Adelia GERMEYS
Linkhout

Weduwe van Jules Maris

Geboren te Linkhout op 10 juni 1932
Overleden te Herk-de-Stad op 31 mei 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal de uitvaartliturgie in de Sint-Trudokerk te Linkhout gevolgd door de begraving op de begraafplaats te Linkhout, plaatsvinden in familiekring. De familie zou zich verbonden en gesterkt voelen als jullie in gedachten bij hen zouden zijn door een kaarsje te branden. De uitvaart heeft plaats op zaterdag 6 juni 2020. U kan de familie steeds online of telefonisch condoleren. Een kaartje sturen of nadien een bezoekje thuis, kunnen helpen om dit extra verdriet toch te verzachten.
Rouwbrief
Martha CLEENDERS
Zelem

Weduwe van Georges Luyten

Geboren te Zelem op 21 september 1928
Overleden te Zelem op 31 mei 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal het afscheid, gevolgd door de crematie en begraving van de urne op de begraafplaats te Zelem, plaatsvinden in intieme kring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje bij haar familie als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op donderdag 4 juni 2020. De familie zou zich verbonden en gesterkt voelen als jullie in gedachten bij ons zijn door een kaarsje te branden.
Rouwbrief
Jef en Mathilde KELDERMANS - BORTELS
Halen

Op slechts enkele uren van elkaar zijn ze zachtjes heengegaan

Geboren te : Mathilde, geboren te Lummen op 17 januari en haar echtgenoot Jef, geboren te Halen op 23 augustus 1932
Overleden te : Mathilde, overleden te Hasselt op 30 mei 2020 en haar echtgenoot Jef, overleden te Hasselt op 31 mei 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal het afscheid van Mathilde en Jef gevolgd door de begraving van de urnen op de begraafplaats te Halen, plaatsvinden in intieme kring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje bij de familie als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op zaterdag 6 juni 2020.
Raymond PUTSEYS
Zelk

Echtgenoot van Romaine Strauven

Geboren te Loksbergen op 11 september 1933
Overleden te Zelk op 30 mei 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal de afscheidsplechtigheid in aula ‘de Heyde’, gevolgd door de crematie en begraving van de urne op de begraafplaats te Halen, plaatsvinden in intieme kring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje bij zijn familie als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op donderdag 4 juni 2020.
Rouwbrief
Wim GEENS
Budingen

Echtgenoot van Rosita Vanbergen

Geboren te Putte op 13 februari 1943
Overleden te WZC OLV Lourdes Zoutleeuw op 29 mei 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal het afscheid in de aula van Hansen Uitvaartzorg plaatsvinden in intieme kring. Na de crematie krijgt de urne een mooi plaatsje bij ons thuis. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis bij zijn familie als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op donderdag 4 juni 2020.
Rouwbrief
Benny TIMMERMANS
Lummen
Geboren te Hasselt op 6 juni 1958
Overleden te Lummen op 26 mei 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal de afscheidsplechtigheid in aula ‘de Heyde’, gevolgd door de crematie en de begraving van de urne op de begraafplaats te Lummen, plaatsvinden in intieme kring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op dinsdag 2 juni 2020
Rouwbrief
Richard JUGHMANS
Linkhout

Weduwnaar van Maria Mechelmans

Geboren te Linkhout op 21 december 1921
Overleden te Hasselt op 26 mei 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal de crematie, gevolgd door de afscheidsplechtigheid in aula ‘de Heyde’, en de begraving van de urne op de begraafplaats te Linkhout, plaatsvinden in familiekring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje bij de familie als gebaar van medeleven. De familie zou zich verbonden en gesterkt voelen als jullie in gedachten bij hen zouden zijn. De uitvaart heeft plaats op zaterdag 30 mei 2020.
Rouwbrief
Marguerite BEELEN
Halen

Echtgenote van Sylvain Nickmans

Geboren te Halen op 23 augustus 1933
Overleden te Leuven op 26 mei 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal het afscheid in de aula van Hansen Uitvaartzorg, gevolgd door de plaatsing van de urne in het columbarium op de begraafplaats te Halen, plaatsvinden in intieme kring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis bij haar familie als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op vrijdag 29 mei 2020.
Rouwbrief
Julia LENAERTS
Kortenaken

Weduwe van Marcel Vanthienen

Geboren te Assent op 6 mei 1924
Overleden te Bekkevoort op 24 mei 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal het afscheid in de aula van Hansen Uitvaartzorg, gevolgd door de begraving op de begraafplaats te Kortenaken, plaatsvinden in intieme kring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis bij haar familie als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op zaterdag 30 mei 2020.
Rouwbrief
Rufin LEEMANS
Miskom

Echtgenoot van Nelly Bas

Geboren te Liedekerke op 24 januari 1922
Overleden te Bekkevoort op 23 mei 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal het afscheid in de parochiekerk Sint-Amor, gevolgd door de crematie en begraving van de urne op de begraafplaats te Kortenaken, plaatsvinden in intieme kring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis bij haar familie als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op donderdag 28 mei 2020. De familie zou zich verbonden en gesterkt voelen als jullie in gedachten bij hun zijn door een kaarsje te branden.
Rouwbrief
Michaël José Leo Louis VERLAERS
Budingen

Echtgenoot van Nadine David

Geboren te Sint-Truiden op 1 juni 1956
Overleden te Sint-Truiden op 22 mei 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal het afscheid in de Sint-Cyriacuskerk te Budingen, gevolgd door de begraving op de begraafplaats te Budingen, plaatsvinden in familiekring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis bij zijn familie als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op zaterdag 30 mei 2020.
Rouwbrief
Pierre ICKX
Webbekom

Echtgenoot van Lucienne Torbeyns

Geboren te Genk op 28 juli 1945
Overleden te Diest op 23 mei 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal de afscheidsplechtigheid rond de urne van Pierre in aula ‘de Heyde’, gevolgd door de begraving van de urne op de begraafplaats te Halen, plaatsvinden in familiekring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis bij zijn familie als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op donderdag 28 mei 2020.
Rouwbrief
Georges CLAES
Meldert

Echtgenoot van José Rymen

Geboren te Meldert op 8 juli 1938
Overleden te Meldert op 22 mei 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal de afscheidsplechtigheid in aula ‘de Heyde’, gevolgd door de crematie en de plaatsing van de urne in het columbarium op de begraafplaats te Meldert, plaatsvinden in familiekring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje bij de familie als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op donderdag 28 mei 2020.
Rouwbrief
Jeanne MOTTIE
Budingen / Geetbets

Weduwe van Frans Oliviers

Geboren te Geetbets op 8 juli 1926
Overleden te Geetbets op 22 mei 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal het afscheid in de aula van Hansen Uitvaartzorg, gevolgd door de begraving van de urne op de begraafplaats te Geetbets, plaatsvinden in intieme kring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis bij haar familie als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op donderdag 28 mei 2020.
Rouwbrief
Roger KNOPS
Budingen
Geboren te Budingen op 7 juli 1938
Overleden te Leuven op 22 mei 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal het afscheid in de aula van het uitvaartcentrum, gevolgd door de begraving op de begraafplaats te Budingen, plaatsvinden in familiekring. U mag het verdriet verzachten met een kaartje, een telefoontje met troostende woorden of nadien thuis een bezoekje brengen als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op woensdag 27 mei 2020.
Rouwbrief
Viviane VERNELEN
Engsbergen

Echtgenote van Alain Van Vooren

Geboren te Geel op 16 oktober 1965
Overleden te Engsbergen op 20 mei 2020
Begrafenis informatie: Het afscheid in ‘aula de Heyde’ heeft plaats in intieme kring. Na de crematie krijgt de urne een mooi plaatsje thuis. De uitvaart heeft plaats op woensdag 27 mei 2020.
Rouwbrief
Angèle BIESMANS
Lummen

Weduwe van Jef Luts † 2019

Geboren te Lummen op 14 juli 1926
Overleden te Heusden-Zolder op 20 mei 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal de afscheidsplechtigheid rond de urne van Angèle in aula ‘de Heyde’, gevolgd door de begraving op de begraafplaats te Lummen plaatshebben in familiekring. U mag het verdriet verzachten met een kaartje, een telefoontje met troostende woorden of nadien thuis een bezoekje brengen als gebaar van medeleven. De familie zou zich verbonden en gesterkt voelen als jullie in gedachten bij hen zouden zijn door een kaarsje te branden. De uitvaart heeft plaats op dinsdag 26 mei 2020.
Rouwbrief
Madeleine PREUVENEERS
Loksbergen

Weduwe van Marcel Paulus

Geboren te Loksbergen op 25 februari 1944
Overleden te Loksbergen op 20 mei 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal het afscheid in de Sint-Andreaskerk te Loksbergen, gevolgd door de bijzetting in de familiegrafkelder op de begraafplaats te Halen, plaatsvinden in familiekring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje bij haar familie als gebaar van medeleven. De familie zou zich verbonden en gesterkt voelen als jullie in gedachten bij hen zouden zijn. De uitvaart heeft plaats op woensdag 27 mei 2020.
Rouwbrief
Elise PHILIPS
Kortenaken

partner van Omer Habets

Mede uitbaatster café 'Bij Mouche' te Kortenaken

Geboren te Evere op 8 januari 1936
Overleden te Kortenaken op 20 mei 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal de afscheidsplechtigheid in de aula van het uitvaartcentrum, gevolgd door de crematie en de plaatsing van de urne in het columbarium op de begraafplaats te Kortenaken, plaatsvinden in familiekring. De familie zou zich verbonden en gesterkt voelen als jullie in gedachten bij hen zouden zijn door een kaarsje te branden. U kan de familie steeds online of telefonisch condoleren. Een kaartje sturen of nadien een bezoekje thuis, kunnen helpen om dit extra verdriet toch te verzachten. De uitvaart heeft plaats op dinsdag 26 mei 2020.
Rouwbrief
Elvire SAENEN
Zelem

Weduwe van Eugeen Berings

Geboren te Zelem op 15 mei 1927
Overleden te Zelem op 19 mei 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal de afscheidsplechtigheid in aula ‘de Heyde’, gevolgd door de crematie en plaatsing van de urne in het columbarium op de begraafplaats te Zelem plaatsvinden in familiekring. U mag het verdriet verzachten met een kaartje, een telefoontje met troostende woorden of nadien thuis een bezoekje brengen als gebaar van medeleven. De familie zou zich verbonden en gesterkt voelen als jullie in gedachten bij hen zouden zijn door een kaarsje te branden. De uitvaart heeft plaats op zaterdag 23 mei 2020.
Rouwbrief
Julien BANGELS
Nieuwerkerken

Weduwnaar van Lucie Vanbrabant

Geboren te Binderveld op 10 maart 1932
Overleden te Laakdal op 19 mei 2020
Begrafenis informatie: De uitvaart heeft plaats in strikte intimiteit op zaterdag 23 mei 2020.
Rouwbrief
Maurice LIETEN
Schaffen

Echtgenoot van Jeanne Lieten

Mede oprichter Lieten-Lieten n.v. te Meldert - Tuinaannemer op rust

Geboren te Roux op 22 oktober 1937
Overleden te Diest op 19 mei 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal de uitvaartliturgie in de Sint-Hubertuskerk te Schaffen gevolgd door de begraving van de urne op de begraafplaats te Schaffen, plaatsvinden in familiekring. De familie zou zich verbonden en gesterkt voelen als jullie in gedachten bij hen zouden zijn door een kaarsje te branden. U kan de familie steeds online of telefonisch condoleren. Een kaartje sturen of nadien een bezoekje thuis, kunnen helpen om dit extra verdriet toch te verzachten. De uitvaart heeft plaats op dinsdag 26 mei 2020.
Rouwbrief
Jean-Marie STAS
Zelem

Echtgenoot van Claudine Goeleven

Geboren te Hasselt op 28 augustus 1949
Overleden te Hasselt op 18 mei 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal de afscheidsplechtigheid rond de urne van Jean-Marie in aula ‘de Heyde’ plaatsvinden in familiekring. Nadien zullen we zijn assen terug geven aan wind en aarde op de begraafplaats te Zelem. U mag het verdriet verzachten met een kaartje, een telefoontje met troostende woorden of nadien thuis een bezoekje brengen als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op zaterdag 23 mei 2020.
Rouwbrief
Jozef WECKX
Assent

Weduwnaar van Madeleine Rummens

Geboren te Kortenaken op 28 februari 1922
Overleden te O.L.-Vrouw Ster der Zee te Scherpenheuvel op 18 mei 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal het afscheid in de parochiekerk O. L.-Vrouw te Assent, gevolgd door de begraving van de urne op de begraafplaats te Assent, plaatsvinden in intieme kring. U mag het verdriet verzachten met een kaartje, een telefoontje met troostende woorden of nadien thuis een bezoekje brengen als gebaar van medeleven.
Rouwbrief
Rosa BAERTS
Paal

