUTMEYERS
Meldert

Weduwe van Marcel Schoofs

Geboren te Lummen op 10 september 1925
Overleden te Pellenberg op 15 februari 2020
Begrafenis informatie: donderdag 20 februari 2020 om 10.30 uur in aula ‘de Heyde’, Linkhoutsestraat 3 te Zelem-Halen
Edgard SCHEVENELS
Hoeleden

Echtgenoot van Lea Poleunis

Geboren te Dormaal op 22 augustus 1935
Overleden te Leuven op 16 februari 2020
Begrafenis informatie: vrijdag 21 februari 2020 om 10 uur in de aula van Hansen Uitvaartzorg, Dorpsstraat 76 te Geetbets
Begroeting informatie: donderdag 20 februari 2020 van 19 tot 19.30 uur bij Hansen Uitvaartzorg, Dorpsstraat 76 te Geetbets
Rouwbrief
Marcel BAERTS
Thiewinkel

Weduwnaar van Poldin Swerts

Geboren te Lummen op 28 oktober 1932
Overleden te Hasselt op 15 februari 2020
Begrafenis informatie: donderdag 20 februari 2020 om 13 uur in aula ‘de Heyde’, Linkhoutsestraat 3 te Zelem-Halen
Begroeting informatie: woensdag 19 februari 2020 van 19 tot 19.30 uur bij Hansen Uitvaartzorg, Stationsstraat 89 te Zelem
Rouwbrief
Christiane ZURINCKX
Nieuwerkerken

Weduwe van Louis Kimps

Geboren te Sint-Truiden op 5 januari 1935
Overleden te Sint-Truiden op 14 februari 2020
Begrafenis informatie: de uitvaart heeft plaats in intieme kring
Begroeting informatie: dinsdag 18 februari 2020 van 19 tot 19.30 uur bij Hansen | Vranken Uitvaartzorg, Kerkstraat 124 te Nieuwerkerken
Rouwbrief
Jef BEUTELS
Schaffen

Weduwnaar van Maria Debrie

Geboren te Meldert op 26 februari 1936
Overleden te Diest op 11 februari 2020
Begrafenis informatie: dinsdag 18 februari 2020 om 10 uur in aula ‘de Heyde’, Linkhoutsestraat 3 te Zelem-Halen
Begroeting informatie: maandag 17 februari 2020 van 19 tot 19.30 uur in aula ‘de Heyde’, Linkhoutsestraat 3 te Zelem-Halen
Rouwbrief
Florentine MECHELMANS
Linkhout

Echtgenote van Evarist Doggen

Geboren te Linkhout op 1 mei 1927
Overleden te Zelem op 11 februari 2020
Begrafenis informatie: dinsdag 18 februari 2020 om 10.30 uur in de Sint-Trudokerk, Linkhoutstraat te Linkhout
Begroeting informatie: maandag 17 februari 2020 van 19 tot 19.30 uur bij Hansen Uitvaartzorg, Stationsstraat 89 te Zelem
Rouwbrief
Stijn BAMMENS
Kozen

zoon van Benny † en Marianne Bammens - Valkenborgh

Geboren te Sint-Truiden op 28 december 1990
Overleden te Velm op 10 februari 2020
Begrafenis informatie: zaterdag 15 februari 2020 om 10 uur in de aula van het crematorium Hasselt, Prins Bisschopssingel 67 te Hasselt
Begroeting informatie: vrijdag 14 februari 2020 van 19 tot 19.30 uur bij Hansen | Vranken Uitvaartzorg, Kerkstraat 124 te Nieuwerkerken
Rouwbrief
Roger HAESEVOETS
Zelem

Echtgenoot van Julia Brems

Geboren te Diest op 22 september 1937
Overleden te Zelem op 11 februari 2020
Begrafenis informatie: vrijdag 14 februari 2020 om 13 uur in aula 'de Heyde', Linkhoutsestraat 3 te Zelem-Halen
Begroeting informatie: donderdag 13 februari 2020 van 19.30 tot 20 uur bij Hansen Uitvaartzorg, Stationsstraat 89 te Zelem-Halen
Rouwbrief
Lisa STROUVEN
Hogen

Weduwe van Frans Vanhees

Geboren te Geetbets op 29 juni 1921
Overleden te Zoutleeuw op 10 februari 2020
Begrafenis informatie: zaterdag 15 februari 2020 om 10 uur in de aula van Hansen Uitvaartzorg, Dorpsstraat 76 te Geetbets
Begroeting informatie: vrijdag 14 februari 2020 van 19 tot 19.30 uur bij Hansen Uitvaartzorg, Dorpsstraat 76 te Geetbets
Rouwbrief
Fin WILLEKENS
Meldert

Weduwe van Swa Mantels † 2016

Geboren te Meldert op 3 december 1926
Overleden te Diest op 9 februari 2020
Begrafenis informatie: aula 'de Heyde' in besloten kring
Begroeting informatie: woensdag 12 februari 2020 van 19 tot 19.30 uur bij Hansen Uitvaartzorg, Stationsstraat 89 te Zelem. Er is parkeergelegenheid achter aula 'de Heyde' (Linkhoutsestraat 3) of aan het bedrijventerrein (Meldertsestraat 8)
Rouwbrief
Fons RUYTINGS
Ransberg
Geboren te Ransberg op 17 augustus 1936
Overleden te Ransberg op 9 februari 2020
Begrafenis informatie: vrijdag 14 februari 2020 om 10 uur in de aula van Hansen Uitvaartzorg, Dorpsstraat 76 te Geetbets
Begroeting informatie: donderdag 13 februari 2020 van 19 tot 19.30 uur bij Hansen Uitvaartzorg, Dorpsstraat 76 te Geetbets
Rouwbrief
Melanie 'Nieke' VRIJDAGS
Zelem

Echtgenote van Eduard Van Erdeweghe

Geboren te Lummen op 16 juni 1938
Overleden te Zelem op 8 februari 2020
Begrafenis informatie: zaterdag 15 februari 2020 om 10 uur in aula ‘de Heyde’, Linkhoutsestraat 3 te Zelem
Begroeting informatie: vrijdag 14 februari 2020 van 18.30 tot 19 uur bij Hansen Uitvaartzorg, Stationsstraat 89 te Zelem
Rouwbrief
Margrietje BEKKERS
Lummen

