Aula

Met onze nieuwe aula ‘de Heyde’ (maart 2018) willen we een antwoord bieden op de toenemende vraag naar niet-kerkelijke uitvaarten. De aula biedt plaats aan 160 personen, maar kan door middel van schuif- en plooiwanden uitgebreid worden met 100 staanplaatsen. Om het afscheid warmer en persoonlijker te maken, kunnen we gebruik maken van ons projectiesysteem waarbij foto’s van de overledene tijdens de plechtigheid getoond kunnen worden. We beschikken over opgeleide ritueelbegeleiders die de plechtigheid kunnen voorgaan. Zowel de ontvangst als de plechtigheid zal geleid worden door mensen binnen het bedrijf. Voorbereidende gesprekken met de familie kunnen in het gebouw worden gehouden, zodat persoonlijke afscheidswoorden of levensbeschrijvingen door personeel van onze firma kunnen worden voorgedragen, op emotioneel te pijnlijke momenten voor de familie.

Achter het gebouw is parking voorzien voor 30 auto’s (familie).

We beschikken ook over een koffieruimte waar koffietafels tot 136 personen kunnen doorgaan. Voor kleinere groepen kan deze opgedeeld worden in 2 ruimtes. Zo hoeft u zich niet naar een andere locatie te verplaatsen.

Zowel de aula als de koffieruimtes zijn rolstoelvriendelijk alsook klimaatgeregeld.

Dit maakt dat u afscheid kan nemen op een persoonlijke manier in een intieme sfeer, wat uitermate belangrijk is. En wat duidelijk ook binnen onze filosofie past.

Hieronder vindt u alvast enkele impressies hoe de aula er uitziet.

AULA ‘de HEYDE’
LINKHOUTSESTRAAT 3
3545 ZELEM-HALEN