Weduwe van Cyriel Das

Geboren te Lummen op 22 september 1938
Overleden te Diest op 13 mei 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal de afscheidsplechtigheid in aula ‘de Heyde’, gevolgd door de crematie plaatshebben in beperkte kring. U kan de familie steeds online of telefonisch condoleren. Het geven van bloemen als woordeloze troost, een kaartje sturen, een telefoontje of nadien een bezoekje thuis, kunnen helpen om dit extra verdriet toch te verzachten. Rosa haar urne zal bewaard worden binnen de geborgenheid van de familie. De uitvaart heeft plaats op dinsdag 19 mei 2020.
Rouwbrief
Romain POELS
Meldert

Echtgenoot van Imelda Beutels

Geboren te Meldert op 12 oktober 1943
Overleden te Hasselt op 11 mei 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal de afscheidsplechtigheid in aula ‘de Heyde’, gevolgd door de begraving van de urne op de begraafplaats te Meldert, plaatsvinden in intieme kring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje bij zijn familie als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op zaterdag 16 mei 2020.
Rouwbrief
Josée TASSENS
Nieuwerkerken

Weduwe van Roger Herbots † 2011

Geboren te Nieuwerkerken op 30 mei 1938
Overleden te Nieuwerkerken op 11 mei 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal de afscheidsplechtigheid in het uitvaartcentrum, gevolgd door de crematie en de begraving van de urne op de begraafplaats te Nieuwerkerken, plaatsvinden in familiekring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje, een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op zaterdag 16 mei 2020.
Rouwbrief
Denise DEWIJNGAERT
Halen

Weduwe van Rik Leinders † 2001

“Gewezen uitbaatster van Café ‘De Markt’ - Halen

Geboren te Halen op 27 mei 1931
Overleden te Herk-de-Stad op 11 mei 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zullen de afscheidsplechtigheid in de aula van het uitvaartcentrum en bijzetting in de grafkelder op de begraafplaats te Halen plaatsvinden in familiekring. U mag het verdriet verzachten met een kaartje, een telefoontje met troostende woorden of nadien thuis een bezoekje brengen als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op vrijdag 15 mei 2020.
Rouwbrief
Maddy GROSEMANS
Geetbets

Weduwe van Danny Weckx † 2003

Partner van Jean Freson

Geboren te Sint-Truiden op 5 augustus 1959
Overleden te Geetbets op 11 mei 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal het afscheid in de aula van Hansen Uitvaartzorg, gevolgd door de crematie en de begraving van de urne op de begraafplaats te Geetbets, plaatsvinden in intieme kring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis bij haar familie als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op vrijdag 15 mei 2020.
Rouwbrief
Emma BUDO
Nieuwerkerken

Weduwe van Urbain Vandevoort † 1965

Geboren te Runkelen op 28 maart 1920
Overleden te Nieuwerkerken op 9 mei 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal het afscheid gevolgd door de crematie plaatsvinden in familiekring. U mag het verdriet verzachten met een kaartje, een telefoontje met troostende woorden of nadien thuis een bezoekje brengen als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op woensdag 13 mei 2020. Nadien krijgt de urne een mooi plaatsje thuis.
Rouwbrief
Emma VANDIJCK
Geetbets

Weduwe van René Janssens

Geboren te Geetbets op 28 november 1925
Overleden te Geetbets op 8 mei 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal het afscheid in de aula van Hansen Uitvaartzorg, gevolgd door de bijzetting van de urne in het columbarium op de begraafplaats te Geetbets, plaatsvinden in intieme kring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis bij haar familie als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op woensdag 13 mei 2020.
Rouwbrief
Maurits KENNES
Lummen
Geboren te Meldert op 27 november 1935
Overleden te Hasselt op 7 mei 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal de afscheidsplechtigheid rond de urne van Maurits in de aula van het uitvaartcentrum, gevolgd door de asverstrooiing op de begraafplaats te Lummen, plaatsvinden in familiekring. U mag het verdriet verzachten met een kaartje, een telefoontje met troostende woorden of nadien thuis een bezoekje brengen als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op dinsdag 12 mei 2020.
Rouwbrief
Elza DAS
Lummen

Weduwe van Jean Poel

Geboren te Meldert op 21 oktober 1929
Overleden te Genk op 6 mei 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal de afscheidsplechtigheid in aula ‘de Heyde’, gevolgd door de bijzetting in de familiegrafkelder op de begraafplaats te Lummen, plaatsvinden in intieme kring. U mag het verdriet verzachten met een kaartje, een telefoontje met troostende woorden of nadien thuis een bezoekje brengen als gebaar van medeleven. We zouden ons verbonden en gesterkt voelen als jullie in gedachten bij ons zouden zijn door een kaarsje te branden. De uitvaart heeft plaats op dinsdag 12 mei 2020.
Rouwbrief
Joseph GRAULUS
Binderveld

Echtgenoot van Magda Strauven

Geboren te Nieuwerkerken op 26 januari 1934
Overleden te Sint-Truiden op 4 mei 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal de afscheidsplechtigheid rond de urne van Joseph in de aula van het uitvaartcentrum plaatsvinden in familiekring. De urne zal thuis een speciaal plaatsje krijgen. U mag het verdriet verzachten met een kaartje, een telefoontje met troostende woorden of nadien thuis een bezoekje brengen als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op zaterdag 9 mei 2020.
Rouwbrief
Martine BAERTS
Zelem

Weduwe van André Luts

Geboren te Kermt op 13 november 1934
Overleden te Geetbets op 2 mei 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal de afscheidsplechtigheid in aula ‘de Heyde’, gevolgd door de bijzetting in de familiegrafkelder op de begraafplaats te Zelem, plaatsvinden in intieme kring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje bij haar familie als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op vrijdag 8 mei 2020.
Rouwbrief
Louis WILLEMS
Zelem

Weduwnaar van José Swennen

Geboren te Opglabbeek op 13 september 1934
Overleden te Diest op 30 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal de uitvaarliturgie in de parochiekerk Sint Lambertus te Zelem, gevolgd door de crematie en de begraving van de urne op de begraafplaats te Zelem, plaatsvinden in intieme kring. We hopen, als ontmoeten weer wat makkelijker wordt, samen met jullie herinneringen op te halen. We zouden ons verbonden en gesterkt voelen als jullie in gedachten bij ons zouden zijn door een kaarsje te branden. De uitvaart heeft plaats op woensdag 6 mei 2020.
Rouwbrief
Josée VANACKEN
Nieuwerkerken

Weduwe van André Vantilt

Geboren te Nieuwerkerken op 25 december 1935
Overleden te Nieuwerkerken op 30 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal de afscheidsplechtigheid in het uitvaartcentrum gevolgd door de bijzetting in de familiegrafkelder op de begraafplaats te Nieuwerkerken, plaatsvinden in familiekring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje, een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op dinsdag 5 mei 2020. De familie zou zich verbonden en gesterkt voelen als jullie in gedachten bij hen zouden zijn door een kaarsje te branden.
Rouwbrief
Alfons KEMPENEERS
Budingen

Weduwnaar van Jeanne Vanhentenrijck

Geboren te Hoeleden op 25 oktober 1925
Overleden te Kortenaken op 29 april 2020
Begrafenis informatie: Gezien de huidige omstandigheden, zal de crematie gevolgd door de afscheidsplechtigheid in de aula van Hansen Uitvaartzorg en de begraving van de urne op de begraafplaats te Budingen, plaatsvinden in intieme kring. Verzacht het verdriet met een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis bij de familie als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op dinsdag 5 mei 2020. De familie zou zich verbonden en gesterkt voelen als jullie in gedachten bij hun zijn door een kaarsje te branden.
Rouwbrief
Fernand TOETENEL
Zelem

Echtgenoot van Marietje Peuters

Geboren te Assent op 6 september 1935
Overleden te Diest op 28 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal de crematie, gevolgd door het afscheid in aula ‘de Heyde’ en de begraving van de urne op de begraafplaats te Zelem, plaatsvinden in intieme kring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis bij zijn familie als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op dinsdag 5 mei 2020.
Rouwbrief
Gaston WERCKX
Zelem

Weduwnaar van Yvonne d'Exelle

Geboren te Kuringen op 31 augustus 1930
Overleden te Diest op 27 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal het afscheid in de parochiekerk Sint-Lambertus te Zelem, gevolgd door de bijzetting in de familiegrafkelder op de begraafplaats te Zelem, plaatsvinden in intieme kring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis bij zijn familie als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op zaterdag 2 mei 2020.
Rouwbrief
Julia VANBRABANT
Rummen
Geboren te Rummen op 25 januari 1928
Overleden te Geetbets op 27 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal het christelijk afscheid rond de urne van Julia in de aula van het uitvaartcentrum te Geetbets en de begraving van de urne op de begraafplaats te Rummen, plaatsvinden in intieme kring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje, een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis als gebaar van medeleven. De familie zou zich verbonden en gesterkt voelen als jullie in gedachten bij hen zouden zijn door een kaarsje te branden. De uitvaart heeft plaats op zaterdag 2 mei 2020.
Rouwbrief
Anna VERBOVEN
Meldert

Weduwe van Jozef Sijmons

Geboren te Meldert op 30 november 1929
Overleden te Lummen op 27 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal de afscheidsplechtigheid in aula ‘de Heyde’, gevolgd door de bijzetting in de familiegrafkelder op de begraafplaats te Meldert, plaatsvinden in familiekring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op zaterdag 2 mei 2020. De familie zou zich verbonden en gesterkt voelen als jullie in gedachten bij ons zijn door een kaarsje te branden.
Rouwbrief
Julia GOEDHUYS
Loksbergen

Weduwe van Charel Baerts

Geboren te Loksbergen op 18 mei 1930
Overleden te Diest op 27 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal de afscheidsplechtigheid in de aula van het uitvaartcentrum, gevolgd door de bijzetting in de familiegrafkelder op de begraafplaats te Halen, plaatsvinden in intieme kring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis als gebaar van medeleven. De familie zou zich verbonden en gesterkt voelen als jullie in gedachten bij hen zouden zijn door een kaarsje te branden. De uitvaart heeft plaats op donderdag 30 april 2020.
Rouwbrief
Clementine BOLLAERTS
Kortenaken

Weduwe van Frans Das

Geboren te Kortenaken op 2 december 1934
Overleden te Geetbets op 27 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal de crematie, gevolgd door de afscheidsplechtigheid in de aula van Hansen Uitvaartzorg en de begraving van de urne op de begraafplaats te Kortenaken, plaatsvinden in intieme kring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis bij haar familie als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op donderdag 30 april 2020. De familie zou zich verbonden en gesterkt voelen als jullie in gedachten bij hun zijn door een kaarsje te branden.
Rouwbrief
Bram CONINX
Lummen
Geboren te Heusden-Zolder op 27 augustus 1999
Overleden te Lummen op 25 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal de crematie, gevolgd door het afscheid in aula ‘de Heyde’, plaatsvinden in intieme kring. De urne krijgt een mooi plaatsje thuis. De uitvaart heeft plaats op zaterdag 2 mei 2020. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis bij zijn familie als gebaar van medeleven.
Rouwbrief
Jeanne VANOPPEN
Paal

Weduwe van Clement Vanderaerden

Geboren te Herk-de-Stad op 21 maart 1927
Overleden te Zelem op 26 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal de crematie, gevolgd door het afscheid in aula ‘de Heyde’ en de begraving van de urne op de begraafplaats te Paal, plaatsvinden in intieme kring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis bij haar familie als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op zaterdag 2 mei 2020.
Laurent VERHEMELDONCK
Assent

Weduwnaar van Maria Vlaeyen

Geboren te Halen op 10 september 1930
Overleden te Zelem op 25 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal de crematie, gevolgd door het afscheid in aula ‘de Heyde’ en de plaatsing van de urne in het columbarium op de begraafplaats te Assent, plaatsvinden in intieme kring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis bij zijn familie als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op donderdag 30 april 2020.
Rouwbrief
Lucienne MOLLU
Waanrode

Weduwe van André Pauwels

Geboren te Waanrode op 26 mei 1929
Overleden te Tienen op 20 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden heeft de crematie, het afscheid gevolgd door de asverstrooiing op de begraafplaats te Waanrode, plaatsgevonden in intieme kring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis bij haar familie als gebaar van medeleven.
Nieke VANDIKKELEN
Kaggevinne

Weduwe van Emile Steegmans

Geboren te Ougrée op 25 november 1922
Overleden te Diest op 25 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal het afscheid in aula ‘de Heyde’, gevolgd door de begraving van de urne op de begraafplaats te Kaggevinne, plaatsvinden in intieme kring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis bij haar familie als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op donderdag 30 april 2020.
Rouwbrief
Jacqueline LEPPENS
Kozen