Weduwe van François Elsen

Geboren te Meldert op 1 maart 1925
Overleden te Lummen op 8 februari 2020
Begrafenis informatie: vrijdag 14 februari 2020 om 10 uur in aula 'de Heyde', Linkhoutsestraat 3 te Zelem-Halen
Begroeting informatie: donderdag 13 februari 2020 van 19 tot 19.30 uur bij Uitvaartzorg Hansen, Stationsstraat 89 te Zelem-Halen
Rouwbrief
Willy CRETEN
Herk-de-Stad

Echtgenoot van Maggy Vanisterdael

Geboren te Herk-de-Stad op 12 juli 1941
Overleden te Donk op 7 februari 2020
Begrafenis informatie: aula 'de Heyde' Zelem in intieme kring
Begroeting informatie: dinsdag 11 februari 2020 van 19 tot 19.30 uur in Chateau d'Hamont, Korpsestraat 91 te Donk - Herk-de-Stad
Rouwbrief
Alfons WILLEMS
Nieuwerkerken
Geboren te Gorsem op 27 oktober 1923
Overleden te Nieuwerkerken op 6 februari 2020
Begrafenis informatie: donderdag 13 februari 2020 om 10.30 uur in de Sint-Pieterkerk, Kerkstraat te Nieuwerkerken
Rouwbrief
Jos DE RIJCK
Loksbergen
Geboren te Brussel op 25 september 1961
Overleden te Loksbergen op 6 februari 2020
Begrafenis informatie: woensdag 12 februari 2020 om 10.30 uur in de aula van Hansen Uitvaartzorg, Dorpsstraat 76 te Geetbets
Guy MINTEN
Linkhout

Echtgenoot van Albertine Deprez

Geboren te Linkhout op 28 december 1930
Overleden te Hasselt op 5 februari 2020
Begrafenis informatie: zaterdag 8 februari 2020 om 10.30 uur in de parochiekerk Sint-Trudo, Linkhoutstraat te Linkhout
Begroeting informatie: vrijdag 7 februari 2020 van 19.30 tot 20 uur bij Hansen Uitvaartzorg, Stationsstraat 89 te Zelem-Halen
Rouwbrief
Xander GILIS
Halen

knuffelaar van Jona & Ine Gilis-De Keyzer

kleine en grote broer van Ilias, Alex, Tim

Geboren te Leuven op 25 juni 2014
Overleden te Halen op 3 februari 2020
Begrafenis informatie: zaterdag 8 februari 2020 om 12 uur in de aula van Hansen Uitvaartzorg, Dorpsstraat 76 te Geetbets. We komen hiervoor samen om 11.45 uur.
Begroeting informatie: Voor een stil moment bij Xander bent u welkom op vrijdag 7 februari 2020 van 19 tot 19.30 uur bij Hansen Uitvaartzorg, Dorpsstraat 76 te Geetbets
Rouwbrief
Anna BELLEN
Hoeleden

Weduwe van Alfons Struys

Geboren te Hoeleden op 21 juni 1931
Overleden te Geetbets op 4 februari 2020
Begrafenis informatie: De uitvaart heeft plaats in intieme kring.
Begroeting informatie: donderdag 6 februari 2020 van 19 tot 19.30 uur bij Hansen Uitvaartzorg, Dorpsstraat 76 te Geetbets
Rouwbrief
Rachel MERTENS
Meldert / Lummen

Echtgenote van Freddy Verboven

Geboren te Schaffen op 10 december 1943
Overleden te Zelem op 30 januari 2020
Begrafenis informatie: Geheel gevolg gevend aan de wens van Rachel heeft de uitvaart en asverstroooiing op de begraafplaats te Lummen plaatsgehad in strikt besloten kring.
Rouwbrief
Alfons PENNÉ
Vleugt-Meldert

Weduwnaar van Yvonne Pieck

Geboren te Zelem op 15 juli 1925
Overleden te Diest op 2 februari 2020
Begrafenis informatie: vrijdag 7 februari 2020 om 10 uur in aula 'de Heyde', Linkhoutsestraat 3 te Zelem-Halen
Begroeting informatie: donderdag 6 februari 2020 van 19 tot 19.30 uur in het uitvaartcentrum Hansen, Stationsstraat 89 te Zelem-Halen
Rouwbrief
Mia BERTELS
Lummen

Echtgenoot van Raymond Mechelmans

Geboren te Balen op 15 december 1938
Overleden te Lummen op 1 februari 2020
Begrafenis informatie: zaterdag 8 februari 2020 om 10 uur in aula 'de Heyde', Linkhoutsestraat 3 te Zelem-Halen
Begroeting informatie: vrijdag 7 februari 2020 van 19 tot 19.30 uur in het uitvaartcentrum Hansen, Stationsstraat 89 te Zelem-Halen
Rouwbrief
Ivan VANELDEREN
Sint-Truiden

Echtgenoot van Suzanne Boonen

Geboren te Sint-Truiden op 17 juli 1947
Overleden te Sint-Truiden op 28 januari 2020
Begrafenis informatie: Geheel gevolg gevend aan de wens van Ivan heeft de uitvaart plaatsgehad in intieme kring.
Rouwbrief
Johnny SCHEPMANS
Budingen
Geboren te Sint-Truiden op 1 februari 1954
Overleden te Budingen op 29 januari 2020
Begrafenis informatie: woensdag 5 februari 2020 om 10 uur in de aula van het uitvaartcentrum Hansen, Dorpsstraat 76 te Geetbets
Begroeting informatie: dinsdag 4 februari 2020 van 19 tot 19.30 uur in het uitvaartcentrum Hansen, Dorpsstraat 76 te Geetbets
Rouwbrief
Paul WILLEMS
Waanrode

Echtgenoot van Irma Peetermans

Geboren te Waanrode op 27 oktober 1936
Overleden te Tienen op 29 januari 2020
Begrafenis informatie: dinsdag 4 februari 2020 om 10 uur in de parochiekerk Sint-Bartholomeus, Dorp te Waanrode
Begroeting informatie: maandag 3 februari 2020 van 19 tot 19.30 uur bij uitvaartverzorging Hansen, Dorpsstraat 76 te Geetbets
Rouwbrief
Paul HENDRICKX
Hoeleden

Echtgenoot van Georgette Vinamont

Geboren te Hoeleden op 22 mei 1939
Overleden te Kortenaken op 28 januari 2020
Begrafenis informatie: aula uitvaartcentrum Hansen in besloten kring
Begroeting informatie: vrijdag 31 januari 2020 van 19 tot 19.30 uur bij uitvaartverzorging Hansen, Dorpsstraat 76 te Geetbets
Rouwbrief
Marcel VAN DER AUWERMEULEN
Kortenaken

