Medewerkers

Het overlijden van een dierbare is altijd een in en in trieste gebeurtenis. De nabestaanden worden ondergedompeld in een roes van verdriet, vragen en onbegrip. Op zulke momenten worden we door de natuurlijke cirkel van ons bestaan gewezen op de realiteiten; het leven en het afscheid nemen daarvan.

Op het moment dat de nabestaanden ons als uitvaartondernemer verzoeken alles te regelen hebben wij de opdracht om op dat moeilijke moment een aantal taken over te nemen van de nabestaanden, zo dat zij zich in de eerste plaats in alle rust kunnen voorbereiden op het afscheid van hun dierbare.

Natuurlijk beïnvloeden deze situaties die zich voordoen je “kijk” op het leven.
Vaak kennen we de families al, de achtergronden, de lijdensweg, of weten we wat hen te wachten staat. Komen we bij mensen die nieuw voor ons zijn, ook dan trachten wij met het hele team van Hansen uitvaartverzorging een warm en persoonlijk contact op te bouwen. Om ze te helpen en te steunen in deze periode. Die steun en hulp daar gaat het namelijk om.

 

Een persoonlijke benadering, tijd en rust zijn de sleutelwoorden voor de begrafenisondernemer, juist in dit beroep, om het goed te doen, maar vooral om het goed te kunnen blijven doen.

Het is tevens mede dankzij ons team dat we in 2005 de “Funeral Award voor de Beste Klantgerichte Service” in ontvangst mochten nemen. Eerder in 2003 werden we vereerd met de “Funeral Award voor het mooiste en meest polyvalente uitvaartcentrum”.

HIER KOMEN BINNENKORT NIEUWE FOTO’S VAN AL ONZE MEDEWERKERS

Net daarom staat het hele team van Hansen uitvaartverzorging achter u.
Omdat we weten hoe belangrijk persoonlijke wensen zijn.