Echtgenote van Urbain Robben

Geboren te Lommel op 15 juni 1934
Overleden te Hasselt op 24 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal de uitvaartliturgie in de Sint-Laurentiuskerk te Kozen gevolgd door de crematie en begraving van de urne op de begraafplaats te Kozen, plaatsvinden in familiekring. De familie zou zich verbonden en gesterkt voelen als jullie in gedachten bij hen zouden zijn door een kaarsje te branden. De uitvaart heeft plaats op donderdag 30 april 2020. U kan de familie steeds online of telefonisch condoleren. Een kaartje sturen of nadien een bezoekje thuis, kunnen helpen om dit extra verdriet toch te verzachten. De familie dankt u bij voorbaat voor uw steunbetuigingen.
Rouwbrief
Maria VANDEWEEGHDE
Diest

Weduwe van Frans Jansen

Geboren te Schaffen op 18 mei 1927
Overleden te Diest op 24 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal de crematie, gevolgd door de afscheidsplechtigheid in aula ‘de Heyde’ en de bijzetting van de urne op de begraafplaats te Diest, plaatsvinden in intieme kring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis bij haar familie als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op woensdag 29 april 2020. De familie zou zich verbonden en gesterkt voelen als jullie in gedachten bij hun zijn door een kaarsje te branden.
Rouwbrief
Conley ANNANDALE
Sint-Truiden

Echtgenoot van Madelaine Annandale

Geboren te Pretoria (Zuid-Afrika) op 17 augustus 1954
Overleden te Sint-Truiden op 23 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal de afscheidsplechtigheid in de aula van het uitvaartcentrum, gevolgd door de crematie, plaatsvinden in intieme kring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis bij zijn familie als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op donderdag 30 april 2020.
Rouwbrief
Maria SNEYERS
Meldert

Weduwe van Louis Beullens

Geboren te Meldert op 10 juli 1927
Overleden te Diest op 23 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal het afscheid in aula 'de Heyde', gevolgd door de bijzetting in de familiegrafkelder op de begraafplaats te Meldert, plaatsvinden in intieme kring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis bij haar familie als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op woensdag 29 april 2020.
Rouwbrief
Melania 'Nieke' BOLLEN
Stevoort

levensgezel van Josse Wolters

mama van Rita Janssens

Geboren te Bunsbeek op 21 mei 1928
Overleden te Nieuwerkerken op 22 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal de crematie, gevolgd door het afscheid en de asverstrooiing op de begraafplaats te Bunsbeek, plaatsvinden in intieme kring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis bij haar familie als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op maandag 27 april 2020. De familie zou zich verbonden en gesterkt voelen als jullie in gedachten bij hun zijn door een kaarsje te branden.
Rouwbrief
Michel VANTILT
Wijer

Echtgenoot van Magda Jeuris

Geboren te Wijer op 19 augustus 1935
Overleden te Nieuwerkerken op 19 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal de afscheidsplechtigheid in de aula van het uitvaartcentrum, gevolgd door de begraving van de urne op de begraafplaats te Wijer, plaatsvinden in intieme kring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op zaterdag 25 april 2020.
Rouwbrief
Elise CRAB
Kessel-Lo

Echtgenote van Polle Huysecom

Geboren te Kessel-Lo op 21 mei 1943
Overleden te Zelem op 19 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal de crematie, gevolgd door de afscheidsplechtigheid in aula ‘de Heyde’ en de asverstrooiing op de begraafplaats te Vleugt-Schaffen, plaatsvinden in intieme kring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis bij haar familie als gebaar van medeleven. De familie zou zich verbonden en gesterkt voelen als jullie in gedachten bij hen zouden zijn door een kaarsje te branden. De uitvaart heeft plaats op zaterdag 25 april 2020.
Marie-Jeanne UYTTEBROEK
Diest

Weduwe van Leonardus 'Nar' Lemmens

Geboren te Diest op 1 mei 1929
Overleden te Zelem op 19 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal de crematie, gevolgd door het afscheid en de begraving van de urne op de begraafplaats te Zelem, plaatsvinden in intieme kring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis bij haar familie als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op zaterdag 25 april 2020. We zullen Marie-Jeanne op een later tijdstip herdenken waarvan u op de hoogte wordt gebracht.
Rouwbrief
Germaine VANLUYTEN
Halen

Weduwe van Jozef Stroobants

Geboren te Loksbergen op 15 februari 1926
Overleden te Halen op 19 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal de uitvaarliturgie in de parochiekerk Sint Petrus in de Banden te Halen, gevolgd door de bijzetting in de familiegrafkelder op de begraafplaats te Halen, plaatsvinden in intieme kring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis bij haar familie als gebaar van medeleven. De familie zou zich verbonden en gesterkt voelen als jullie in gedachten bij hen zouden zijn door een kaarsje te branden. De uitvaart heeft plaats op donderdag 23 april 2020. We zullen Germaine op een later tijdstip herdenken in de parochiekerk te Halen, waarvan u op de hoogte wordt gebracht.
Rouwbrief
Alida KEUSTERS
Okselaar

Weduwe van Jos Coekaerts

Geboren te Tessenderlo op 10 juli 1932
Overleden te Diest op 19 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal de crematie, gevolgd door de afscheidsplechtigheid in aula ‘de Heyde’ en de begraving van de urne op de begraafplaats te Okselaar, plaatsvinden in intieme kring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis bij haar familie als gebaar van medeleven. De familie zou zich verbonden en gesterkt voelen als jullie in gedachten bij hen zouden zijn door een kaarsje te branden. De uitvaart heeft plaats op vrijdag 24 april 2020.
Rouwbrief
Gusta PROUVÉ
Zonhoven

Weduwe van Louis Ruysen

Geboren te Geetbets op 4 december 1939
Overleden te Geetbets op 19 april 2020
Begrafenis informatie: Gezien de huidige omstandigheden, zal de crematie gevolgd door de afscheidsplechtigheid in de aula van Hansen Uitvaartzorg en de begraving van de urne op de begraafplaats te Zonhoven, plaatsvinden in intieme kring. Verzacht het verdriet met een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis bij haar familie als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op zaterdag 25 april 2020.
Rouwbrief
Mathilde CLAESKENS
Geetbets

Weduwe van Paul Claeskens

Geboren te Kortenaken op 23 februari 1930
Overleden te Zoutleeuw op 19 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal de crematie, gevolgd door de afscheidsplechtigheid in de aula van Hansen Uitvaartzorg en de begraving van de urne op de begraafplaats te Geetbets, plaatsvinden in intieme kring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis bij haar familie als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op zaterdag 25 april 2020.
Rouwbrief
Romain GRESSENS
Zelem

Echtgenoot van Gaby Vanlaer

Geboren te Zelem op 26 juni 1935
Overleden te Diest op 18 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal de afscheidsplechtigheid in aula ‘de Heyde’, gevolgd door de crematie en begraving van de urne op de begraafplaats te Zelem, plaatsvinden in intieme kring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis bij zijn familie als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op donderdag 23 april 2020.
Rouwbrief
Ida BAETS
Halen

Echtgenote van Jean Hellings

Geboren te Halen op 21 november 1934
Overleden te Hasselt op 18 april 2020
Begrafenis informatie: In deze bijzondere tijden zal het afscheid in aula ‘de Heyde’, gevolgd door de begraving van de urne op de begraafplaats te Velpen-Halen, plaatsvinden in intieme kring. De uitvaart heeft plaats op zaterdag 25 april 2020. Verzacht het verdriet met een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje bij haar familie als gebaar van medeleven.
Rouwbrief
Julia RIPOL
Geetbets

Weduwe van Alfons Guldentops

Geboren te Geetbets op 2 april 1928
Overleden te Geetbets op 18 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal het afscheid in de aula van Hansen Uitvaartzorg, gevolgd door de begraving van de urne op de begraafplaats te Geetbets, plaatsvinden in intieme kring. De uitvaart heeft plaats op vrijdag 24 april 2020.
Rouwbrief
Denise D'EXELLE
Kortenaken

Echtgenote van Karel Donders

Geboren te Geetbets op 11 mei 1941
Overleden te Diest op 16 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal het afscheid in de aula van Hansen Uitvaartzorg, gevolgd door de crematie en plaatsing van de urne in het columbarium op de begraafplaats te Kortenaken, plaatsvinden in intieme kring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis bij haar familie als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op vrijdag 24 april 2020.
Rouwbrief
Jef VAES
Zelem

Weduwnaar van Christiane Van Dingenen

Geboren te Halen op 22 december 1927
Overleden te Meldert op 18 april 2020
Begrafenis informatie: De crematie, gevolgd door het afscheid heeft plaats in intieme kring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje bij zijn familie als gebaar van medeleven. De familie zou zich verbonden en gesterkt voelen als jullie in gedachten bij hen zouden zijn door een kaarsje te branden. Het afscheid heeft plaats op vrijdag 24 april 2020.
Rouwbrief
Anna BAENS
Halen

Weduwe van Louis Daniëls

Geboren te Halen op 20 februari 1927
Overleden te Halen op 18 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal de afscheidsplechtigheid in de aula van Hansen Uitvaartzorg, gevolgd door de bijzetting in de familiegrafkelder op de begraafplaats te Halen, plaatsvinden in intieme kring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis bij zijn familie als gebaar van medeleven. De familie zou zich verbonden en gesterkt voelen als jullie in gedachten bij hen zouden zijn door een kaarsje te branden. De uitvaart heeft plaats op woensdag 22 april 2020.
Rouwbrief
Henri VANHEES
Budingen

Weduwnaar van Liliane Massoels

Geboren te Geetbets op 3 oktober 1947
Overleden te Leuven op 17 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal de afscheidsplechtigheid in de aula van Hansen Uitvaartzorg, gevolgd door de begraving op de begraafplaats te Budingen, plaatsvinden in intieme kring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis bij zijn familie als gebaar van medeleven. De familie zou zich verbonden en gesterkt voelen als jullie in gedachten bij hen zouden zijn door een kaarsje te branden. De uitvaart heeft plaats op vrijdag 24 april 2020.
Rouwbrief
Jef CRETEN
Nieuwerkerken
Geboren te Nieuwerkerken op 21 mei 1939
Overleden te Sint-Truiden op 17 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal de crematie, gevolgd door de begraving van de urne op de begraafplaats te Nieuwerkerken, plaatsvinden in intieme kring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis bij zijn familie als gebaar van medeleven.
Rouwbrief
Adèle BUNTINX
Sint-Truiden

Weduwe van Alfons Peters

Geboren te Wijer op 12 december 1923
Overleden te Geetbets op 16 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal de afscheidsplechtigheid in de aula van Hansen Uitvaartzorg gevolgd door de begraving op de begraafplaats te Melveren, plaatsvinden in intieme kring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje bij haar familie als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op donderdag 23 april 2020
Rouwbrief
Hugo VERMEULEN
Lummen

Echtgenoot van Lutgarde Bellis

Geboren te Tongeren op 15 september 1938
Overleden te Lummen op 15 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal de afscheidsplechtigheid in aula ‘de Heyde’ gevolgd door de crematie en de begraving van de urne op de begraafplaats te Lummen, plaatsvinden in intieme kring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis bij zijn familie als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op woensdag 22 april 2020.
Rouwbrief
Stephanie CYPERS
Zelem

weduwe van Albert Vansweevelt

Geboren te Linkhout op 10 juli 1930
Overleden te Zelem op 16 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal het afscheid in de parochiekerk Sint-Lambertus te Zelem, gevolgd door de bijzetting van de urne in de familiegrafkelder op de begraafplaats te Zelem, plaatsvinden in intieme kring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis bij haar familie als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op woensdag 22 april 2020.
Rouwbrief
Georgette CELIS
Rummen

weduwe van Firmin Flemings

Geboren te Rummen op 27 september 1938
Overleden te Sint-Truiden op 16 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal het afscheid in de aula Hansen Geetbets, gevolgd door de bijzetting van de urne in het columbarium op de begraafplaats te Rummen, plaatsvinden in intieme kring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje bij haar familie als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op donderdag 23 april 2020.
Rouwbrief
Maurice BAMPS
Wijer

Weduwnaar van Lucienne Vanacken

Geboren te Wijer op 24 december 1938
Overleden te Nieuwerkerken op 15 april 2020
Begrafenis informatie: Gezien de huidige omstandigheden, zal het afscheid en de plaatsing van de urne in het columbarium op de begraafplaats te Nieuwerkerken, plaatsvinden in intieme kring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis bij zijn familie als gebaar van medeleven. De familie zou zich verbonden en gesterkt voelen als jullie in gedachten bij hun zijn door een kaarsje te branden. De uitvaart heeft plaats op woensdag 22 april 2020.
Rouwbrief
Artheme NIJNS
Loksbergen