Weduwnaar van Anna Coremans † 1997

levensgezel van Celine Langen

Geboren te Baal op 23 februari 1931
Overleden te Kortenaken op 29 januari 2020
Begrafenis informatie: zaterdag 1 februari 2020 om 10 uur in de aula van het uitvaartcentrum Hansen, Dorpsstraat 76 te Geetbets.
Rouwbrief
Frank VANEKAN
Nieuwerkerken

Echtgenoot van Chantal D'Exelle

Geboren te Seraing op 29 oktober 1967
Overleden te Leuven op 29 januari 2020
Begrafenis informatie: zaterdag 1 februari 2020 om 12.30 uur in de parochiekerk Sint-Pieter, Kerkstraat te Nieuwerkerken
Alice PAULISSEN
Herentals / Zelem

Weduwe van Staf Van Craen

Geboren te Maasmechelen op 26 september 1934
Overleden te Zelem op 28 januari 2020
Begrafenis informatie: De uitvaart heeft plaats in intieme kring.
Jeanne DEFERME
Meldert

Weduwe van Charel ORENS

Geboren te Meldert op 4 juni 1928
Overleden te Diest op 27 januari 2020
Begrafenis informatie: zaterdag 1 februari 2020 om 10.30 uur in de parochiekerk Sint-Willibrordus, Zelemsebaan 1 te Meldert
Begroeting informatie: vrijdag 31 januari 2020 van 19 tot 19.30 uur bij uitvaartverzorging Hansen, Stationsstraat 89 te Zelem. Er is parkeergelegenheid achter aula 'de Heyde' Linkhoutsestraat 3 of aan het bedrijventerrein (Meldertsestraat 8)
Rouwbrief
Georges HEUSDENS
Rummen

Echtgenoot van Celine Monette

Geboren te Rummen op 1 mei 1928
Overleden te Rummen op 26 januari 2020
Begrafenis informatie: vrijdag 31 januari 2020 om 10 uur in de aula van het uitvaartcentrum Hansen, Dorpsstraat 76 te Geetbets
Begroeting informatie: donderdag 30 januari 2020 van 19 tot 19.30 uur in het uitvaartcentrum Hansen, Dorpsstraat 76 te Geetbets
Rouwbrief
René LUYTEN
Schaffen

Echtgenoot van José Vanwingh

Geboren te Meldert op 26 juli 1937
Overleden te Leuven op 24 januari 2020
Begrafenis informatie: vrijdag 31 januari 2020 om 10.30 uur in de parochiekerk Sint-Hubertus, Sint-Hubertusplein te Schaffen
Begroeting informatie: donderdag 30 januari 2020 van 19 tot 19.30 uur in het uitvaartcentrum Hansen, Stationsstraat 89 te Zelem-Halen
Rouwbrief
Cyriel VANTILT
Wijer

Weduwnaar van Anna Bartholomevis

levensgezel Paula Vanstraelen

Geboren te Herk-de-Stad op 4 juli 1927
Overleden te Sint-Truiden op 24 januari 2020
Begrafenis informatie: woensdag 29 januari 2020 om 10.30 uur in de Sint-Pietersbandenkerk, Grotestraat te Wijer
Begroeting informatie: dinsdag 28 januari 2020 van 19 tot 19.30 uur in het uitvaartcentrum Vranken, Kerkstraat 124 te Nieuwerkerken.
Rouwbrief
René NIJS
Kortenaken

Echtgenoot van Aline Mathues

Geboren te Kortenaken op 25 augustus 1928
Overleden te Geetbets op 24 januari 2020
Begrafenis informatie: aula uitvaartcentrum Hansen in besloten kring.
Begroeting informatie: woensdag 29 januari 2020 van 19 tot 19.30 uur in het uitvaartcentrum Hansen, Dorpsstraat 76 te Geetbets
Rouwbrief
Medard VAN ACKER
Lummen

Echtgenoot van Jeannine POSTELMANS

Geboren te Zonhoven op 11 oktober 1946
Overleden te Hasselt op 17 januari 2020
Begrafenis informatie: volgens de wens van Medard heeft de uitvaart in intieme kring plaatsgevonden
Rouwbrief
Lea VANDEREYCKEN
Berbroek

Echtgenote van Albert Poels

Geboren te Berbroek op 7 januari 1934
Overleden te Leuven op 22 januari 2020
Begrafenis informatie: donderdag 30 januari 2020 om 10 uur in aula 'de Heyde', Linkhoutsestraat 3 te Zelem. Er is parkeergelegenheid achter de aula of aan het bedrijventerrein (Meldertsestraat 8)
Rouwbrief
Maurice RASKIN
Kozen

Weduwnaar van Imelda Put

Geboren te Alken op 24 oktober 1931
Overleden te Kozen op 23 januari 2020
Begrafenis informatie: dinsdag 28 januari 2020 om 10.30 uur in de parochiekerk Sint-Laurentius, Opcosenstraat te Kozen
Begroeting informatie: maandag 27 januari 2020 van 19 tot 19.30 uur in het uitvaartcentrum Vranken, Kerkstraat 124 te Nieuwerkerken
Rouwbrief
Charel ZEEUWS
Zelem

Echtgenoot van Godelieve Jansen

Geboren te Zelem op 16 oktober 1937
Overleden te Zelem op 21 januari 2020
Begrafenis informatie: woensdag 29 januari 2020 om 10 uur in aula 'de Heyde', Linkhoutsestraat 3 te Zelem
Begroeting informatie: dinsdag 28 januari 2020 van 19 tot 19.30 uur in het uitvaartcentrum Hansen, Stationsstraat 89 te Zelem-Halen
Rouwbrief
Richard CARMANS
Linkhout

Weduwnaar van Maria Vaes

Geboren te Linkhout op 7 februari 1923
Overleden te Linkhout op 21 januari 2020
Begrafenis informatie: de afscheidsplechtigheid in aula 'de Heyde' heeft plaats in intieme kring
Begroeting informatie: maandag 27 januari 2020 van 19 tot 19.30 uur in het uitvaartcentrum Hansen, Stationsstraat 89, 3545 Zelem-Halen
Rouwbrief
André BORGERS
Lummen

Echtgenoot van Gerda Neven

Geboren te Lummen op 4 maart 1946
Overleden te Lummen op 20 januari 2020
Begrafenis informatie: de afscheidsplechtigheid in aula 'de Heyde' heeft plaats in intieme kring
Begroeting informatie: maandag 27 januari 2020 van 19 tot 19.30 uur te Lummen, Ringlaan 15
Rouwbrief
Roger SMETS
Halen

