Aula Geetbets

Met onze aula aan het uitvaartcentrum te Geetbets (oktober 2012) willen we een antwoord bieden op de toenemende vraag naar niet-kerkelijke uitvaarten. De aula biedt plaats aan 140 personen, maar kan door middel van schuif- en plooiwanden uitgebreid worden met nog eens een extra 100 zitplaatsen en 100 staanplaatsen.

Om het afscheid warmer en persoonlijker te maken, kunnen we gebruik maken van ons projectiesysteem waarbij foto’s van de overledene tijdens de plechtigheid getoond kunnen worden. We beschikken over opgeleide ritueelbegeleiders die de plechtigheid kunnen voorgaan. Zowel de ontvangst als de plechtigheid zal geleid worden door mensen binnen het bedrijf. Voorbereidende gesprekken met de familie kunnen in het gebouw worden gehouden, zodat persoonlijke afscheidswoorden of levensbeschrijvingen door personeel van onze firma kunnen worden voorgedragen, op emotioneel te pijnlijke momenten voor de familie.

Achter het gebouw is parking voorzien voor 20 auto’s (familie).

We beschikken ook over een koffieruimte waar koffietafels tot 120 personen kunnen doorgaan. (aula 140 zitplaatsen – 120 personen koffietafel) Zo hoeft u zich niet naar een andere locatie te verplaatsen.

Zowel de aula als de koffieruimtes zijn rolstoelvriendelijk alsook klimaatgeregeld.

Dit maakt dat u afscheid kan nemen op een persoonlijke manier in een intieme sfeer, wat uitermate belangrijk is. En wat duidelijk ook binnen onze filosofie past.

Hieronder vindt u alvast enkele impressies hoe de aula er uitziet.

AULA UITVAARTCENTRUM GEETBETS
DORPSSTRAAT 76
3450 GEETBETS