Echtgenoot van Christiane Maris

Geboren te Loksbergen op 24 augustus 1931
Overleden te Kortenaken op 15 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal het afscheid in de Sint-Andreaskerk te Loksbergen gevolgd door de crematie en de begraving van de urne op de begraafplaats te Halen, plaatsvinden in familiekring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op dinsdag 21 april 2020. De familie zou zich verbonden en gesterkt voelen als jullie in gedachten bij hen zouden zijn.
Rouwbrief
José RAYMAEKERS
Geetbets
Geboren te Geetbets op 24 oktober 1940
Overleden te Kortenaken op 14 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal de afscheidsplechtigheid in de aula van Hansen Uitvaartzorg, gevolgd door de begraving op de begraafplaats te Geetbets, plaatsvinden in intieme kring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje bij haar familie als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op maandag 20 april 2020.
Rouwbrief
Virginie WECKX
Zelem

Weduwe van Ferdinand Leppens

Geboren te Balen op 2 december 1922
Overleden te Zelem op 14 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden heeft de afscheidsplechtigheid in de parochiekerk Sint-Lambertus, gevolgd door de asverstrooiing op de begraafplaats te Zelem, plaats in familiekring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje bij de familie als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op zaterdag 18 april 2020.
Rouwbrief
Maria DONDERS
Kortenaken

Weduwe van Jozef Vandenwijngaert

Geboren te Kortenaken op 30 juni 1930
Overleden te Kortenaken op 14 april 2020
Begrafenis informatie: Gezien de huidige omstandigheden, zal het afscheid en de begraving van de urne op de begraafplaats te Kortenaken, plaatsvinden in intieme kring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis bij haar familie als gebaar van medeleven. De familie zou zich verbonden en gesterkt voelen als jullie in gedachten bij hun zijn door een kaarsje te branden. De uitvaart heeft plaats op dinsdag 21 april 2020.
Rouwbrief
Calixte 'Clix' BELLEN
Loksbergen
Geboren te Loksbergen op 29 december 1943
Overleden te Zelem op 14 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal de afscheidsplechtigheid in de aula van Hansen Uitvaartzorg, gevolgd door de crematie en de asverstrooiing op de begraafplaats te Halen, plaatsvinden in intieme kring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje bij haar familie als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op dinsdag 21 april 2020.
Rouwbrief
Pauline VANACKEN
Nieuwerkerken

Weduwe van Georges Reekmans

Geboren te Nieuwerkerken op 4 april 1924
Overleden te Nieuwerkerken op 14 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden heeft de afscheidsplechtigheid in de parochiekerk Sint-Pieter, gevolgd door de bijzetting in de familiegrafkelder op de begraafplaats te Nieuwerkerken, plaats in familiekring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje bij de familie als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op zaterdag 18 april 2020.
Rouwbrief
Anna Marie SMEETS
Nieuwerkerken
Geboren te Wimmertingen op 7 september 1954
Overleden te Sint-Truiden op 13 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden heeft de crematie, gevolgd door de afscheidsplechtigheid in de aula van Hansen Uitvaartzorg, plaats in familiekring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje bij de familie als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op zaterdag 18 april 2020.
Rouwbrief
Alice SPELMANS
Nieuwerkerken

Weduwe van Roger Bogaerts

Geboren te Zepperen op 10 maart 1936
Overleden te Nieuwerkerken op 13 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden heeft de crematie, gevolgd door het afscheid en de asverstrooiing op de begraafplaats te Nieuwerkerken, plaats in familiekring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje bij de familie als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op zaterdag 18 april 2020.
Rouwbrief
Henri MORREN
Nieuwerkerken

Weduwnaar van Maria Driesmans

Geboren te Nieuwerkerken op 21 april 1936
Overleden te Nieuwerkerken op 13 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden heeft de afscheidsplechtigheid in de aula van Hansen Uitvaartzorg, gevolgd door de bijzetting in de familiegrafkelder op de begraafplaats te Nieuwerkerken, plaats in familiekring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje bij de familie als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op zaterdag 18 april 2020.
Rouwbrief
Anja VLAYEN
Loksbergen
Geboren te Herk-de-Stad op 26 augustus 1970
Overleden te Zelem op 11 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal het afscheid in aula ‘de Heyde’, gevolgd door de crematie en begraving van de urne op de begraafplaats te Halen, plaatsvinden in intieme kring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje bij haar familie als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op zaterdag 18 april 2020.
Rouwbrief
Lisette LUYCKX
Donk

Weduwe van René Nickmans

Geboren te Tessenderlo op 13 mei 1941
Overleden te Herk-de-Stad op 13 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal het afscheid gevolgd door de begraving van de urne op de begraafplaats te Donk, plaatsvinden in familiekring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje bij de familie als gebaar van medeleven. De familie zou zich verbonden en gesterkt voelen als jullie in gedachten bij hen zouden zijn door een kaarsje te branden. De uitvaart heeft plaats op vrijdag 17 april 2020.
Rouwbrief
Oscar BOTTE
Landen

Weduwnaar van Yvette Delvigne

Geboren te Walshoutem op 6 december 1934
Overleden te Zelem op 12 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal de crematie, gevolgd door bijzetting van de urne in het columbarium op de begraafplaats te Landen, plaatsvinden in intieme kring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis bij zijn familie als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op vrijdag 17 april 2020.
Rouwbrief
Raymond HAESEVOETS
Loksbergen

Echtgenoot van Anna Alen

Geboren te Assent op 20 februari 1926
Overleden te Geetbets op 12 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal de crematie, gevolgd door het afscheid en de asverstrooiing op de begraafplaats te Halen, plaatsvinden in intieme kring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje bij haar familie als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op donderdag 16 april 2020.
Rouwbrief
Raf RAYMAEKERS
Geetbets

Weduwnaar van Ghislaine Stas

Geboren te Geetbets op 17 mei 1925
Overleden te Kortenaken op 11 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal het christelijk afscheid in de aula van het uitvaartcentrum Geetbets, gevolgd door de crematie en begraving van de urne op de begraafplaats te Geetbets, plaatsvinden in intieme kring. De uitvaart heeft plaats op donderdag 16 april 2020.
Rouwbrief
Suzanne PAULUS
Halen

Weduwe van André Steegmans

Geboren te Halen op 23 februari 1945
Overleden te Sint-Truiden op 11 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal de crematie, gevolgd door de afscheidsplechtigheid in de aula van Hansen Uitvaartzorg en de begraving van de urne op de begraafplaats te Halen, plaatsvinden in intieme kring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis bij haar familie als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op vrijdag 17 april 2020.
Rouwbrief
Sylvain CARMANS
Meldert

Echtgenoot van Bertha Vanderheyden

Geboren te Lummen op 22 september 1936
Overleden te Zelem op 10 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal de afscheidsplechtigheid in aula ‘de Heyde’ gevolgd door de crematie en de begraving van de urne op de begraafplaats te Lummen, plaatsvinden in intieme kring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis bij zijn familie als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op vrijdag 17 april 2020. Op een later tijdstip zullen we samen met u afscheid nemen van Sylvain in de parochiekerk te Meldert. Dit tijdstip wordt u ten gepaste tijde meegedeeld.
Rouwbrief
Richard MECHELMANS
Linkhout

Weduwnaar van Clementine Vandevenne

Geboren te Linkhout op 26 april 1926
Overleden te Zelem op 10 april 2020
Begrafenis informatie: Gezien de huidige omstandigheden, zal het afscheid en de asverstrooiing op de begraafplaats te Linkhout plaatsvinden in intieme kring. De familie zou zich verbonden en gesterkt voelen als jullie in gedachten bij hen zijn. De asverstrooiing heeft plaats op donderdag 16 april 2020.
Rouwbrief
Jacqueline CUYPERS
Rummen

Weduwe van Eduard 'Warke' Luwel † 31-3-2020

Geboren te Rummen op 21 juli 1939
Overleden te Sint-Truiden op 10 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal de crematie gevolgd door het afscheid en de begraving van de urnen op de begraafplaats te Rummen, plaatsvinden in intieme kring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op vrijdag 17 april 2020.
Rouwbrief
Madeleine BOONEN
Loksbergen

Weduwe van Georges Nijns

Geboren te Tienen op 22 september 1930
Overleden te Geetbets op 9 april 2020
Begrafenis informatie: Gezien de huidige omstandigheden, heeft het afscheid en de bijzetting in de familiegrafkelder op de begraafplaats te Velpen-Halen, plaatsgevonden in intieme kring. De familie zou zich verbonden en gesterkt voelen als jullie in gedachten bij hen zouden zijn door een kaarsje te branden. De uitvaart heeft plaatsgevonden op zaterdag 11 april 2020.
Rouwbrief
Maria HENDRICKX
Hoeleden

Weduwe van Roger Duyck

Geboren te Hoeleden op 27 november 1933
Overleden te Geetbets op 10 april 2020
Begrafenis informatie: Gezien de huidige omstandigheden, zal het afscheid en de plaatsing van de urne in het columbarium op de begraafplaats te Hoeleden, plaatsvinden in intieme kring op dinsdag 14 april 2020. En raison des circonstances actuelles, l’incinération aura lieu dans la plus stricte intimité familiale le mardi 14 avril 2020.
Rouwbrief
Maurice STROUVEN
Grazen

Echtgenoot van Yvonne Knaepen

Geboren te Sauvenière op 8 februari 1935
Overleden te Geetbets op 9 april 2020
Begrafenis informatie: Gezien de huidige omstandigheden heeft het afscheid in de aula van het uitvaartcentrum Geetbets, gevolgd door de crematie en begraving van de urne op de begraafplaats te Grazen, plaats in intieme kring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis bij zijn familie als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op donderdag 16 april 2020.
Rouwbrief
Georges COENEN
Lummen

Weduwnaar van Angèle Beutels

Oprichter Vleeswaren Coenen nv

Geboren te Lummen op 7 mei 1929
Overleden te Zelem op 9 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal het afscheid in aula ‘de Heyde’, gevolgd door de crematie en begraving van de urne op de begraafplaats te Lummen, plaatsvinden in intieme kring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis bij zijn familie als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op woensdag 15 april 2020.
Rouwbrief
Yvonne BREMS
Zelem

Echtgenote van Georges Biesmans

Geboren te Zelem op 17 januari 1933
Overleden te Diest op 9 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal het afscheid gevolgd door de bregraving van de urne op de begraafplaats te Zelem, plaatsvinden in intieme kring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis bij haar familie als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op woensdag 15 april 2020. Op een later tijdstip zullen we samen met u afscheid nemen van Yvonne. Dit tijdstip wordt u ten gepaste tijde meegedeeld.
Rouwbrief
Leon THIELENS
Schaffen

Weduwnaar van Martha Haesevoets

Geboren te Diest op 11 mei 1925
Overleden te Zelem op 8 april 2020
Begrafenis informatie: Gezien de huidige omstandigheden zal het afscheid en de asverstrooiing op de begraafplaats te Schaffen plaatsvinden in intieme kring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis bij zijn familie als gebaar van medeleven. De familie zou zich verbonden en gesterkt voelen als jullie in gedachten bij ons zijn door een kaarsje te branden. De uitvaart heeft plaats op dinsdag 14 april 2020.
Rouwbrief
Mil VLAYEN
Kortenaken

Weduwnaar van Julia Vlayen

Geboren te Kortenaken op 16 maart 1927
Overleden te Kortenaken op 7 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal het afscheid, gevolgd door de crematie en de asverstrooiing op de begraafplaats te Kortenaken, plaatshebben in intieme kring op dinsdag 14 april 2020. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje bij de familie als gebaar van medeleven.
Elisa CONVENTS
Lummen

Weduwe van Alfons Vanderhoydonck

Geboren te Lummen op 13 januari 1933
Overleden te Zelem op 7 april 2020
Begrafenis informatie: Gezien de huidige omstandigheden, zal het afscheid en de begraving van de urne in het urnenveld op de begraafplaats te Lummen, plaatsvinden in intieme kring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis bij haar familie als gebaar van medeleven. De familie zou zich verbonden en gesterkt voelen als jullie in gedachten bij ons zijn door een kaarsje te branden. De uitvaart heeft plaats op zaterdag 11 april 2020.
Rouwbrief
Jean LAVIGNE
Grazen

Echtgenoot van Bertha Huybrechts

Geboren te Rummen op 16 juni 1938
Overleden te Grazen op 6 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal de plechtigheid in de aula van het uitvaartcentrum Hansen, gevolgd door de crematie en de begraving van de urne op de begraafplaats te Grazen, plaatshebben in intieme kring op zaterdag 11 april 2020. Op een later tijdstip zullen we samen met u gelovig afscheid nemen van Jean in de parochiekerk van Grazen. Dit tijdstip wordt u ten gepaste tijde meegedeeld. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje bij zijn familie als gebaar van medeleven.
Rouwbrief
Frans GEERAERTS
Scherpenheuvel
Geboren te Aarschot op 20 augustus 1945
Overleden te Zelem op 5 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal het afscheid gevolgd door de begraving van de urne op de begraafplaats te Scherpenheuvel-Zichem, plaatsvinden in intieme kring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje bij de familie als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op dinsdag 14 april 2020.
Eduard 'Warke' VANDYCK
Kortenaken