Echtgenoot van Paula Vandingenen

Geboren te Halen op 14 maart 1948
Overleden te Halen op 19 januari 2020
Begrafenis informatie: aula 'de Heyde' Zelem in intieme kring
Begroeting informatie: vrijdag 24 januari 2020 van 19 tot 19.30 uur in het uitvaartcentrum Hansen, Stationsstraat 89 te Zelem-Halen
Rouwbrief
Hubert APPELEN
Vleugt-Schaffen

Echtgenoot van Fanny Engelen

Geboren te Schaffen op 11 april 1947
Overleden te Leuven op 20 januari 2020
Begrafenis informatie: vrijdag 24 januari 2020 om 10.30 uur in aula 'de Heyde', Linkhoutsestraat 3 te Zelem-Halen
Begroeting informatie: donderdag 23 januari 2020 van 19 tot 19.30 uur in het uitvaartcentrum Hansen, Stationsstraat 89 te Zelem-Halen
Rouwbrief
Roger DONNÉ
Drieslinter

Echtgenoot van Louisa Snokx

Geboren te Helchteren op 2 oktober 1945
Overleden te Sint-Truiden op 19 januari 2020
Begrafenis informatie: vrijdag 24 januari 2020 om 10.30 uur in de aula van het uitvaartcentrum Hansen, Dorpsstraat te Geetbets
Begroeting informatie: donderdag 23 januari 2020 van 19.30 tot 20 uur in het uitvaartcentrum Hansen, Dorpsstraat 76 te Geetbets
Rouwbrief
Pauline RYX
Nieuwerkerken

Weduwe van Leonard Strauven

Geboren te Herk-de-Stad op 26 februari 1936
Overleden te Sint-Truiden op 19 januari 2020
Begrafenis informatie: aula uitvaartcentrum Hansen Geetbets in intieme kring
Begroeting informatie: vrijdag 24 januari 2020 van 19 tot 19.30 uur in het uitvaartcentrum Hansen, Dorpsstraat 76 te Geetbets
Rouwbrief
Imelda REYNDERS
Kozen

Echtgenote van Jef Hendrix

Geboren te Kozen op 9 november 1932
Overleden te Hasselt op 19 januari 2020
Begrafenis informatie: vrijdag 24 januari 2020 om 10 uur in de aula van het crematorium te Hasselt
Begroeting informatie: donderdag 23 januari 2020 van 19 tot 19.30 uur in het uitvaartcentrum Vranken, Kerkstraat 124 te Nieuwerkerken
Rouwbrief
Rosette FORIER
Lummen

Echtgenote van René Quintens

Geboren te Schulen op 18 november 1942
Overleden te Lummen op 17 januari 2020
Begrafenis informatie: donderdag 23 januari 2020 om 10 uur in aula ‘de Heyde’, Linkhoutsestraat 3 te Zelem-Halen
Begroeting informatie: woensdag 22 januari 2020 van 19 tot 19.30 uur in het uitvaartcentrum Hansen, Stationsstraat 89 te Zelem
Rouwbrief
André FRANCEN
Kersbeek

Echtgenoot van Maria Bellen

Geboren te Kersbeek op 12 oktober 1936
Overleden te Tienen op 17 januari 2020
Begrafenis informatie: vrijdag 24 januari 2020 om 10 uur in de parochiekerk Sint-Amor, Dorpsplein te Kortenaken
Begroeting informatie: donderdag 23 januari 2020 van 19 tot 19.30 uur in het uitvaartcentrum Hansen, Dorpsstraat 76 te Geetbets
Rouwbrief
Lucette NIJNS
Loksbergen
Geboren te Loksbergen op 24 april 1934
Overleden te Kortenaken op 16 januari 2020
Begrafenis informatie: donderdag 23 januari 2020 om 10.30 uur in de parochiekerk Sint-Andreas, Loksbergenstraat te Loksbergen
Begroeting informatie: woensdag 22 januari 2020 van 19 tot 19.30 uur in het uitvaartcentrum Hansen, Dorpsstraat 76 te Geetbets
Rouwbrief
Myriam VERMEYEN
Meldert-Lummen

Weduwe van René Buvens

Geboren te Paal op 1 augustus 1947
Overleden te Meldert op 16 januari 2020
Begrafenis informatie: Geheel gevolg gevend aan de wens van Myriam zal het afscheid, gevolgd door de asverstrooiing op de begraafplaats te Meldert plaatshebben in besloten kring.
André GOVAERTS
Drieslinter

Echtgenoot van Ghislaine Natus

Geboren te Drieslinter op 25 juli 1949
Overleden te Leuven op 14 januari 2020
Begrafenis informatie: dinsdag 21 januari 2020 om 10 uur in de aula van het uitvaartcentrum Hansen
Begroeting informatie: maandag 20 januari 2020 van 19 tot 19.30 uur in het uitvaartcentrum Hansen, Dorpsstraat 76 te Geetbets
Rouwbrief
Michel BEELEN
Halen

Echtgenoot van Betty Koninckx

Geboren te Budingen op 10 juli 1955
Overleden te Halen op 14 januari 2020
Begrafenis informatie: aula uitvaartcentrum Hansen Geetbets in intieme kring
Begroeting informatie: vrijdag 17 januari 2020 van 18.30 tot 19 uur in het uitvaartcentrum Hansen, Dorpsstraat 76 te Geetbets
Rouwbrief
Mariette CUYPERS
Nieuwerkerken

Weduwe van Fernand Poelmans

Geboren te Nieuwerkerken op 22 juli 1931
Overleden te Sint-Truiden op 13 januari 2020
Begrafenis informatie: zaterdag 18 januari 2020 om 10.30 uur in de parochiekerk Sint-Pieter, Kerkstraat te Nieuwerkerken
Begroeting informatie: vrijdag 17 januari 2020 van 19 tot 19.30 uur in het uitvaartcentrum Vranken, Kerkstraat 124 te Nieuwerkerken
Rouwbrief
Johny SWINNEN
Kortenaken

Echtgenoot van Christiane Coppers

Geboren te Oplinter op 13 juni 1957
Overleden te Kortenaken op 13 januari 2020
Begrafenis informatie: de afscheidsplechtigheid in de aula van het uitvaartcentrum Hansen heeft plaats in intieme kring
Begroeting informatie: vrijdag 17 januari 2020 van 19 tot 19.30 uur in het uitvaartcentrum Hansen, Dorpsstraat 76 te Geetbets
Rouwbrief
Raymond MARIS
Hogen