Weduwnaar van Simone Spapen

Geboren te Geetbets op 30 mei 1932
Overleden te Sint-Truiden op 5 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal de crematie, gevolgd door de afscheidsplechtigheid in de aula van Hansen Uitvaartzorg en de bijzetting in het columbarium op de begraafplaats te Kortenaken, plaatsvinden in intieme kring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje bij haar familie als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op zaterdag 11 april 2020.
Rouwbrief
Cyriel DAS
Paal

Echtgenoot van Rosa Baerts

Geboren te Paal op 14 juni 1938
Overleden te Diest op 5 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal de afscheidsplechtigheid in aula ‘de Heyde’, gevolgd door de crematie plaatshebben in beperkte kring. U kan de familie steeds online of telefonisch condoleren. Het geven van bloemen als woordeloze troost, een kaartje sturen, een telefoontje of nadien een bezoekje thuis, kunnen helpen om dit extra verdriet toch te verzachten. Cyriel zijn urne zal bewaard worden binnen de geborgenheid van de familie. De uitvaart heeft plaats op 10 april 2020.
Rouwbrief
Guido VLEKKEN
Binderveld

Echtgenoot van Lutgarde Paenhuyzen

Geboren te Sint-Truiden op 7 maart 1957
Overleden te Leuven op 5 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal de afscheidsplechtigheid gevolgd door de plaatsing van de urne in het columbarium op de begraafplaats te Binderveld, plaatsvinden in familiekring. De familie zou zich verbonden en gesterkt voelen als jullie in gedachten bij hen zouden zijn door een kaarsje te branden. U kan de familie steeds online of telefonisch condoleren. Het geven van bloemen als woordeloze troost, een kaartje sturen, een telefoontje of nadien een bezoekje thuis, kunnen helpen om dit extra verdriet toch te verzachten. De uitvaart heeft plaats op donderdag 9 april 2020.
Rouwbrief
Roger WAUTRAETS
Diest
Geboren te Roeselare op 16 mei 1940
Overleden te Zelem op 5 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal de afscheidsplechtigheid in aula ‘de Heyde’, gevolgd door de crematie en asverstrooiing op de begraafplaats van Diest plaatshebben in intieme kring. U kan de familie steeds online of telefonisch condoleren. Het geven van bloemen als woordeloze troost, een kaartje sturen, een telefoontje of nadien een bezoekje thuis, kunnen helpen om dit extra verdriet toch te verzachten. De uitvaart heeft plaats op 10 april 2020.
Rouwbrief
Clara JACQUEMYN
Zelem

Weduwe van Robert Kenens

Geboren te Diest op 22 juli 1925
Overleden te Zelem op 6 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal het afscheid in de parochiekerk Sint-Lambertus te Zelem, gevolgd door de bijzetting in de familiegrafkelder op de begraafplaats te Zelem, plaatsvinden in intieme kring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis bij haar familie als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op vrijdag 10 april 2020.
Rouwbrief
Louise REMELS
Kozen

Weduwe van Jozef Droogmans

Geboren te Nieuwerkerken op 7 december 1929
Overleden te Kortenaken op 6 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal de afscheidsplechtigheid in de aula van het uitvaartcentrum Hansen, gevolgd door de begraving op de begraafplaats te Kozen, plaatsvinden in intieme kring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje bij haar familie als gebaar van medeleven.
Rouwbrief
Paul VANDYCK
Zoutleeuw / Geetbets

Weduwnaar van Maria Munten

Geboren te Geetbets op 27 september 1926
Overleden te Sint-Truiden op 4 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal het afscheid gevolgd door de begraving van de urne op de begraafplaats te Geetbets, plaatsvinden in familiekring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje bij de familie als gebaar van medeleven. De familie zou zich verbonden en gesterkt voelen als jullie in gedachten bij hen zouden zijn door een kaarsje te branden. De uitvaart heeft plaats op woensdag 8 april 2020.
Rouwbrief
Eddy DEHAEN
Sint-Truiden / Grazen

Echtgenoot van Jeannine Winnen

Geboren te Zoutleeuw op 12 augustus 1951
Overleden te Sint-Truiden op 5 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijd zal het afscheid in de aula van het uitvaartcentrum Hansen plaatsvinden in familiekring. Na de crematie krijgt de urne een mooi plaatsje bij ons thuis. Verzacht het verdriet met een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje bij zijn gezin als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op vrijdag 10 april 2020.
Rouwbrief
Constant LOWEL
Nieuwerkerken
Geboren te Gorsem op 21 september 1930
Overleden te Sint-Truiden op 5 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal de afscheidsplechtigheid in de parochiekerk Sint-Pieter te Nieuwerkerken, gevolgd door de bijzetting in de familiegrafkelder op de begraafplaats aldaar, plaatsvinden in familiekring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje, een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis als gebaar van medeleven. De familie zou zich verbonden en gesterkt voelen als jullie in gedachten bij hen zouden zijn door een kaarsje te branden. De uitvaart heeft plaats op woensdag 8 april 2020.
Rouwbrief
Paul CLAES
Kortenaken

Weduwnaar van Elvire Willems

Geboren te Kortenaken op 12 oktober 1930
Overleden te Geetbets op 5 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijd zal het afscheid in de aula van het uitvaartcentrum Hansen en de begraving op de begraafplaats te Kortenaken plaatsvinden in familiekring. Verzacht het verdriet met een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje bij zijn gezin als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op vrijdag 10 april 2020.
Rouwbrief
Alfons VLAYEN
Halen

Partner van Christiane Eggen

Geboren te Halen op 12 mei 1934
Overleden te Zelem op 4 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal het afscheid gevolgd door de asverstrooiing op de begraafplaats te Velpen-Halen, plaatsvinden in intieme kring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje bij zijn familie als gebaar van medeleven. Met dank aan zijn huisarts Dr. Inge Ruytinx en het personeel van residentie Sint-Lambertus' Buren voor de goede zorgen. De uitvaart heeft plaats op vrijdag 10 april 2020.
Romain LEENAERS
Donk

Echtgenoot van Elza Ruelens

Geboren te Loksbergen op 30 december 1923
Overleden te Geetbets op 4 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal het afscheid gevolgd door de begraving van de urne op de begraafplaats te Donk, plaatsvinden in familiekring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje bij de echtgenote en kinderen als gebaar van medeleven. De familie zou zich verbonden en gesterkt voelen als jullie in gedachten bij ons zijn. De uitvaart heeft plaats op donderdag 9 april 2020.
Rouwbrief
Clementine VANDEVENNE
Linkhout

Echtgenote van Richard Mechelmans

Geboren te Linkhout op 19 juli 1930
Overleden te Zelem op 4 april 2020
Begrafenis informatie: Gezien de huidige omstandigheden, zal het afscheid en de asverstrooiing op de begraafplaats te Linkhout plaatsvinden in intieme kring. De familie zou zich verbonden en gesterkt voelen als jullie in gedachten bij ons zijn. De asverstrooiing heeft plaats op donderdag 9 april 2020.
Rouwbrief
René KENNES
Paal
Geboren te Paal op 20 oktober 1934
Overleden te Zelem op 3 april 2020
Begrafenis informatie: Gezien de huidige omstandigheden, zal het afscheid en de asverstrooiing op de begraafplaats te Paal plaatsvinden in intieme kring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis als gebaar van medeleven. De familie zou zich verbonden en gesterkt voelen als jullie in gedachten bij ons zijn door een kaarsje te branden. De uitvaart heeft plaats op donderdag 9 april 2020.
Rouwbrief
Annie HENKENS
Zelem

Weduwe van Theo Palmans

Geboren te Kessenich op 30 maart 1935
Overleden te Lummen op 3 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal de afscheidsplechtigheid in aula ‘de Heyde’, gevolgd door de crematie en plaatsing van de urne in het columbarium op de begraafplaats te Zelem, plaatsvinden in familiekring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje bij de kinderen als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op donderdag 9 april 2020.
Rouwbrief
Maria CLAES
Zelem

Weduwe van Renier Bungeneers

Geboren te Zelem op 22 maart 1930
Overleden te Zelem op 3 april 2020
Begrafenis informatie: Gezien de huidige omstandigheden, zal het afscheid en de plaatsing van de urne in het columbarium op de begraafplaats te Zelem, plaatsvinden in intieme kring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis als gebaar van medeleven. De familie zou zich verbonden en gesterkt voelen als jullie in gedachten bij ons zijn door een kaarsje te branden. De uitvaart heeft plaats op woensdag 8 april 2020.
Rouwbrief
Maria SWINNEN
Vleugt-Schaffen

Weduwe van Alexander Beets

Geboren te Deurne (Diest) op 28 september 1928
Overleden te Vleugt-Schaffen op 2 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijd zal de uitvaartliturgie die zal opgedragen worden in de parochiekerk van de Heilige Familie, Vleugtstraat te Vleugt-Schaffen gevolgd door de begraving op de begraafplaats te Vleugt, plaatsvinden in familiekring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op dinsdag 7 april 2020.
Rouwbrief
Erwin WOLLANTS
Zelem
Geboren te Zelem op 11 juni 1966
Overleden te Leuven op 1 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijd zal het afscheid rond de urne in aula ‘de Heyde’, gevolgd door de begraving van de urne op de begraafplaats te Zelem, plaatsvinden in familiekring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op woensdag 8 april 2020.
Rouwbrief
Fernand VANOPPEN
Geetbets

Echtgenoot van Louisa Vanbrabant

Geboren te Rummen op 26 juni 1932
Overleden te Geetbets op 1 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal het afscheid, gevolgd door de asverstrooiing op de begraafplaats te Geetbets, plaatsvinden in intieme kring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op maandag 6 april 2020.
Rouwbrief
Lucienne PITTEVILS
Waanrode

Echtgenote van Georges Vandijck

Geboren te Waanrode op 5 mei 1941
Overleden te Leuven op 1 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal de afscheidsplechtigheid in de parochiekerk Sint-Bartolomeus te Waanrode, gevolgd door de begraving op de begraafplaats te Waanrode, plaatsvinden in familiekring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op maandag 6 april 2020. Op een later tijdstip zal er een afscheidsviering worden opgedragen aan Lucienne.
Rouwbrief
Maurice STROUWEN
Geetbets
Geboren te Geetbets op 23 januari 1934
Overleden te Sint-Truiden op 1 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal het afscheid, gevolgd door de begraving op de begraafplaats te Geetbets, plaatsvinden in intieme kring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op woensdag 8 april 2020.
Rouwbrief
August VLAEYEN
Halen

Echtgenoot van Jenny Swinnen

Geboren te Assent op 28 september 1937
Overleden te Hasselt op 1 april 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal de crematie, gevolgd door het afscheid en de begraving van de urne op de begraafplaats te Halen, plaatsvinden in intieme kring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op dinsdag 7 april 2020.
Romain GRAUWELS
Sint-Truiden / Rummen

Echtgenoot van Angèle Driesmans

Geboren te Halen op 18 september 1935
Overleden te Sint-Truiden op 31 maart 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal het afscheid, gevolgd door de begraving op de begraafplaats te Rummen, plaatsvinden in intieme kring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op maandag 6 april 2020.
Rouwbrief
Ludo JARDIN
Stevoort

Echtgenoot van Rachelle Vogels

Geboren te Alken op 17 juni 1950
Overleden te Hasselt op 31 maart 2020
Begrafenis informatie: Gezien de richtlijnen omtrent het covid.19 virus, zal het afscheid gevolgd door de crematie plaatsvinden in intieme familiekring. De asurne zal binnen de geborgenheid van de familie bewaard worden. Op een later tijdstip zal er een afscheidsplechtigheid plaatsvinden, waarvan u op de hoogte wordt gebracht.
Rouwbrief
Maurice THOMAS
Schulen

Weduwnaar van Yvonne Leurs

Geboren te Schulen op 10 februari 1938
Overleden te Diest op 31 maart 2020
Begrafenis informatie: Omwille van de maatregelen omtrent het coronavirus zullen we op een later tijdstip in de kerk te Schulen gelovig afscheid nemen van Maurice. Dit tijdstip wordt ten gepaste tijde meegedeeld. Op zaterdag 4 april 2020 wordt Maurice in intieme kring begraven op de begraafplaats te Schulen. Om Maurice jullie warmte te laten voelen zouden we het fijn vinden als jullie een kaarsje branden om zo even aan hem en de familie te denken. U kan de familie steeds online of telefonisch condoleren. Het geven van bloemen als woordeloze troost, een kaartje sturen, een telefoontje of nadien een bezoekje thuis, kunnen helpen om dit extra verdriet toch te verzachten.
Rouwbrief
Eduard 'Warke' LUWEL
Rummen

Echtgenoot van Jacqueline Cuypers

Geboren te Nieuwerkerken op 27 januari 1934
Overleden te Sint-Truiden op 31 maart 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal het afscheid, gevolgd door de crematie en de begraving van de urne op de begraafplaats te Rummen, plaatsvinden in intieme kring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis als gebaar van medeleven.
Rouwbrief
Alfons VERBEEK
Halen

Echtgenoot van Rachelle De Bruijn

Geboren te Schaffen op 1 juli 1940
Overleden te Hasselt op 31 maart 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal de crematie, gevolgd door de afscheidsplechtigheid in aula ‘de Heyde’, en begraving van de asurne op de begraafplaats te Halen, plaatsvinden in familiekring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op zaterdag 4 april 2020.
Rouwbrief
Germaine HENDRICKX
Budingen

Weduwe van Alfons Strouven

Geboren te Geetbets op 18 september 1929
Overleden te Budingen op 30 maart 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal het afscheid, gevolgd door de bijzetting van de urne op de begraafplaats te Hogen, plaatsvinden in intieme kring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op zaterdag 4 april 2020.
Rouwbrief
Louis COENEN
Zelem

Weduwnaar van Suzanne Waltherus

Geboren te Zelem op 28 mei 1929
Overleden te Zelem op 28 maart 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal het afscheid, gevolgd door de bijzetting in de familiegrafkelder op de begraafplaats te Zelem, plaatsvinden in intieme kring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op donderdag 2 april 2020.
Rouwbrief
Roland BEELEN
Grazen
Geboren te Sint-Truiden op 27 februari 1953
Overleden te Diest op 28 maart 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal het afscheid gevolgd door de begraving van de urne op de begraafplaats te Grazen, plaatsvinden in familiekring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op woensdag 1 april 2020. We zouden ons verbonden en gesterkt voelen als jullie in gedachten bij ons zijn door dan een kaarsje te branden.
Rouwbrief
Jef VANDERHEYDEN
Meldert

Echtgenoot van Yvonne Vilters

Geboren te Meldert op 17 juli 1935
Overleden te Diest op 28 maart 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal de crematie, gevolgd door het afscheid en de begraving van de urne op de begraafplaats te Meldert, plaatsvinden in familiekring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op woensdag 1 april 2020.
André LAEVERS
Waanrode
Geboren te Waanrode op 21 april 1934
Overleden te Bekkevoort op 27 maart 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal de afscheidsplechtigheid in de aula van Hansen Uitvaartzorg, gevolgd door de plaatsing in de familiegrafkelder op de begraafplaats te Waanrode, plaatsvinden in familiekring. De uitvaart heeft plaats op donderdag 2 april 2020. We zouden ons verbonden en gesterkt voelen als jullie in gedachten bij ons zijn door dan een kaarsje te branden.
Rouwbrief
Leo EYKENS
Zelem

Weduwnaar van Francine Reynders

Oprichter Garage Eykens - Zelem

Geboren te Zelem op 15 november 1930
Overleden te Hasselt op 27 maart 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal de afscheidsplechtigheid in de parochiekerk Sint-Lambertus te Zelem, gevolgd door de bijzetting in de familiegrafkelder op de begraafplaats te Zelem, plaatsvinden in familiekring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op woensdag 1 april 2020.
Maria HAESEVOETS
Schulen

Echtgenote van Raymond Thomas

Geboren te Spalbeek op 24 juni 1936
Overleden te Lummen op 27 maart 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal de afscheidsplechtigheid in aula ‘de Heyde’, gevolgd door de crematie en begraving van de asurne op de begraafplaats te Schulen, plaatsvinden in familiekring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op woensdag 1 april 2020.
Rouwbrief
Jean BECKERS
Kortenaken

Echtgenoot van Irma Bueken

Aannemer op rust

Verzetsstrijder 1940-1945

Gewezen bestuurder Houtzagerij Bueken & zonen

Gewezen gedelegeerd bestuurder Beckers n.v.

Geboren te Halle-Booienhoven op 6 februari 1926
Overleden te Testelt op 27 maart 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal de uitvaartliturgie in de parochiekerk Sint-Amor te Kortenaken, gevolgd door de begraving op de begraafplaats te Kortenaken, plaatsvinden in intieme kring. De uitvaart heeft plaats op dinsdag 31 maart 2020. We zouden ons verbonden en gesterkt voelen als jullie in gedachten bij ons zijn door dan een kaarsje te branden.
Rouwbrief
Yvonne VANWEZEMAEL
Meldert

Echtgenote van Alfons Lemmens

Geboren te Zelem op 16 juni 1936
Overleden te Diest op 27 maart 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zullen de afscheidsplechtigheid in de parochiekerk Sint-Willibrordus te Meldert, gevolgd door de crematie en begraving van de urne op de begraafplaats te Meldert, plaatsvinden in familiekring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op donderdag 2 april 2020.
Rouwbrief
Romain RAYMAKERS
Loksbergen

Echtgenoot van Alice Hermans

Geboren te Spalbeek op 31 maart 1935
Overleden te Loksbergen op 27 maart 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal het afscheid, gevolgd door de plaatsing in de familiegrafkelder op de begraafplaats te Halen, plaatsvinden in familiekring op woensdag 1 april 2020. We zouden ons verbonden en gesterkt voelen als jullie in gedachten bij ons zijn door dan een kaarsje te branden. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis als gebaar van medeleven. We zullen Romain later herdenken in de parochiekerk Sint-Andreas te Loksbergen. Bedankt voor uw begrip.
Rouwbrief
Paul TIOLANTS
Loksbergen

Echtgenoot van Angèle Mullens

Geboren te Budingen op 17 juli 1946
Overleden te Hasselt op 25 maart 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal het afscheid, gevolgd door de plaatsing in de familiegrafkelder op de begraafplaats te Halen, plaatsvinden in familiekring op maandag 30 maart 2020. We zouden ons verbonden en gesterkt voelen als jullie in gedachten bij ons zijn door dan een kaarsje te branden. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis als gebaar van medeleven. We zullen Paul later herdenken in de parochiekerk Sint-Andreas te Loksbergen. Bedankt voor uw begrip.
Rouwbrief
Hugo HENDRICKX
Sint-Truiden
Geboren te op 15 oktober 1961
Overleden te Sint-Truiden op 25 maart 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal het afscheid en de begraving van de asurne op de begraafplaats te Kortenaken plaatsvinden in intieme familiekring. U kan de familie steeds online of telefonisch condoleren. Het geven van bloemen als woordeloze troost, een kaartje sturen, een telefoontje of nadien een bezoekje thuis, kunnen helpen om dit extra verdriet toch te verzachten. We zouden ons verbonden en gesterkt voelen als jullie maandag 30 maart 2020 in gedachten bij ons zijn door een kaarsje te branden.
Rouwbrief
Angèle HENDRICKX
Hoeleden

Weduwe van Maurice Vanheer

Geboren te Hoeleden op 9 oktober 1928
Overleden te Geetbets op 25 maart 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal de afscheidsplechtigheid in de aula van het uitvaartcentrum Hansen, gevolgd door de plaatsing van de urne in het columbarium op de begraafplaats te Hoeleden, plaatsvinden in familiekring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op maandag 30 maart 2020. We zouden ons verbonden en gesterkt voelen als jullie in gedachten bij ons zijn door dan een kaarsje te branden.
Rouwbrief
Maria GRIETEN
Meldert

Echtgenote van Rik Vanderheiden

Geboren te Meldert op 18 juni 1933
Overleden te Meldert op 25 maart 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zullen de afscheidsplechtigheid in de parochiekerk Sint-Willibrordus, gevolgd door de crematie en begraving van de asurne op de begraafplaats te Meldert, plaatsvinden in familiekring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden of breng later een bezoekje thuis als gebaar van medeleven. De uitvaart heeft plaats op zaterdag 28 maart 2020. We zouden ons verbonden en gesterkt voelen als jullie dan in gedachten bij ons zijn door een kaarsje te branden.
Rouwbrief
Hans VERKOOIJEN
Lummen

Echtgenoot van Wilma van Ijzendoorn

Geboren te Vledder (NL) op 31 januari 1946
Overleden te Lummen op 24 maart 2020
Begrafenis informatie: Gezien de richtlijnen omtrent het covid-19 virus, zal de afscheidsplechtigheid plaatshebben in beperkte kring. U kan de familie steeds online of telefonisch condoleren. Het geven van bloemen als woordeloze troost, een kaartje sturen, een telefoontje of nadien een bezoekje thuis, kunnen helpen om dit extra verdriet toch te verzachten. De uitvaart heeft plaats op dinsdag 31 maart 2020. We zouden ons verbonden en gesterkt voelen als jullie dan in gedachten bij ons zijn door een kaarsje te branden.
Etienne VANDERBRUGGEN
Loksbergen

Echtgenoot van Simonne Hendrickx

Geboren te Loksbergen op 7 april 1939
Overleden te Diest op 24 maart 2020
Begrafenis informatie: Lieve mensen, gezien de bijzondere omstandigheden en omdat papa niet zou gewild hebben dat de ziekte zich verder zou verspreiden, en ook uit respect voor de dagelijkse inzet van duizenden mensen in de zorg die een harde strijd voeren tegen dit gemeen harde virus hebben we besloten om op een later tijdstip in ruime kring in de kerk te Loksbergen gelovig afscheid nemen van papa. Om hem jullie warmte te laten voelen, zouden we het fijn vinden als jullie op zaterdag 28 maart 2020 een kaarsje branden om zo even aan hem en ons te denken. Dan gaan we papa in intieme kring begraven op de begraafplaats te Halen.
Rouwbrief
René VERHAEGEN
Miskom

Weduwnaar van Lucie Tiolants

Geboren te Miskom op 17 augustus 1940
Overleden te Diest op 24 maart 2020
Begrafenis informatie: Lieve mensen, gezien de bijzondere omstandigheden en omdat papa niet zou gewild hebben dat de ziekte zich verder zou verspreiden, en ook uit respect voor de dagelijkse inzet van duizenden mensen in de zorg die een harde strijd voeren tegen dit gemeen harde virus hebben we besloten geen afscheidsceremonie te houden. René zijn urne zal zaterdag 28 maart 2020 worden begraven op de begraafplaats te Miskom.
Rouwbrief
Giulia CLEYNEN
Zoutleeuw
Geboren te Leuven op 22 maart 2020
Overleden te Leuven op 22 maart 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal het afscheid en de begraving van de urne op de begraafplaats te Zoutleeuw plaatsvinden in familiekring. Verzacht het verdriet met bloemen, een kaartje of een telefoontje met troostende woorden. Het intieme afscheid heeft plaats op maandag 30 maart 2020.
Rouwbrief
Florent LORRIJN
Loksbergen

Weduwnaar van Lea Borgugnons

Geboren te Loksbergen op 16 september 1935
Overleden te Kortenaken op 24 maart 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zullen de afscheidsplechtigheid en begraving van de asurne op de begraafplaats te Halen plaatsvinden in intieme familiekring. We zouden ons verbonden en gesterkt voelen als jullie vrijdag 27 maart 2020 in gedachten bij ons zijn door een kaarsje te branden.
Rouwbrief
Maria NIJNS
Halen

Weduwe van Emile Gaekens

Geboren te Geetbets op 28 december 1921
Overleden te Nieuwerkerken op 23 maart 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zal het afscheid, gevolgd door de bijzetting in de familiegrafkelder op de begraafplaats te Halen, plaatsvinden in intieme familiekring. We zouden ons verbonden en gesterkt voelen als jullie donderdag 26 maart 2020 in gedachten bij ons zijn door een kaarsje te branden.
Valère WILLEMS
Kortenbos

Echtgenoot van Lucienne Bonneux

Geboren te Nieuwerkerken op 18 mei 1945
Overleden te Sint-Truiden op 21 maart 2020
Begrafenis informatie: In deze uitzonderlijke tijden zullen de afscheidsplechtigheid en begraving van de asurne op de begraafplaats te Nieuwerkerken plaatsvinden in intieme familiekring. We zouden ons verbonden en gesterkt voelen als jullie woensdag 25 maart 2020 in gedachten bij ons zijn door een kaarsje te branden.
Rouwbrief
Celine VAN DEN ZEGEL
Herk-de-Stad

Weduwe van Roger Hooghe

Geboren te Mechelen op 5 maart 1939
Overleden te Donk op 21 maart 2020
Begrafenis informatie: het afscheid heeft plaats in intieme kring op 25 maart 2020
Rouwbrief
Lucie POELS
Meldert

Partner van Martin Vanderheiden

Geboren te Meldert op 9 augustus 1948
Overleden te Hasselt op 20 maart 2020
Begrafenis informatie: Gezien de richtlijnen omtrent het covid-19 virus, zullen het afscheid alsook de begroeting plaatshebben in beperkte kring. U kan de familie steeds online of telefonisch condoleren. Het geven van bloemen als woordeloze troost, een kaartje sturen, een telefoontje of nadien een bezoekje thuis, kunnen helpen om dit extra verdriet toch te verzachten. De uitvaart heeft plaats op dinsdag 24 maart 2020.
Rouwbrief
Maurice TUYLS
Kapellen - Glabbeek