Weduwnaar van Anna Boyen

Geboren te Kortenaken op 25 juni 1926
Overleden te Binkom op 12 januari 2020
Begrafenis informatie: geheel gevolg gevend aan de wens van Raymond zal de afscheidsplechtigheid in de aula van het uitvaartcentrum, gevolgd door de crematie en asverstrooiing op de begraafplaats te Hogen-Geetbets plaatshebben in strikt besloten kring
Rouwbrief
Peter VANDERHEYDEN
Diest / Zelem

papa van Kiara Vanderheyden

Geboren te Herk-de-Stad op 26 februari 1968
Overleden te Diest op 11 januari 2020
Begrafenis informatie: de afscheidsplechtigheid in aula 'de Heyde' heeft plaats in intieme kring
Begroeting informatie: donderdag 16 januari 2020 van 19 tot 19.30 uur in het uitvaartcentrum Hansen, Stationsstraat 89, 3545 Zelem-Halen
Rouwbrief
Fré VANDEBON
Kessel-Lo / Lummen

grote liefde van Kathleen Commers

papa van Sien, Thijs, Marte, Melanie

Geboren te Diest op 10 juli 1975
Overleden te Leuven op 10 januari 2020
Begrafenis informatie: zaterdag 18 januari 2020 om 10 uur in aula 'de Heyde', Linkhoutsestraat 3 te Zelem-Halen
Begroeting informatie: vrijdag 17 januari 2020 van 19 tot 19.30 uur in het uitvaartcentrum Hansen, Stationsstraat 89 te Zelem-Halen
Rouwbrief
Maurice COX
Schulen

Echtgenoot van Liliane Daniels

Geboren te Schulen op 12 januari 1936
Overleden te Hasselt op 10 januari 2020
Begrafenis informatie: aula 'de Heyde' in intieme kring
Begroeting informatie: woensdag 15 januari 2020 van 19 tot 19.30 uur in het uitvaartcentrum Hansen, Stationsstraat 89 te Zelem-Halen
Rouwbrief
Camille JEURIS
Kortenbos

Echtgenoot van Mia Ombelets

Geboren te Sint-Truiden op 7 september 1944
Overleden te Sint-Truiden op 9 januari 2020
Begrafenis informatie: woensdag 15 januari 2020 om 11 uur in de aula van het crematorium Hasselt, Prins Bisschopssingel 67 te Hasselt
Gebedswake: dinsdag 14 januari 2020 om 19 uur in de Basiliek O.L.-Vrouw van Kortenbos, Basiliekstraat te Kortenbos
Begroeting informatie: dinsdag 14 januari 2020 na de gebedswake in het uitvaartcentrum Vranken, Kerkstraat 124 te Nieuwerkerken
Rouwbrief
Maria VANHERCK
Kortenaken

Weduwe van René Hendrickx

Geboren te Kortenaken op 29 januari 1919
Overleden te Sint-Truiden op 7 januari 2020
Begrafenis informatie: de afscheidsplechtigheid heeft plaats in intieme kring
Chris VENCKEN
Schaffen

Echtgenote van Pol Reynders

Geboren te Lier op 6 januari 1943
Overleden te Hasselt op 4 januari 2020
Begrafenis informatie: zaterdag 11 januari 2020 om 10.30 uur in de parochiekerk Sint-Lambertus, Dorpsstraat, 3545 Zelem-Halen
Begroeting informatie: vrijdag 10 januari 2020 van 19 tot 19.30 uur in het uitvaartcentrum Hansen, Stationsstraat 89, 3545 Zelem-Halen
Rouwbrief
Cyriel THEUNIS
Waanrode

Echtgenoot van Sylvia Vuchelen

Geboren te Waanrode op 27 november 1930
Overleden te Waanrode op 5 januari 2020
Begrafenis informatie: de afscheidsplechtigheid in de aula van het uitvaartcentrum heeft plaats in intieme kring
Begroeting informatie: vrijdag 10 januari 2020 van 19 tot 19.30 uur in het uitvaartcentrum Hansen, Dorpsstraat 76 te Geetbets
Rouwbrief
Gerard TRIEKELS
Halen

Echtgenoot van Jeanne Vermeulen

Geboren te Beringen op 15 juni 1934
Overleden te Halen op 5 januari 2020
Begrafenis informatie: donderdag 9 januari 2020 om 10 uur in aula ‘de Heyde’, Linkhoutsestraat 3 te Zelem-Halen
Begroeting informatie: woensdag 8 januari 2020 van 18.30 tot 19 uur in het uitvaartcentrum Hansen, Stationsstraat 89 te Zelem-Halen
Rouwbrief
Marcel JACOBS
Linkhout

Echtgenoot van Yvonne Vaes

Geboren te Halen op 9 april 1934
Overleden te Hasselt op 4 januari 2020
Begrafenis informatie: donderdag 9 januari 2020 om 10.30 uur in de parochiekerk Sint-Trudo, Linkhoutstraat te Linkhout
Begroeting informatie: woensdag 8 januari 2020 van 19 tot 19.30 uur in het uitvaartcentrum Hansen, Stationsstraat 89 te Zelem
Rouwbrief
Lucienne VAN LANI
Boortmeerbeek

Weduwe van Eduard Mathijs

Geboren te Boortmeerbeek op 6 november 1930
Overleden te Kortenaken op 31 december 2019
Begrafenis informatie: dinsdag 7 januari 2020 om 10.30 uur in de aula van het uitvaartcentrum Hansen, Dorpsstraat 76 te Geetbets
Begroeting informatie: maandag 6 januari 2020 van 19 tot 19.30 uur in het uitvaartcentrum Hansen, Dorpsstraat 76 te Geetbets
Rouwbrief
Liliane BORMANS
Turnhout
Geboren te Hasselt op 8 juli 1943
Overleden te Diest op 30 december 2019
Begrafenis informatie: maandag 6 januari 2020 om 10.30 uur in de decanale Sint-Martinuskerk, Markt te Herk-de-Stad
Rouwbrief
Theo POLLARIS
Halen

Echtgenoot van Lisette Collin

Geboren te Schulen op 7 september 1937
Overleden te Hasselt op 30 december 2019
Begrafenis informatie: zaterdag 4 januari 2020 om 10.30 uur in de parochiekerk Sint-Petrus in de Banden, Markt te Halen
Begroeting informatie: vrijdag 3 januari 2020 van 19 tot 19.30 uur in het uitvaartcentrum Hansen, Stationsstraat 89 te Zelem-Halen
Rouwbrief
Peter GEERTS
Genenbos-Lummen

Echtgenoot van Lieve Daniels

Geboren te Koersel op 25 september 1963
Overleden te Lummen op 28 december 2019
Begrafenis informatie: aula 'de Heyde' in intieme kring
Begroeting informatie: donderdag 2 januari 2020 van 19 tot 19.30 uur in aula 'de Heyde', Linkhoutsestraat 3 te Zelem-Halen
Rouwbrief
Jeannine ROOSBEEK
Zelem

Weduwe van José Vanlaer

Geboren te Zelem op 15 oktober 1936
Overleden te Diest op 27 december 2019
Begrafenis informatie: aula 'de Heyde' in besloten kring.
Begroeting informatie: donderdag 2 januari 2020 van 19 tot 19.30 uur bij uitvaartverzorging Hansen, Stationsstraat 89 te Zelem
Rouwbrief
Roger MAHO
Hoeleden

Echtgenoot van Lisette Vanheer

Geboren te Tienen op 24 december 1949
Overleden te Leuven op 26 december 2019
Begrafenis informatie: aula uitvaartcentrum Hansen in besloten kring.
Begroeting informatie: maandag 30 december 2019 van 18.30 tot 19 uur bij uitvaartverzorging Hansen, Dorpsstraat 76 te Geetbets.
Rouwbrief
Maria LAVIGNE
Donk

Weduwe van Marcel Kimps

Geboren te Donk op 1 maart 1930
Overleden te Sint-Truiden op 26 december 2019
Begrafenis informatie: dinsdag 31 december 2019 om 10.30 uur in de parochiekerk O.-L.-Vrouw Geboorte, Dorpsstraat te Donk
Begroeting informatie: maandag 30 december 2019 van 19 tot 19.30 uur bij uitvaartverzorging Hansen, Stationsstraat 89 te Zelem. Er is parkeergelegenheid achter aula 'de Heyde' (Linkhoutsestraat 3) of aan het bedrijventerrein (Meldertsestraat 8).
Rouwbrief
Margot EVRAERTS
Halen

Echtgenote van André Ruysen

Geboren te Geetbets op 2 november 1938
Overleden te Diest op 25 december 2019
Begrafenis informatie: aula uitvaartcentrum Hansen in besloten kring.
Begroeting informatie: zaterdag 28 december 2019 van 17 tot 17.30 uur bij uitvaartverzorging Hansen, Dorpsstraat 76 te Geetbets
Rouwbrief
Marcel GOVAERTS
Budingen

Echtgenoot van Martine Francen

Geboren te Tienen op 5 mei 1955
Overleden te Budingen op 25 december 2019
Begrafenis informatie: dinsdag 31 december 2019 om 10 uur in de aula van het uitvaartcentrum Hansen, Dorpsstraat 76 te Geetbets
Begroeting informatie: maandag 30 december 2019 van 19 tot 19.30 uur in het uitvaartcentrum Hansen, Dorpsstraat 76 te Geetbets
Rouwbrief
Romain DE BRUYN
Halen

Echtgenoot van Josée Verbeek

Geboren te Halen op 2 september 1934
Overleden te Hasselt op 23 december 2019
Begrafenis informatie: de afscheidsplechtigheid in aula 'de Heyde' heeft plaats in intieme kring
Begroeting informatie: vrijdag 27 december 2019 van 19 tot 19.30 uur in het uitvaartcentrum Hansen, Stationsstraat 89 te Zelem
Rouwbrief
Sander BERINGS
Meldert

Echtgenoot van Chiara Saltalamacchia

papa van Charlie Berings

Geboren te Diest op 16 april 1988
Overleden te Meldert op 23 december 2019
Begrafenis informatie: de afscheidsplechtigheid in aula 'de Heyde' heeft plaats in intieme kring
Begroeting informatie: vrijdag 27 december 2019 van 19 tot 19.30 uur in aula ‘de Heyde’, Linkhoutsestraat 3, 3545 Zelem-Halen
Rouwbrief
Véronique ALLARD
Melkwezer
Geboren te Sint-Truiden op 30 maart 1966
Overleden te Melkwezer op 22 december 2019
Begrafenis informatie: de afscheidsplechtigheid in de aula van het crematorium Hofheide heeft plaats in intieme kring
Begroeting informatie: vrijdag 27 december 2019 van 19 tot 19.30 uur in het uitvaartcentrum Hansen, Dorpsstraat 76 te Geetbets
Rouwbrief
Jos PAUWELS
Testelt
Geboren te Testelt op 20 juli 1947
Overleden te Zelem op 21 december 2019
Begrafenis informatie: naar Jos zijn wens is zijn lichaam gedoneerd aan de medische wetenschap, de afscheidsplechtigheid zal op een later tijdstip plaatsvinden in intieme kring
Rouwbrief
Jozef SAENEN
Zelem
Geboren te Zelem op 26 september 1946
Overleden te Diest op 20 december 2019
Begrafenis informatie: vrijdag 27 december 2019 om 10 uur in aula 'de Heyde', Linkhoutsestraat 3 te Zelem-Halen
Begroeting informatie: donderdag 26 december 2019 van 19 tot 19.30 uur in het uitvaartcentrum Hansen, Stationsstraat 89 te Zelem-Halen
Rouwbrief
Etienne FONTENELLE
Tongeren

Weduwnaar van Denise Nuyts

Geboren te Roux op 16 augustus 1943
Overleden te Molenstede op 19 december 2019
Begrafenis informatie: vrijdag 27 december 2019 om 10 uur in de aula van crematorium Hofheide, Jennekensstraat 5, 3221 Holsbeek (Nieuwrode)
Begroeting informatie: zaterdag 21 december 2019 van 16 tot 17 uur in het uitvaartcentrum Hansen, Stationsstraat 89 te Zelem-Halen
Rouwbrief
Fernanda VANGOEDTSENHOVEN
Waanrode

echtgenote van Maurice Wauters † 23-4-2018

Geboren te Waanrode op 11 november 1939
Overleden te Diest op 17 december 2019
Begrafenis informatie: aula uitvaartcentrum Hansen Geetbets in intieme kring
Begroeting informatie: vrijdag 20 december 2019 van 19 tot 19.30 uur in het uitvaartcentrum Hansen, Dorpsstraat 76, 3450 Geetbets
Rouwbrief
Henri CLAES
Lummen

Echtgenoot van Angèle Jakers

Geboren te Lummen op 13 december 1933
Overleden te Hasselt op 17 december 2019
Begrafenis informatie: zaterdag 21 december 2019 om 10 uur in aula ‘de Heyde’, Linkhoutsestraat 3 te Zelem-Halen
Begroeting informatie: vrijdag 20 december 2019 van 19 tot 19.30 uur in het uitvaartcentrum Hansen, Stationsstraat 89 te Zelem-Halen
Rouwbrief
Leonard 'Narke' BUSSELEN
Halen