Weduwnaar van Jacqueline Mertens

Geboren te Binkom op 20 maart 1930
Overleden te Tienen op 18 maart 2020
Begrafenis informatie: Gezien de richtlijnen omtrent het covid-19 virus, zullen het afscheid alsook de begroeting plaatshebben in beperkte kring. U kan de familie steeds online of telefonisch condoleren. Het geven van bloemen als woordeloze troost, een kaartje sturen, een telefoontje of nadien een bezoekje thuis, kunnen helpen om dit extra verdriet toch te verzachten.
Rouwbrief
Annick VANDERAVERT
Halen

Echtgenote van Johnny Schots

Geboren te Schaarbeek op 28 augustus 1958
Overleden te Leuven op 18 maart 2020
Begrafenis informatie: Gezien de richtlijnen omtrent het covid-19 virus, zullen het afscheid alsook de begroeting plaatshebben in beperkte kring. U kan de familie steeds online of telefonisch condoleren. Het geven van bloemen als woordeloze troost, een kaartje sturen, een telefoontje of nadien een bezoekje thuis, kunnen helpen om dit extra verdriet toch te verzachten.
Rouwbrief
Romain VANLAER
Halen
Geboren te Herk-de-Stad op 5 juni 1960
Overleden te Hasselt op 17 maart 2020
Begrafenis informatie: Gezien de richtlijnen omtrent het covid-19 virus, zullen het afscheid alsook de begroeting plaatshebben in beperkte kring. U kan de familie steeds online of telefonisch condoleren. Het geven van bloemen als woordeloze troost, een kaartje sturen, een telefoontje of nadien een bezoekje thuis, kunnen helpen om dit extra verdriet toch te verzachten.
Rouwbrief
François VANDERSEYPEN
Geetbets

Weduwnaar van Elvire Reynders

Geboren te Geetbets op 8 maart 1928
Overleden te Zoutleeuw op 16 maart 2020
Begrafenis informatie: Gezien de richtlijnen omtrent het covid-19 virus, zullen het afscheid alsook de begroeting plaatshebben in beperkte kring. U kan de familie steeds online of telefonisch condoleren. Het geven van bloemen als woordeloze troost, een kaartje sturen, een telefoontje of nadien een bezoekje thuis, kunnen helpen om dit extra verdriet toch te verzachten.
Rouwbrief
Dorien APPELTANS
Lummen

mama van Mikaïl †, Devran en Melike

Geboren te Herk-de-Stad op 11 september 1984
Overleden te Hasselt op 14 maart 2020
Begrafenis informatie: Gezien de richtlijnen omtrent het covid-19 virus, zullen het afscheid alsook de begroeting plaatshebben in beperkte kring. U kan de familie steeds online of telefonisch condoleren. Het geven van bloemen als woordeloze troost, een kaartje sturen, een telefoontje of nadien een bezoekje thuis, kunnen helpen om dit extra verdriet toch te verzachten.
Rouwbrief
Jef PRINSEN
Loksbergen
Geboren te Loksbergen op 18 september 1931
Overleden te Diest op 14 maart 2020
Begrafenis informatie: Gezien de richtlijnen omtrent het covid-19 virus, zullen de gebedswake, het afscheid alsook de begroeting plaatshebben in beperkte kring. U kan de familie steeds online of telefonisch condoleren. Het geven van bloemen als woordeloze troost, een kaartje sturen, een telefoontje of nadien een bezoekje thuis, kunnen helpen om dit extra verdriet toch te verzachten.
Rouwbrief
Louis VANROY
Halen

Weduwnaar van Paula Gijbels

Geboren te Beringen op 18 april 1926
Overleden te Herk-de-Stad op 13 maart 2020
Begrafenis informatie: gezien de richtlijnen omtrent het covid-19 virus, zullen het afscheid alsook de begroeting plaatshebben in beperkte kring. U kan de familie steeds online of telefonisch condoleren. Het geven van bloemen als woordeloze troost, een kaartje sturen, een telefoontje of nadien een bezoekje thuis, kunnen helpen om dit extra verdriet toch te verzachten
Rouwbrief
Julienne ELSEN
Paal

Echtgenote van Marcel Rediers

Geboren te Diest op 23 september 1950
Overleden te Paal op 13 maart 2020
Begrafenis informatie: Gezien de richtlijnen omtrent het covid-19 virus, zullen de gebedswake, het afscheid alsook de begroeting plaatshebben in beperkte kring. U kan de familie steeds online of telefonisch condoleren. Het geven van bloemen als woordeloze troost, een kaartje sturen, een telefoontje of nadien een bezoekje thuis, kunnen helpen om dit extra verdriet toch te verzachten.
Rouwbrief
Jef POEL
Zelem

Weduwnaar van Marceline Bosmans

Geboren te Meldert op 8 februari 1931
Overleden te Diest op 10 maart 2020
Begrafenis informatie: zaterdag 14 maart 2020 om 13 uur in aula 'de Heyde', Linkhoutsestraat 3 te Zelem-Halen
Begroeting informatie: vrijdag 13 maart 2020 van 19.30 tot 20 uur bij Hansen Uitvaartzorg, Stationsstraat 89 te Zelem-Halen
Rouwbrief
Rik DE PLEKKER
Lummen

Weduwnaar van Lies Keunen

Geboren te Hekelgem op 14 maart 1944
Overleden te Lummen op 8 maart 2020
Begrafenis informatie: donderdag 12 maart 2020 om 10 uur in aula 'de Heyde', Linkhoutsestraat 3 te Zelem-Halen
Begroeting informatie: woensdag 11 maart van 19.30 tot 20 uur bij Hansen Uitvaartzorg, Stationsstraat 89 te Zelem-Halen
Rouwbrief
Gust ROBIJNS
Molenstede

Echtgenoot van Lydia Hoebrechts

Geboren te Attenhoven op 6 maart 1945
Overleden te Leuven op 7 maart 2020
Begrafenis informatie: de afscheidsplechtigheid in aula 'de Heyde' heeft plaats in intieme kring
Begroeting informatie: vrijdag 13 maart 2020 van 19 tot 19.30 uur aan de urne van Gust bij Hansen Uitvaartzorg, Stationsstraat 89 te Zelem
Rouwbrief
Kathleen ROUCOURT
Kortenaken

dochter van Omer en Francine Roucourt - Croonenborghs

Geboren te Sint-Truiden op 25 april 1979
Overleden te Kortenaken op 8 maart 2020
Begrafenis informatie: De afscheidsplechtigheid in de aula van Hansen Uitvaartzorg heeft plaats in intieme kring.
Begroeting informatie: donderdag 12 maart 2020 van 19 tot 19.30 uur bij Hansen Uitvaartzorg, Dorpsstraat 76 te Geetbets
Rouwbrief
Patrick HOUTMEYERS
Zelem

Echtgenoot van Nancy Leenaers

Geboren te Zelem op 30 april 1967
Overleden te Zelem op 7 maart 2020
Begrafenis informatie: De uitvaart heeft plaats in intieme kring.
Begroeting informatie: donderdag 12 maart 2020 van 19 tot 19.30 uur in het uitvaartcentrum Hansen, Stationsstraat 89 te Zelem-Halen
Rouwbrief
Florent WILLEMS
Zelem

Weduwnaar van Maria Jacobs

Geboren te Zelem op 6 juli 1928
Overleden te Zelem op 4 maart 2020
Begrafenis informatie: donderdag 12 maart 2020 om 10.30 uur in de parochiekerk Sint-Lambertus, Dorpsstraat te Zelem
Begroeting informatie: woensdag 11 maart 2020 van 19 tot 19.30 uur bij Hansen Uitvaartzorg, Stationsstraat 89, 3545 Zelem-Halen
Rouwbrief
Jules BELLEN
Geetbets

Echtgenoot van Liliane D'Exelle

Geboren te Loksbergen op 6 november 1937
Overleden te Hasselt op 29 februari 2020
Begrafenis informatie: zaterdag 7 maart 2020 om 12 uur in de aula van Hansen Uitvaartzorg, Dorpsstraat 76, 3450 Geetbets
Begroeting informatie: vrijdag 6 maart 2020 van 19 tot 19.30 uur bij Hansen Uitvaartzorg, Dorpsstraat 76 te Geetbets
Rouwbrief
Madeleine BOSMANS
Herk-de-Stad

Echtgenote van Lucien GILISSEN

Geboren te Rummen op 26 augustus 1929
Overleden te Herk-de-Stad op 28 februari 2020
Begrafenis informatie: vrijdag 6 maart 2020 om 10.30 uur in de parochiekerk Sint-Martinus, Markt te Herk-de-Stad
Begroeting informatie: donderdag 5 maart 2020 van 19 tot 19.30 uur bij Hansen Uitvaartzorg, Stationsstraat 89 te Zelem-Halen
Rouwbrief
Louis DEWIL
Hoeleden
Geboren te Hoeleden op 9 januari 1926
Overleden te Geetbets op 27 februari 2020
Begrafenis informatie: de afscheidsplechtigheid in de aula van Hansen Uitvaartzorg heeft plaats in intieme kring
Begroeting informatie: dinsdag 3 maart 2020 van 19 tot 19.30 uur bij Hansen Uitvaartzorg, Dorpsstraat 76 te Geetbets
Rouwbrief
Louis VAN DER EECKEN
Lummen

Weduwnaar van Elvira Van de Merlen

Geboren te Deurne op 16 maart 1939
Overleden te Hasselt op 26 februari 2020
Begrafenis informatie: de afscheidsplechtigheid in aula 'de Heyde' heeft plaats in intieme kring
Begroeting informatie: dinsdag 3 maart 2020 van 19 tot 19.30 uur bij Hansen Uitvaartzorg Stationsstraat 89, 3545 Zelem-Halen
Rouwbrief
Manille DAS
Meldert

Echtgenoot van Godelieve Kenens

Geboren te Meldert op 16 juli 1939
Overleden te Meldert op 26 februari 2020
Begrafenis informatie: de afscheidsplechtigheid in aula 'de Heyde' heeft plaats in intieme kring
Begroeting informatie: maandag 2 maart 2020 van 19.30 tot 20 uur bij Hansen Uitvaartzorg, Stationsstraat 89, 3545 Zelem-Halen
Rouwbrief
Julia PUTSEYS
Zelem

Weduwe van Albert Vaes

Geboren te Assent op 26 mei 1923
Overleden te Hasselt op 26 februari 2020
Begrafenis informatie: dinsdag 3 maart 2020 om 10 uur in aula ‘de Heyde’, Linkhoutsestraat 3 te Zelem-Halen
Begroeting informatie: maandag 2 maart 2020 van 19 tot 19.30 uur bij Hansen Uitvaartzorg, Stationsstraat 89, 3545 Zelem-Halen
Rouwbrief
Freddy BAMPS
Nieuwerkerken

Zoon van wijlen Alfons en Victoire Bamps-Swinnen

Geboren te Nieuwerkerken op 5 mei 1949
Overleden te Sint-Truiden op 26 februari 2020
Begrafenis informatie: woensdag 4 maart 2020 om 10.30 uur in de Sint-Pieterkerk, Kerkstraat te Nieuwerkerken
Begroeting informatie: dinsdag 3 maart 2020 van 19 tot 19.30 uur bij Hansen | Vranken Uitvaartzorg, Kerkstraat 124 te Nieuwerkerken
Rouwbrief
Maria MEYERS
Grazen

Weduwe van Joseph Pulinckx

Geboren te Grazen op 4 mei 1925
Overleden te Hasselt op 25 februari 2020
Begrafenis informatie: dinsdag 3 maart 2020 om 10 uur in de aula van het uitvaartcentrum Hansen, Dorpsstraat 76, 3450 Geetbets
Begroeting informatie: maandag 2 maart 2020 van 19 tot 19.30 uur bij Hansen Uitvaartzorg, Dorpsstraat 76 te Geetbets
Rouwbrief
Antonia 'Tony' DEBRUYN
Waanrode

Weduwe van Andre Mollu

Geboren te Waanrode op 3 mei 1929
Overleden te Zoutleeuw op 25 februari 2020
Begrafenis informatie: de afscheidsplechtigheid in de aula van Hansen Uitvaartzorg, voorafgegaan door de crematie, heeft plaats in intieme kring
Begroeting informatie: vrijdag 28 februari 2020 van 18.30 tot 19 uur bij Hansen Uitvaartzorg, Dorpsstraat 76 te Geetbets
Rouwbrief
Eduard PUT
Vleugt-Schaffen / Lummen