Weduwnaar van Bertha Surinx

Geboren te Halen op 11 januari 1932
Overleden te Hasselt op 15 december 2019
Begrafenis informatie: zaterdag 21 december 2019 om 10.30 uur in de parochiekerk Sint-Petrus in de Banden, Markt te Halen
Gebedswake: vrijdag 20 december 2019 om 19 uur in de parochiekerk Sint-Petrus in de Banden, Markt te Halen
Begroeting informatie: in het uitvaartcentrum Hansen, Dorpsstraat 76, 3450 Geetbets na de gebedswake
Rouwbrief
Paula LAVEREN
Linkhout

Echtgenote van Maurice Germeys

Geboren te Linkhout op 2 juli 1937
Overleden te Hasselt op 11 december 2019
Begrafenis informatie: dinsdag 17 december 2019 om 10 uur in aula 'de Heyde', Linkhoutsestraat 3 te Zelem-Halen
Begroeting informatie: maandag 16 december 2019 van 19 tot 19.30 uur in het uitvaartcentrum Hansen, Stationsstraat 89 te Zelem-Halen
Rouwbrief
Suzanne VANGOIDSENHOVEN
Hoeleden

Weduwe van Frans Govaerts

Geboren te Binkom op 3 december 1942
Overleden te Binkom op 8 december 2019
Begrafenis informatie: vrijdag 13 december 2019 om 14 uur in de parochiekerk Sint-Amandus, Kerkplein te Hoeleden
Begroeting informatie: donderdag 12 december 2019 van 19 tot 19.30 uur in het uitvaartcentrum Hansen, Dorpsstraat 76, 3450 Geetbets
Rouwbrief
Marie-Louise BASTIJNS
Linkhout

Partner van Herman Durwael

Mama van Riet Reekmans

Geboren te Linkhout op 23 februari 1948
Overleden te Linkhout op 6 december 2019
Begrafenis informatie: zaterdag 14 december 2019 om 10 uur in aula ‘de Heyde’, Linkhoutsestraat 3 te Zelem-Halen
Begroeting informatie: vrijdag 13 december 2019 van 19 tot 19.30 uur in het uitvaartcentrum Hansen, Stationsstraat 89 te Zelem-Halen
Rouwbrief
Germain VANCRAYWINKEL
Zelk

Weduwnaar van Romaine Frederickx

Geboren te Geetbets op 11 juli 1925
Overleden te Meldert op 6 december 2019
Begrafenis informatie: donderdag 12 december 2019 om 10.30 uur in de parochiekerk Sint-Pancratius, Kerkstraat te Zelk-Halen
Begroeting informatie: woensdag 11 december 2019 van 19 tot 19.30 uur in ‘de Heyde’, Linkhoutsestraat 3 te Zelem-Halen
Rouwbrief
Robert VANDERSTUKKEN
Halen

Echtgenoot van Paula Corthouts

Geboren te Halen op 12 februari 1936
Overleden te Hasselt op 4 december 2019
Begrafenis informatie: donderdag 12 december 2019 om 10 uur in aula 'de Heyde', Linkhoutsestraat 3 te Zelem-Halen
Begroeting informatie: woensdag 11 december 2019 van 19 tot 19.30 uur in het uitvaartcentrum Hansen, Stationsstraat 89 te Zelem-Halen
Rouwbrief
Firmin POT
Geetbets

Weduwnaar van Lucienne Tiolants

Geboren te Geetbets op 20 januari 1939
Overleden te Geetbets op 4 december 2019
Begrafenis informatie: dinsdag 10 december 2019 om 10 uur in de aula van het uitvaartcentrum Hansen, Dorpsstraat 76, 3450 Geetbets
Begroeting informatie: maandag 9 december 2019 van 19 tot 19.30 uur in het uitvaartcentrum Hansen, Dorpsstraat 76, 3450 Geetbets
Rouwbrief
Paula CLERX
Lummen

Echtgenote van Alphons Deprez

Geboren te Lummen op 5 maart 1936
Overleden te Lummen op 3 december 2019
Begrafenis informatie: dinsdag 10 december 2019 om 10.30 uur in de parochiekerk OLV Ten Hemelopneming, Kerkstraat te Lummen
Begroeting informatie: maandag 9 december 2019 van 19 tot 19.30 uur in het uitvaartcentrum Hansen, Stationsstraat 89 te Zelem-Halen
Rouwbrief
Elise MARCELIS
Rummen

Weduwe van René Mertens

Geboren te Rummen op 8 juli 1939
Overleden te Halen op 2 december 2019
Begrafenis informatie: zaterdag 7 december 2019 om 10 uur in het uitvaartcentrum Hansen te Geetbets
Begroeting informatie: vrijdag 6 december 2019 van 19.30 tot 20 uur in het uitvaartcentrum Hansen te Geetbets
Rouwbrief
Jeannine GERMIS
Hogen-Geetbets

Echtgenote van August Schils

Geboren te Geetbets op 30 november 1939
Overleden te Kortenaken op 1 december 2019
Begrafenis informatie: maandag 9 december 2019 om 10 uur in de aula van het uitvaartcentrum Hansen, Dorpsstraat 76 te Geetbets
Begroeting informatie: vrijdag 6 december 2019 van 19 tot 19.30 uur in het uitvaartcentrum Hansen, Dorpsstraat 76 te Geetbets
Rouwbrief
Geert REEKMANS
Vleugt-Meldert

Echtgenoot van Lieve Gielis

Geboren te Herk-de-Stad op 8 september 1962
Overleden te Hasselt op 30 november 2019
Begrafenis informatie: vrijdag 6 december 2019 om 12 uur in aula 'de Heyde', Linkhoutsestraat 3 te Zelem-Halen
Begroeting informatie: donderdag 5 december 2019 van 19 tot 19.30 uur in aula 'de Heyde', Linkhoutsestraat 3 te Zelem-Halen
Rouwbrief
Maria SURKIJN
Loksbergen

Weduwe van Alfons Dekeyser

Geboren te Assent op 16 november 1923
Overleden te Diest op 28 november 2019
Begrafenis informatie: vrijdag 6 december 2019 om 10 uur in aula "de Heyde", Linkhoutsestraat 3, 3545 Zelem-Halen
Begroeting informatie: donderdag 5 december 2019 van 19 tot 19.30 uur in het uitvaartcentrum Hansen, Stationsstraat 89, 3545 Zelem-Halen
Rouwbrief
Eugeen LAENENS
Kortenaken