Weduwnaar van Irma Raymaekers

papa van Joske Put

Geboren te Schaffen op 7 juli 1923
Overleden te Zelem op 24 februari 2020
Begrafenis informatie: de afscheidsplechtigheid, crematie en asverstrooiing op de begraafplaats te Vleugt-Schaffen heeft plaats in intieme kring
Begroeting informatie: vrijdag 28 februari 2020 van 18.30 tot 19 uur bij Hansen Uitvaartzorg, Stationsstraat 89, 3545 Zelem-Halen
Rouwbrief
Roger FLAMING
Ransberg

Echtgenoot van Lea Pieraerts

Geboren te Ransberg op 23 augustus 1935
Overleden te Ransberg op 24 februari 2020
Begrafenis informatie: de uitvaart heeft plaats in intieme kring
Begroeting informatie: vrijdag 28 februari 2020 van 19 tot 19.30 uur bij Hansen Uitvaartzorg, Dorpsstraat 76 te Geetbets
Rouwbrief
Martin POSTELMANS
Lummen

Weduwnaar van Amelie Gaethofs

Geboren te Lummen op 14 november 1935
Overleden te Hasselt op 22 februari 2020
Begrafenis informatie: zaterdag 29 februari 2020 om 10 uur in aula ‘de Heyde’, Linkhoutsestraat 3 te Zelem-Halen
Begroeting informatie: vrijdag 28 februari 2020 van 19 tot 19.30 uur bij Hansen Uitvaartzorg, Stationsstraat 89, 3545 Zelem-Halen
Rouwbrief
Willy GELAES
Zelem
Geboren te Diest op 7 december 1942
Overleden te Zelem op 22 februari 2020
Begrafenis informatie: de uitvaart heeft plaats in intieme kring
Rouwbrief
Dina VERWIMP
Zelk-Halen

Weduwe van Romain Ghijsens

Geboren te Mol op 19 april 1940
Overleden te Hasselt op 21 februari 2020
Begrafenis informatie: vrijdag 28 februari 2020 om 10 uur in de aula van Hansen Uitvaartzorg, Dorpsstraat 76 te Geetbets
Begroeting informatie: donderdag 27 februari 2020 van 19 tot 19.30 uur bij Hansen Uitvaartzorg, Dorpsstraat 76 te Geetbets
Rouwbrief
Urbain REEKMANS
Kozen

Echtgenoot van Marie-Thérèse Reniers

Geboren te Kozen op 17 september 1935
Overleden te Sint-Truiden op 21 februari 2020
Begrafenis informatie: geheel gevolg gevend aan de wens van Urbain heeft de afscheidsplechtigheid, gevolgd door de crematie en plaatsing van de urne in het columbarium op de begraafplaats te Kozen plaats in besloten kring
Begroeting informatie: donderdag 27 februari 2020 van 19 tot 19.30 uur bij Hansen | Vranken Uitvaartzorg, Kerkstraat 124 te Nieuwerkerken
Rouwbrief
Jos PLUYMERS
Linkhout

Echtgenoot van Miranda Vlayen

schoonzoon van Rik en Rachel † Vlayen-Vanerum

Oprichter van Bouwbedrijf Pluymers Jos

Geboren te Hasselt op 16 maart 1959
Overleden te Groot-Gelmen op 20 februari 2020
Begrafenis informatie: aula 'de Heyde' in besloten kring.
Begroeting informatie: u kan Jos en Rachel samen groeten op woensdag 26 februari 2020 van 19 tot 20 uur in aula 'de Heyde' Linkhoutsestraat 3 te Zelem. Er is parkeergelegenheid achter aula ‘de Heyde’ (Linkhoutsestraat 3) of aan het bedrijventerrein (Meldertsestraat 8)
Rouwbrief
Rachel VANERUM
Linkhout

Echtgenote van Rik Vlayen

moeder en schoonmoeder van Jos † en Miranda Pluymers-Vlayen

Geboren te Genk op 11 januari 1935
Overleden te Linkhout op 20 februari 2020
Begrafenis informatie: aula 'de Heyde' in besloten kring
Begroeting informatie: u kan Rachel en Jos samen groeten op woensdag 26 februari 2020 van 19 tot 20 uur in aula 'de Heyde' Linkhoutsestraat 3 te Zelem. Er is parkeergelegenheid achter aula ‘de Heyde’ (Linkhoutsestraat 3) of aan het bedrijventerrein (Meldertsestraat 8)
Rouwbrief
Elodie SIMILON
Diest/Zelem

Echtgenote van Hubert Porters

Geboren te Molenstede op 8 juli 1924
Overleden te Diest op 20 februari 2020
Begrafenis informatie: vrijdag 28 februari 2020 om 10.30 uur in de parochiekerk Sint-Lambertus, Dorpsstraat te Zelem
Begroeting informatie: donderdag 27 februari 2020 van 18.30 tot 19 uur bij Hansen Uitvaartzorg, Stationsstraat 89 te Zelem
Rouwbrief
Louis VEULEMANS
Kortenaken

Weduwnaar van Mit Spapen

Geboren te Glabbeek op 9 augustus 1925
Overleden te Kortenaken op 20 februari 2020
Begrafenis informatie: Aswoensdag 26 februari 2020 om 10 uur in de parochiekerk Sint-Amor, Dorpsplein te Kortenaken
Begroeting informatie: dinsdag 25 februari 2020 van 19 tot 19.30 uur bij Hansen Uitvaartzorg, Dorpsstraat 76 te Geetbets
Rouwbrief
Guy HENDRIX
Alken / Kozen

Echtgenoot van Maria Reenaers

Geboren te Wijer op 30 april 1945
Overleden te Hasselt op 19 februari 2020
Begrafenis informatie: Aswoensdag 26 februari 2020 om 11 uur in de parochiekerk Sint-Laurentius, Opcosenstraat te Kozen
Begroeting informatie: dinsdag 25 februari 2020 van 19 tot 19.30 uur bij Hansen | Vranken Uitvaartzorg, Kerkstraat 124 te Nieuwerkerken
Rouwbrief
Maria MANTELS
Meldert

Echtgenote van Pieter Elsen

Geboren te Meldert op 28 mei 1929
Overleden te Lummen op 19 februari 2020
Begrafenis informatie: woensdag 26 februari 2020 om 10.30 uur in de parochiekerk Sint-Willibrordus, Zelemsebaan te Meldert
Begroeting informatie: dinsdag 25 februari 2020 van 19 tot 19.30 uur bij Hansen Uitvaartzorg, Stationsstraat 89 te Zelem
Rouwbrief
André SCHAPMANS
Ransberg

Echtgenoot van Irina Alexandrovna Lermontova

Geboren te Diest op 16 november 1953
Overleden te Kortenaken op 19 februari 2020
Begrafenis informatie: De uitvaart heeft plaats in intieme kring.
Begroeting informatie: vrijdag 21 februari 2020 van 17 tot 17.30 uur bij Hansen Uitvaartzorg, Dorpsstraat 76 te Geetbets
Leopold DEFERM
Linkhout

Weduwnaar van Josée Deferm

Geboren te Lummen op 14 oktober 1932
Overleden te Linkhout op 14 februari 2020
Begrafenis informatie: geheel gevolg gevend aan de wens van Leopold heeft het afscheid, gevolgd door de crematie plaatsgevonden in intieme kring
Rouwbrief
Germaine SCHOTS
Hogen-Geetbets

Weduwe van Clement Sempels

Geboren te Kortenaken op 25 april 1928
Overleden te Sint-Truiden op 18 februari 2020
Begrafenis informatie: maandag 24 februari 2020 om 10 uur in de parochiekerk O.L.-Vrouw van Vrede, Hogenstraat te Hogen-Geetbets
Begroeting informatie: vrijdag 21 februari 2020 van 19.30 tot 20 uur bij Hansen Uitvaartzorg, Dorpsstraat 76 te Geetbets
Rouwbrief
Maria COOMANS
Herk-de-Stad

Weduwe van Jean Elen

Geboren te Herk-de-Stad op 23 november 1933
Overleden te Kortenaken op 16 februari 2020
Begrafenis informatie: zaterdag 22 februari 2020 om 10 uur in de aula van het uitvaartcentrum Hansen, Dorpsstraat te Geetbets
Begroeting informatie: vrijdag 21 februari 2020 van 19 tot 19.30 uur bij Hansen Uitvaartzorg, Dorpsstraat 76 te Geetbets
Rouwbrief
Victorine HOUTMEYERS
Meldert

Weduwe van Marcel Schoofs

Geboren te Lummen op 10 september 1925
Overleden te Pellenberg op 15 februari 2020
Begrafenis informatie: donderdag 20 februari 2020 om 10.30 uur in aula ‘de Heyde’, Linkhoutsestraat 3 te Zelem-Halen
Edgard SCHEVENELS
Hoeleden

Echtgenoot van Lea Poleunis

Geboren te Dormaal op 22 augustus 1935
Overleden te Leuven op 16 februari 2020
Begrafenis informatie: vrijdag 21 februari 2020 om 10 uur in de aula van Hansen Uitvaartzorg, Dorpsstraat 76 te Geetbets
Begroeting informatie: donderdag 20 februari 2020 van 19 tot 19.30 uur bij Hansen Uitvaartzorg, Dorpsstraat 76 te Geetbets
Rouwbrief
Marcel BAERTS
Thiewinkel

Weduwnaar van Poldin Swerts

Geboren te Lummen op 28 oktober 1932
Overleden te Hasselt op 15 februari 2020
Begrafenis informatie: donderdag 20 februari 2020 om 13 uur in aula ‘de Heyde’, Linkhoutsestraat 3 te Zelem-Halen
Begroeting informatie: woensdag 19 februari 2020 van 19 tot 19.30 uur bij Hansen Uitvaartzorg, Stationsstraat 89 te Zelem
Rouwbrief
Christiane ZURINCKX
Nieuwerkerken

Weduwe van Louis Kimps

Geboren te Sint-Truiden op 5 januari 1935
Overleden te Sint-Truiden op 14 februari 2020
Begrafenis informatie: de uitvaart heeft plaats in intieme kring
Begroeting informatie: dinsdag 18 februari 2020 van 19 tot 19.30 uur bij Hansen | Vranken Uitvaartzorg, Kerkstraat 124 te Nieuwerkerken
Rouwbrief
Jef BEUTELS
Schaffen

Weduwnaar van Maria Debrie

Geboren te Meldert op 26 februari 1936
Overleden te Diest op 11 februari 2020
Begrafenis informatie: dinsdag 18 februari 2020 om 10 uur in aula ‘de Heyde’, Linkhoutsestraat 3 te Zelem-Halen
Begroeting informatie: maandag 17 februari 2020 van 19 tot 19.30 uur in aula ‘de Heyde’, Linkhoutsestraat 3 te Zelem-Halen
Rouwbrief
Florentine MECHELMANS
Linkhout

Echtgenote van Evarist Doggen

Geboren te Linkhout op 1 mei 1927
Overleden te Zelem op 11 februari 2020
Begrafenis informatie: dinsdag 18 februari 2020 om 10.30 uur in de Sint-Trudokerk, Linkhoutstraat te Linkhout
Begroeting informatie: maandag 17 februari 2020 van 19 tot 19.30 uur bij Hansen Uitvaartzorg, Stationsstraat 89 te Zelem
Rouwbrief
Stijn BAMMENS
Kozen

zoon van Benny † en Marianne Bammens - Valkenborgh

Geboren te Sint-Truiden op 28 december 1990
Overleden te Velm op 10 februari 2020
Begrafenis informatie: zaterdag 15 februari 2020 om 10 uur in de aula van het crematorium Hasselt, Prins Bisschopssingel 67 te Hasselt
Begroeting informatie: vrijdag 14 februari 2020 van 19 tot 19.30 uur bij Hansen | Vranken Uitvaartzorg, Kerkstraat 124 te Nieuwerkerken
Rouwbrief
Roger HAESEVOETS
Zelem

Echtgenoot van Julia Brems

Geboren te Diest op 22 september 1937
Overleden te Zelem op 11 februari 2020
Begrafenis informatie: vrijdag 14 februari 2020 om 13 uur in aula 'de Heyde', Linkhoutsestraat 3 te Zelem-Halen
Begroeting informatie: donderdag 13 februari 2020 van 19.30 tot 20 uur bij Hansen Uitvaartzorg, Stationsstraat 89 te Zelem-Halen
Rouwbrief
Lisa STROUVEN
Hogen

Weduwe van Frans Vanhees

Geboren te Geetbets op 29 juni 1921
Overleden te Zoutleeuw op 10 februari 2020
Begrafenis informatie: zaterdag 15 februari 2020 om 10 uur in de aula van Hansen Uitvaartzorg, Dorpsstraat 76 te Geetbets
Begroeting informatie: vrijdag 14 februari 2020 van 19 tot 19.30 uur bij Hansen Uitvaartzorg, Dorpsstraat 76 te Geetbets
Rouwbrief