Weduwnaar van Maria Delvaux

Geboren te Bekkevoort op 6 maart 1930
Overleden te Kortenaken op 29 november 2019
Begrafenis informatie: aula Hansen Geetbets in intieme kring
Begroeting informatie: donderdag 5 december 2019 van 19 tot 19.30 uur in het uitvaartcentrum Hansen, Dorpsstraat 76 te Geetbets
Rouwbrief
Eduard MATHIJS
Boortmeerbeek

Echtgenoot van Lucienne Van Lani

Geboren te Kampenhout op 7 november 1927
Overleden te Kortenaken op 27 november 2019
Begrafenis informatie: dinsdag 3 december 2019 om 12 uur in de aula van het uitvaartcentrum Hansen, Dorpsstraat 76, 3450 Geetbets
Begroeting informatie: maandag 2 december 2019 van 19 tot 19.30 uur in het uitvaartcentrum Hansen, Dorpsstraat 76, 3450 Geetbets
Rouwbrief
Gusta CLAES
Meldert

Weduwe van Frans Vanderheiden

Geboren te Neerpelt op 13 mei 1940
Overleden te Meldert op 26 november 2019
Begrafenis informatie: dinsdag 3 december 2019 om 10.30 uur in de parochiekerk Sint-Willibrordus, Zelemsebaan 1 te Meldert
Begroeting informatie: maandag 2 december 2019 van 19 tot 19.30 uur in het uitvaartcentrum Hansen, Stationsstraat 89 te Zelem
Rouwbrief
Gasparine CEULEMANS
Zelem

Weduwe van Ferdinand Leten

Geboren te Kermt op 4 april 1927
Overleden te Diest op 26 november 2019
Begrafenis informatie: aula 'de Heyde' in intieme kring
Begroeting informatie: zaterdag 30 november 2019 van 17 tot 17.30 uur in het uitvaartcentrum Hansen, Stationsstraat 89 te Zelem-Halen
Rouwbrief
Gabrielle SERRÉ
Waanrode

Weduwe van Leon Hendrickx

Geboren te Waanrode op 23 maart 1929
Overleden te Bekkevoort op 26 november 2019
Begrafenis informatie: zaterdag 30 november 2019 om 10 uur in de aula van het uitvaartcentrum Hansen, Dorpsstraat 76, 3450 Geetbets
Begroeting informatie: vrijdag 29 november 2019 van 19.30 tot 20 uur in het uitvaartcentrum Hansen, Dorpsstraat 76, 3450 Geetbets
Rouwbrief
Julia JACOBS
Halen

Weduwe van Gaston Nijs

Geboren te Halen op 13 juni 1929
Overleden te Diest op 25 november 2019
Begrafenis informatie: de afscheidsplechtigheid in aula 'de Heyde' heeft plaats in intieme kring
Begroeting informatie: vrijdag 29 november 2019 van 19 tot 19.30 uur in de begroetingsruimte van aula ‘de Heyde’, Linkhoutsestraat 3 te Zelem
Rouwbrief
Germaine HAYEN
Miskom

Echtgenote van Remi Veulemans

Geboren te Budingen op 16 mei 1936
Overleden te Miskom op 25 november 2019
Begrafenis informatie: zaterdag 30 november 2019 om 12 uur in de aula van het uitvaartcentrum Hansen, Dorpsstraat 76 te Geetbets
Begroeting informatie: vrijdag 29 november 2019 van 19 tot 19.30 uur in het uitvaartcentrum Hansen, Dorpsstraat 76 te Geetbets
Rouwbrief
Roger SIMONS
Schaffen

Echtgenoot van Louis Philtjens

Geboren te Diest op 17 mei 1947
Overleden te Hasselt op 25 november 2019
Begrafenis informatie: zaterdag 30 november 2019 om 10 uur in aula 'de Heyde', Linkhoutsestraat 3 te Zelem
Begroeting informatie: vrijdag 29 november 2019 van 19 tot 19.30 uur in het uitvaartcentrum Hansen, Stationsstraat 89 te Zelem
Rouwbrief
Jef VANVUCHELEN
Grazen

partner van Paula Cleynen

Geboren te Grazen op 16 december 1929
Overleden te Grazen op 22 november 2019
Begrafenis informatie: zaterdag 30 november 2019 om 10 in de parochiekerk Sint-Pieter te Orsmaal-Gussenhoven
Rouwbrief
Henri DRIJKONINGEN
Lummen

Weduwnaar van Maria Clara Beckers

Geboren te Peer op 17 maart 1928
Overleden te Lummen op 22 november 2019
Begrafenis informatie: vrijdag 29 november 2019 om 10.30 uur in de parochiekerk O.L.V. Ten Hemelopneming, Kerkstraat te Lummen
Begroeting informatie: donderdag 28 november 2019 van 19 tot 19.30 uur in het uitvaartcentrum Hansen, Stationsstraat 89, 3545 Zelem
Rouwbrief
Armand VANDEPUT
Stok

Echtgenoot van Mariette Struyven

Geboren te Sint-Margriete-Houtem op 29 mei 1938
Overleden te Stok op 22 november 2019
Begrafenis informatie: donderdag 28 november 2019 om 10 uur in de parochiekerk O.L.V. Hulp Der Christenen te Stok, Stokstraat 1 te Stok (Kortenaken)
Begroeting informatie: woensdag 27 november 2019 van 19 tot 19.30 uur in het uitvaartcentrum Hansen, Dorpsstraat 76 te Geetbets
Rouwbrief
Marcel GELEYN
Schaffen

Weduwnaar van Lisette Schodts

Levensgezel van wijlen Josée Defoor

Levensgezel van wijlen Maria Laremans

Geboren te Schaffen op 17 november 1928
Overleden te Meldert op 21 november 2019
Begrafenis informatie: donderdag 28 november 2019 om 10 uur in aula 'de Heyde', Linkhoutsestraat 3 te Zelem
Begroeting informatie: woensdag 27 november 2019 van 19 tot 19.30 uur in het uitvaartcentrum Hansen, Stationsstraat 89 te Zelem
Rouwbrief
Jeanne CLEMENS
Loksbergen

weduwe van Omer Vandevelde

Geboren te Zelem op 15 december 1937
Overleden te Loksbergen op 21 november 2019
Begrafenis informatie: dinsdag 26 november 2019 om 10 uur in de aula van het uitvaartcentrum Hansen, Dorpsstraat 76 te Geetbets
Begroeting informatie: maandag 25 november 2019 van 19 tot 19.30 uur in het uitvaartcentrum Hansen, Dorpsstraat 76 te Geetbets
Rouwbrief